homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pata neagra in uter:sarcina sau sange de menstruatie?!-2

#20 2008-09-04 15:13:43

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: pata neagra in uter:sarcina sau sange de menstruatie?!

interesanta parere...
nu apare nicio pata cand tre sa vina...dr aia nu prea a inteles procesul de declansare a menstrei in facultate...

mami de minuni hjarta

#21 2008-09-04 19:23:41

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Daca a tot avut contacte neprotejate,eu tind sa cred k e bebeu.Cam asa se vede la 2-3 sapt.(stiu de la cumnata mea care a facut o gramada de ecografe cu bebeul ei).Sa fie bine!

Iubesc si sunt iubita

#22 2008-09-04 21:24:15

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

si euam fost azila ecograf si am citit pe foaie 'endometru 10 mm' .ce inseamna asta?

pc  lyssna

#23 2008-09-04 21:29:49

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

ca trebuie sa iti vina menstra..

Sa nu te astepti sa te salut!

#24 2008-09-04 21:31:50

b4rbie
Sr. member

mykutza a scris:

chiar dacafolosesc anticonceptionale si nu am perioada fertila? trebuie sa imi vina cm peste 3 zile.
eu am fost la medic pt anemie..am hemoragie mare cand sunt la menstruatie..oare are vreo legatura asta cu grosimea endometrului?

'Tulburari hormonale
Intr-un ciclu menstrual normal, echilibrul dintre hormonii feminini estrogen si progesteron regleaza  ingrosarea mucoasei uterine (endometru), care este apoi eliminata in timpul menstruatiei. Daca se produce un dezechilibru hormonal, endometrul se ingroasa excesiv iar dezintegrarea sa este insotita de sangerari abundente.
Tulburarile hormonale se intalnesc cel mai adesea la adolescente si la femeile care se apropie de menopauza. Daca menoragia este provocata de un anumit dezechilibru hormonal, precum o afectiune a tiroidei, menstruatia abundenta poate fi controlata cu ajutorul terapiei hormonale.'

am gasit asta pe net.
miercuri merg iar la medic pentru a face un test hormonal,din cate am inteles.

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2008-09-04 21:33:56)

pc  lyssna

Publicitate

loading...

#25 2008-09-04 21:33:34

mykutza
Moderator

deci ce se elimina la menstra este si endometru..in mod normal dupa menstra are 7 mm..inainte de menstra are cam 10 mm..chiar daca iei ac..ca ac opresc ovulatia

#26 2008-09-04 21:34:56

b4rbie
Sr. member

mykutza a scris:

deci ce se elimina la menstra este si endometru..in mod normal dupa menstra are 7 mm..inainte de menstra are cam 10 mm..chiar daca iei ac..ca ac opresc ovulatia

am inteles ca si tulburarile hormonale duc la ingrosarea endometrului..si la sarcina se ingroasa?

pc  lyssna

#27 2008-09-04 21:37:55

mykutza
Moderator

pai el se ingroasa pt a-i pregati terenul lui bebe..daca ovulul nu e fecundat,endometru se elimina si vine menstra

#28 2008-09-04 21:39:32

b4rbie
Sr. member

mykutza a scris:

pai el se ingroasa pt a-i pregati terenul lui bebe..daca ovulul nu e fecundat,endometru se elimina si vine menstra

mi-e frica sa nu fiu insarcinata.desi anticonceptionalele le-am luat corect.maine e prima zi de pauza tillfreds

adica sper ca le-am luat corect. le-am luat zilnic intre orele 17-18,30

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2008-09-04 21:45:48)

pc  lyssna

#29 2008-09-04 21:52:09

mykutza
Moderator

e bine..daca nu ai intarziat mai mult de 12 ore..daca nu ai avut multe scaune moi..daca nu ai vomitat pastila..daca nu ai luat antibiotic..e ok.
e prima folie?

#30 2008-09-04 22:12:22

b4rbie
Sr. member

mykutza a scris:

e bine..daca nu ai intarziat mai mult de 12 ore..daca nu ai avut multe scaune moi..daca nu ai vomitat pastila..daca nu ai luat antibiotic..e ok.
e prima folie?

cel mai mult am intarziat pastila cu o ora. scaune moi nu am avut,nu am vomitat si nu am luat antibiotice.am luat alte pastile  pentru gripa..gen paracetamol , antiinflamatoare etc.

si folosesc ac de vreo 5 luni,nu e prima folie

LE: decateva ori am luat pastila inainte. de ex. in mod normal o luam la ora 18.00,de cateva ori am luat-o la 17.00...odata chiar la 16.30. are vreo relevanta?

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2008-09-04 22:15:56)

pc  lyssna

#31 2008-09-04 23:00:23

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

b4rbie a scris:

mykutza a scris:

e prima folie?

cel mai mult am intarziat pastila cu o ora. scaune moi nu am avut,nu am vomitat si nu am luat antibiotice.am luat alte pastile  pentru gripa..gen paracetamol , antiinflamatoare etc.

si folosesc ac de vreo 5 luni,nu e prima folie

LE: decateva ori am luat pastila inainte. de ex. in mod normal o luam la ora 18.00,de cateva ori am luat-o la 17.00...odata chiar la 16.30. are vreo relevanta?

Esti ok!Asteapa menstra in pauza k va venii!
Daca intarzii cu pastila mai mult de 12 ore,isi pierde efectul.Deci nu-s probleme in cazul tau.

Iubesc si sunt iubita

#32 2008-09-04 23:11:13

o'hara
Platinum member

b4rbie a scris:

mykutza a scris:

chiar dacafolosesc anticonceptionale si nu am perioada fertila? trebuie sa imi vina cm peste 3 zile.
eu am fost la medic pt anemie..am hemoragie mare cand sunt la menstruatie..oare are vreo legatura asta cu grosimea endometrului?

'Tulburari hormonale
Intr-un ciclu menstrual normal, echilibrul dintre hormonii feminini estrogen si progesteron regleaza  ingrosarea mucoasei uterine (endometru), care este apoi eliminata in timpul menstruatiei. Daca se produce un dezechilibru hormonal, endometrul se ingroasa excesiv iar dezintegrarea sa este insotita de sangerari abundente.
Tulburarile hormonale se intalnesc cel mai adesea la adolescente si la femeile care se apropie de menopauza. Daca menoragia este provocata de un anumit dezechilibru hormonal, precum o afectiune a tiroidei, menstruatia abundenta poate fi controlata cu ajutorul terapiei hormonale.'

am gasit asta pe net.

formarea endometrului si venrea menstrei nu tine de ovulatie. exista si cicluri anovulatorii. nu oricum te asteptai sa iti vina in pauza? de undeva si ceva tre sa curga si tocmai endometrul ala care s-a vazut la echo se va elimina la menstra

mami de minuni hjarta

#33 2008-09-05 12:55:25

b4rbie
Sr. member

eu_vreau a scris:

b4rbie a scris:

mykutza a scris:

'Tulburari hormonale

am gasit asta pe net.

formarea endometrului si venrea menstrei nu tine de ovulatie. exista si cicluri anovulatorii. nu oricum te asteptai sa iti vina in pauza? de undeva si ceva tre sa curga si tocmai endometrul ala care s-a vazut la echo se va elimina la menstra

da,acum am inteles. merci mult ,eu_vreau. wink

da,bineinteles ca astept menstra in pauza,elena_grecu big_smile

pe foaia mea de la eco scria asa :

- uter antevers,dimensiunile uterului ( 43-40-61 parca)endometru 10mm , foliculi milimetrici,douglas normal

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2008-09-05 13:00:19)

pc  lyssna

#34 2008-09-05 13:15:41

o'hara
Platinum member

echografia e cat se poate de ok.
cu placere

mami de minuni hjarta

#35 2008-09-05 13:16:11

b4rbie
Sr. member

eu_vreau a scris:

echografia e cat se poate de ok.
cu placere

esti o scumpa :k?ra:

pc  lyssna

#36 2008-09-06 10:46:34

lalala13
New member
Inregistrat: 2008-09-04

fetele am facut azi test si e negativ!...ce o fi fost pata aia nu stiu....

#37 2008-09-06 12:53:47

b4rbie
Sr. member

lalala13 a scris:

fetele am facut azi test si e negativ!...ce o fi fost pata aia nu stiu....

poate o fi vreo umbra.nu stiu,zic si eu

pc  lyssna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.