homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor!

#1 2008-09-04 19:57:12

Diana Anamaria
New member
Inregistrat: 2008-09-04

ajutor!

as dori si eu sa ma lamuriti la o problema, in legatura cu nr de zile la care trebuie sa vina menstruatia. calculez lunar acest lucru si luna aceasta intarzie mai mult decat de obicei. de obicei imi intarzie 3-5 zile maxim, dar azi e a-8a zi de intarziere si nu stiu ce sa mai cred. am avut contact sexual cu prietenul meu de cateva ori luna aceasta, dar de fiecare data foloseam prezervativul si la sfarsit il verificam sa fie totul in regula. mi-am facut testul barza de 2 ori si de fiecare data a iesit negativ....dar totusi pot sa fiu insarcinata?? e a-8a zi de intarziere....nu stiu ce sa mai cred.....grater

Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

#2 2008-09-04 19:58:44

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: ajutor!

daca testul a fost negativ ( se face la 7 zile de intarziere sau la 21 de zile de la contactul cu risc ) si daca ati folosit prezervativ si nu s-a rupt niciodata, nu esti insarcinata
mai bine mergi la medic sa vezi cauza acestor dereglari

de ce nu iei anticonceptionale? ai scapa de dereglare si ai fi si protejata

Ultima oara a fost editat de mika (2008-09-04 19:59:06)

#3 2008-09-04 20:00:53

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

welcome Diana Anamaria smile

daca zici ca te-ai protejat si nu s-a rupt prezervativul nu ai ce sa te stresezi, plus ca ai facut si test de sarcina, cel mai probabil e o dereglare hormonala, care se mai intampla, daca nu vine pana sapt viitoare mergi la medic sa iti dea ceva sa vina

bafta smile

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#4 2008-09-04 20:06:28

Diana Anamaria
New member

a, am uitat sa mentionez ca am facut testul barza la 2 zile dupa ultimul contact. in plus nu a fost nici un contact sexual neprotejat sau riscant. are importanta ca au trecut doar 2 zile? adica prin absurb, daca ramai gravida, embrionul ar trebui sa fie in stadiul de morula dupa  2 zile de la fecundatie....deci se poate ca testul barza sa fi dat gres? oricum stiu 100% ca totul a fost sigur, cu prezervativul. in privinta dereglarilor hormonale ma tot gandesc.....am inceput de 1 luna sa tin diete si sa fac aerobic de 3 ori/sapt....dar nu cred ca are importanta asta. intrebarea ramane: pana cand poate sa mi intarzie? cate zile sa mai stau in suspans?

Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

#5 2008-09-04 20:08:53

mika
Insomniac member

daca l-ai facut dupa 2 zile, oricum e irelevant
asa cum ti-am scris mai sus, pt a da un rezultat corect testul se face fie la 7 zile de intarziere fie la 21 de zile de la un contact cu risc, ceea ce tu spui ca nu a existat. indiferent de test si de ce scrie pe el.

poate sa iti intarzie oricat
de ex., acum cativa ani mie nu mi-a venit 2 luni la rand si am fost la medic...aveam chisturi ovariene

Publicitate

loading...

#6 2008-09-04 20:13:35

Diana Anamaria
New member

merci mult de tot. eu am facut testul la 2 zile dupa ultimul contact, dar exact atunci a fost a7a zi de intarziere, deci cred ca rezultatul testului e corect, nu?

#7 2008-09-04 20:23:44

catheryne
Full member
Inregistrat: 2008-08-27

mai, si eu sunt curioasa sa aflu raspunsul corect la ce intreaba diana:
daca faci sex in a7a zi de intarziere, iar a doua, a treia zi faci un test de sarcina - rezultatul este relevant? hmm cesafac

VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa.

#8 2008-09-04 20:24:47

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Se presupune ca pana la alea 7 zile de intarziere ai avut contact (e) cu risc.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#9 2008-09-04 20:25:23

mika
Insomniac member

Diana Anamaria a scris:

merci mult de tot. eu am facut testul la 2 zile dupa ultimul contact, dar exact atunci a fost a7a zi de intarziere, deci cred ca rezultatul testului e corect, nu?

da, e corect

catheryne, pt contactul din ziua aia nu e relevant. in cazul asta se face la 21 de zile de la contact.

Ultima oara a fost editat de mika (2008-09-04 20:25:52)

#10 2008-09-04 23:10:58

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

mika a scris:

Diana Anamaria a scris:

da, e corect

Eu nu cred k e relevant rezultatul,chiar dak esti in ziua a 7-a de intarziere,totusi testul a fost facut dupa 2 zile de la contact...Nu iesea testul pozitiv in 2 zile de la fecundare...
Mai asteapta pareri...
Sper sa fii ok!

Iubesc si sunt iubita

#11 2008-09-04 23:11:26

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

In mesajul initial a zis ca a mai avut si alte contacte inainte.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-04 23:12:12)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#12 2008-09-05 15:08:50

Diana Anamaria
New member

fetelor e a-9a zi de intarziere....inca astept....nu stiu ce sa zic...mi-am tot batut capul de ce intarzie atat...si daca ar fi dereglari hormonale ar trebui sa fie o cauza a acelor dereglari...si eu una nu o vad. am o viata sanatoasa, fac aerobic de 3 ori pe sapt si in ultima luna am inceput sa mai tin ceva diete avand in vedere ca tocmai am trecut de un bacalaureat si o admitere...momente fff stresante in care nu mi a intarziat ciclul mai mult de 5 zile....insa acum, cand se presupune ca ma odihnesc, ma recreez....ce sa fac? sincera sa fiu, nu m-as duce la doctor pt. ca singurul in care am incredere e in concediu si nu vreau sa merg la altcineva care nu-mi stie istoria medicala, oricat de renumit ar fi sau nu. deci, cat sa mai astept? sau sa incerc ceva pastile sa-mi grabeasca venirea menstruatiei?

#13 2008-09-05 19:27:37

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Mai fa un test de sarcina...Ai ceva semne k ar veni menstra?

Iubesc si sunt iubita

#14 2008-09-05 19:29:59

persifona
Vizitator

Pai cel mai bine ar fi sa mergi la medic, ca el e singurul in masura sa iti dea ceva sa iti vina menstruatia..

#15 2008-09-05 21:16:30

Diana Anamaria
New member

ma dor sanii si au inceput sa mi iasa cosuri pe fata. asta se intampla de obicei cu 1-2 zile inainte sa-mi vina menstruatia. am mai vrut sa fac un test de sarcina, dar am zis sa astept sa treaca macar 7 zile de la ultimul contact. am stabilit cu prietenul meu sa asteptam. maine vor fi 10 zile de intarziere...si practic 5 zile de la ultimul contact. cand am facut eu primele 2 teste de sarcina au fost in ziua a7a de intarziere, iar in acele 7 zile am mai avut 2 contacte sexuale, protejate. ne-am gandit la acel lichid preejaculator, ca el a m-a mai penetrat cateodata fara prezervativ, dar f. putin si secreta acel lichid doar cand ii mai scadea din potential, adica atunci cand ne opream pt nu stiu ce motiv, dupa care se stergea si isi punea prezervativ.dar nu m-a penetrat vreodata in acelasi timp in care secreta acelasi lichid. practic totul e sigur. menstruatia mi-a intarziat si nu din cauza ultimelor 2 contacte, care sa zicem ca nu le-am testat cu testul de sarcina.....nu stiu din ce motiv. ne protejam ca naiba si de obicei el testeaza prezervativul...oricum....cat e de posibil sa ramai insarcinata din cauza lichidului preejaculator, sa zicem prin absurd ca-ti patrunde in vagin?

#16 2008-09-05 21:17:32

persifona
Vizitator

Daca ai facut test la 7 zile de intarziere si e negativ, n-ai de ce sa-ti faci griji.
Mergi la medic sa-ti dea ceva sa-ti vina.

#17 2008-09-06 14:33:56

Diana Anamaria
New member

ziua 10 de intarziere.......nimic nou....ce ma fac?

#18 2008-09-06 16:16:23

persifona
Vizitator

Mergi la medic!

#19 2008-09-08 16:20:51

Diana Anamaria
New member

azi, ziua 12....a venit..nu stiu cum dar important e ca a venit. merci mult de ajutor si sfaturi. acum am alta problema, aceeasi de vreo 9 ani de cand mi-a venit pt prima oara ciclul .....durerea....crampele....deci, daca stiti alte sfaturi inafara de nurofen, va rog ajutati-ma si de data asta:)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.