|
Nu esti logat.
Ajutor!#1 2008-09-04 19:57:12
ajutor!as dori si eu sa ma lamuriti la o problema, in legatura cu nr de zile la care trebuie sa vina menstruatia. calculez lunar acest lucru si luna aceasta intarzie mai mult decat de obicei. de obicei imi intarzie 3-5 zile maxim, dar azi e a-8a zi de intarziere si nu stiu ce sa mai cred. am avut contact sexual cu prietenul meu de cateva ori luna aceasta, dar de fiecare data foloseam prezervativul si la sfarsit il verificam sa fie totul in regula. mi-am facut testul barza de 2 ori si de fiecare data a iesit negativ....dar totusi pot sa fiu insarcinata?? e a-8a zi de intarziere....nu stiu ce sa mai cred..... Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi. Offline #2 2008-09-04 19:58:44
Re: ajutor!daca testul a fost negativ ( se face la 7 zile de intarziere sau la 21 de zile de la contactul cu risc ) si daca ati folosit prezervativ si nu s-a rupt niciodata, nu esti insarcinata Ultima oara a fost editat de mika (2008-09-04 19:59:06) Offline #3 2008-09-04 20:00:53
Re: ajutor!welcome Diana Anamaria Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #4 2008-09-04 20:06:28
Re: ajutor!a, am uitat sa mentionez ca am facut testul barza la 2 zile dupa ultimul contact. in plus nu a fost nici un contact sexual neprotejat sau riscant. are importanta ca au trecut doar 2 zile? adica prin absurb, daca ramai gravida, embrionul ar trebui sa fie in stadiul de morula dupa 2 zile de la fecundatie....deci se poate ca testul barza sa fi dat gres? oricum stiu 100% ca totul a fost sigur, cu prezervativul. in privinta dereglarilor hormonale ma tot gandesc.....am inceput de 1 luna sa tin diete si sa fac aerobic de 3 ori/sapt....dar nu cred ca are importanta asta. intrebarea ramane: pana cand poate sa mi intarzie? cate zile sa mai stau in suspans? Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi. Offline #5 2008-09-04 20:08:53
Re: ajutor!daca l-ai facut dupa 2 zile, oricum e irelevant Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-04 20:13:35
Re: ajutor!merci mult de tot. eu am facut testul la 2 zile dupa ultimul contact, dar exact atunci a fost a7a zi de intarziere, deci cred ca rezultatul testului e corect, nu? Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi. Offline #7 2008-09-04 20:23:44
Re: ajutor!mai, si eu sunt curioasa sa aflu raspunsul corect la ce intreaba diana: VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa. Offline #8 2008-09-04 20:24:47
Re: ajutor!Se presupune ca pana la alea 7 zile de intarziere ai avut contact (e) cu risc. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #9 2008-09-04 20:25:23
Re: ajutor!
da, e corect Ultima oara a fost editat de mika (2008-09-04 20:25:52) Offline #10 2008-09-04 23:10:58
Re: ajutor!
Eu nu cred k e relevant rezultatul,chiar dak esti in ziua a 7-a de intarziere,totusi testul a fost facut dupa 2 zile de la contact...Nu iesea testul pozitiv in 2 zile de la fecundare... Iubesc si sunt iubita Offline #11 2008-09-04 23:11:26
Re: ajutor!In mesajul initial a zis ca a mai avut si alte contacte inainte. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-04 23:12:12) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #12 2008-09-05 15:08:50
Re: ajutor!fetelor e a-9a zi de intarziere....inca astept....nu stiu ce sa zic...mi-am tot batut capul de ce intarzie atat...si daca ar fi dereglari hormonale ar trebui sa fie o cauza a acelor dereglari...si eu una nu o vad. am o viata sanatoasa, fac aerobic de 3 ori pe sapt si in ultima luna am inceput sa mai tin ceva diete avand in vedere ca tocmai am trecut de un bacalaureat si o admitere...momente fff stresante in care nu mi a intarziat ciclul mai mult de 5 zile....insa acum, cand se presupune ca ma odihnesc, ma recreez....ce sa fac? sincera sa fiu, nu m-as duce la doctor pt. ca singurul in care am incredere e in concediu si nu vreau sa merg la altcineva care nu-mi stie istoria medicala, oricat de renumit ar fi sau nu. deci, cat sa mai astept? sau sa incerc ceva pastile sa-mi grabeasca venirea menstruatiei? Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi. Offline #13 2008-09-05 19:27:37
Re: ajutor!Mai fa un test de sarcina...Ai ceva semne k ar veni menstra? Iubesc si sunt iubita Offline #14 2008-09-05 19:29:59
Re: ajutor!Pai cel mai bine ar fi sa mergi la medic, ca el e singurul in masura sa iti dea ceva sa iti vina menstruatia.. #15 2008-09-05 21:16:30
Re: ajutor!ma dor sanii si au inceput sa mi iasa cosuri pe fata. asta se intampla de obicei cu 1-2 zile inainte sa-mi vina menstruatia. am mai vrut sa fac un test de sarcina, dar am zis sa astept sa treaca macar 7 zile de la ultimul contact. am stabilit cu prietenul meu sa asteptam. maine vor fi 10 zile de intarziere...si practic 5 zile de la ultimul contact. cand am facut eu primele 2 teste de sarcina au fost in ziua a7a de intarziere, iar in acele 7 zile am mai avut 2 contacte sexuale, protejate. ne-am gandit la acel lichid preejaculator, ca el a m-a mai penetrat cateodata fara prezervativ, dar f. putin si secreta acel lichid doar cand ii mai scadea din potential, adica atunci cand ne opream pt nu stiu ce motiv, dupa care se stergea si isi punea prezervativ.dar nu m-a penetrat vreodata in acelasi timp in care secreta acelasi lichid. practic totul e sigur. menstruatia mi-a intarziat si nu din cauza ultimelor 2 contacte, care sa zicem ca nu le-am testat cu testul de sarcina.....nu stiu din ce motiv. ne protejam ca naiba si de obicei el testeaza prezervativul...oricum....cat e de posibil sa ramai insarcinata din cauza lichidului preejaculator, sa zicem prin absurd ca-ti patrunde in vagin? Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi. Offline #16 2008-09-05 21:17:32
Re: ajutor!Daca ai facut test la 7 zile de intarziere si e negativ, n-ai de ce sa-ti faci griji. #17 2008-09-06 14:33:56
Re: ajutor!ziua 10 de intarziere.......nimic nou....ce ma fac? Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi. Offline #19 2008-09-08 16:20:51
Re: ajutor!azi, ziua 12....a venit..nu stiu cum dar important e ca a venit. merci mult de ajutor si sfaturi. acum am alta problema, aceeasi de vreo 9 ani de cand mi-a venit pt prima oara ciclul .....durerea....crampele....deci, daca stiti alte sfaturi inafara de nurofen, va rog ajutati-ma si de data asta:) Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|