homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In cit timp, cit si cum ai slabit tu?-2

#20 2008-09-06 00:22:55

Deliria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-04-16

Re: In cit timp, cit si cum ai slabit tu?

dap smile aveam am mai zis undeva.. aveam 80 si ceva si acu am 60 si ceva smile nu tine de foame mancarea sanatoasa,si nu am mancat/nu mananc tot ceea ce poftesc, nu consum zahar/ulei/faina smile.

All the flowers that you planted,mama
In the backyard.
All died when you went away.

#21 2008-09-06 00:25:22

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

pitzipoank a scris:

GreenBubbles a scris:

20 d kile in 4 luni? yikes omg!!
zi-mi mancarea aia sanatoasa,k aia sanatoasa p kre o mananc eu,nu tine d foame.

mai mult k sigur avea o greutate ''peste limita''
alea se dau repede si usor....

daaaa sad bine ar fi sa fie valabil la toata lumea care are de dat jos nu 1-3-5 kg ci multe.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#22 2008-09-06 00:28:08

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

eu vreau sa ajung la 50 sau sub 50 (49 sau 48).
acum am 53-54...sper lol
fac sport dar nu vreau sa am si muschi si grasime mad
evit uleiurile,prajelile si dulciurile..dar atunci nu prea am ce sa mai mananc neutral
k salatele nu tin d foame neutral

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#23 2008-09-06 02:15:04

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu am slabit cam 3 kg in 2 sapt si sper sa mai dau jos.. vreau 45 kg.. acum am 47...am facut si un pic de sport acasa dar de baza e mancarea ceva mai sanatoasa si interdictia la fast food si dulciuri(de care nu m-am tinut incontinuu, dar oricum am redus considerabil cantitatile). la mine se vede la blugi ca am slabit, aproape pica de pe mine...

#24 2008-09-06 13:10:38

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si eu am 54 si vreau sa scad sub 50 daaar.....avand in vedere ca nu prea am vointa...cam greu.acum incepe si scoala,clasa a 12a....cam greu cu dietele

expect the worst , hope for the best!

Publicitate

loading...

#25 2008-09-06 13:32:06

naturalbody
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-07

8 kg..in 6 luni.. sala sala sala si iar sala.. si masaj ..si atentie la mancare.

#26 2008-09-06 15:06:48

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

heimdall a scris:

n-am prea slabit
o data : aveam 19 ani, eram indragostita moarta, el era departe si oricum nu prea mergea treaba... cred ca ajunsesem la vreo 30 kg (eu am 1m50)... inca mai am vergeturile de atunci
mai tarziu doar din cauze de : despartiri, necazuri, atacuri de panica...
deci ori fericita si grasa, ori invers smile

deci ori fericita si grasa, ori invers rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

pc  pc

#27 2008-09-06 15:30:34

madalinas
New member
Inregistrat: 2008-09-06

Cu mancare gatita, in cantitati normale si la ore normale se poate slabi...Si fara infometare...In 2-3 saptamani se simte...Daca simti ca iti este foame intre mese, mananca un fruct...

#28 2008-09-06 15:35:15

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

eu in 10 luni am slabit undeva intre 20 si 25 de kile..  am luat reductil, cu tot cu ceva efecte adverse ..  mi s-a parut  f comod daca nu si sanatos...   mancam tot ce vroiam, insa o sing masa pe zi si ceva mic si dulce zilnic deasemenea.    vergeturi n-am cine stie ce...  acum sunt in pauza , cam de 1-2 luni, apoi planuiesc sa mai iau inca cateva luni, sa mai dau jos macar 10 kile, daca nu 15...   
ceea ce ma bucura e ca in pauza asta am pus pe mine 2 kile, si asta pt ca am fost plecata din tara timp de 4 sapt , unde am bagat in mine ca sparta numai dulciuri  big_smile

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#29 2008-09-06 15:41:45

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

si pielea si carnea care s-a lasat ce ai facut??? de ce nu faci sport?

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#30 2008-09-06 16:12:16

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

ggw, ai fost la endocrinolog (analize tot tacamul) si ti-a dat reductil? sau cum de ai ajuns sa le iei?
De la o scadere de 2-2,5 kg/luna nu cred ca atarna pielea sau carnea, nu? Sa ne zica ggw.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#31 2008-09-06 16:34:29

hestia
Sr. member

nu, nu imi atarna nimik, iar ceva vergeturi am de cand tot am luat in greutate (ajunsesem la 106kg).  Sport nu am timp sa fac , pe de o parte, iar pe de alta parte sunt si destul de comoda. singura miscare care o fac e  ca joc tenis de masa in weekend cateva ore bune....   S-ar putea ca si asta sa ajute cat de cat. 
daiana, in primele luni am slabit brusc cam 10 kile, apoi incet incet... deci nu am slabit de la inceput constant.  insa eu -s multumita.   acuma, cand nu le mai iau, fiind in pauza despre care va spuneam, tot nu am pofta de mancare. spre esemplu, acum este ora 4 si jum, si am mancat 2 patratele de ciocolata si o  bucata de carne de vitace-i drept snitzel, insa mic, mai mic decat o felie de paine toast. Si deasemenea am baut apa plata.   Eu zic ca dpdv cantitativ si caloric e ok, mai ales ca nu mi-e deloc foame smile

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#32 2008-09-06 16:45:21

Alina7
Full member
Inregistrat: 2007-01-17

.. am pierdut 3 kg de la 52
si nu stiu cum .. am ramas putin surprinsa ca de mancat am mancat aproape normal .. ca mai erau zile in care nu prea aveam pofta de mancare... mhm
cred ca , caldura de afara a fost de vina smile

Can you hear my thoughts?hjartahjarta

#33 2008-09-06 17:17:06

alyssa
Full member
De la: puiu acasa
Inregistrat: 2008-01-07

ggw a scris:

nu, nu imi atarna nimik, iar ceva vergeturi am de cand tot am luat in greutate (ajunsesem la 106kg).  Sport nu am timp sa fac , pe de o parte, iar pe de alta parte sunt si destul de comoda. singura miscare care o fac e  ca joc tenis de masa in weekend cateva ore bune....   S-ar putea ca si asta sa ajute cat de cat. 
daiana, in primele luni am slabit brusc cam 10 kile, apoi incet incet... deci nu am slabit de la inceput constant.  insa eu -s multumita.   acuma, cand nu le mai iau, fiind in pauza despre care va spuneam, tot nu am pofta de mancare. spre esemplu, acum este ora 4 si jum, si am mancat 2 patratele de ciocolata si o  bucata de carne de vitace-i drept snitzel, insa mic, mai mic decat o felie de paine toast. Si deasemenea am baut apa plata.   Eu zic ca dpdv cantitativ si caloric e ok, mai ales ca nu mi-e deloc foame smile

ce efecte adverse ai simtit de la reductil? le-ai luat numai asa ori ti-a prescris medicul? si eu ma gandeam sa iau,dar nu stiu...am auzit ca chiar au multe efecte adverse...

"Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima"

#34 2008-09-06 17:46:14

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

pe baza de stres si nervi neutral 9 kg intr-o luna.

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-09-06 17:46:30)

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#35 2008-09-07 02:17:27

hestia
Sr. member

alyssa a scris:

ggw a scris:

ce efecte adverse ai simtit de la reductil? le-ai luat numai asa ori ti-a prescris medicul? si eu ma gandeam sa iau,dar nu stiu...am auzit ca chiar au multe efecte adverse...

pot spune ca le-am luat la sfatul unui medic... 
efecte adverse -  greata si uscaciunea gurii in primele zile / prima sapt ;   constipatie pe toata durata tratamentului;   iar mai apoi, dupa cateva luni, depresie sad .     insa depinde mult de la pers la pers. sunt femei care au avut dereglari de cicl mestrual, altele tahicardie si hipertensiune.    eu zic ca e mai bine sa consulti un medic inainte de a le lua, mai ales ca ele nu sunt pt a scadea cateva kg, ci numai pt pers ce au indice de masa corporala peste 30.

#36 2008-09-07 08:42:24

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

pitzipoank a scris:

_alexa_ a scris:

asta vroiam si eu sa zic lol mult sex big_smile daca poti sa combini si cu putin jogging dimineata... ar fi perfect smile
eu una am slabit 12-13 kg un 6 luni cu dieta lui atkins. Adica am mancat numai carne. Nu m-am ingrasat inapoi... decat acum dupa vreo 8 ani big_smile ca-s gravida big_smile
nu slabi rapid! te alegi cu vergeturi. Eu asa am patit. Sani, solduri, etc., sad

mai exact cum ai tinut-o tu????

Facusem rost de un tabel cu alimentele permise (pe care evident l-am pierdut) care aveau fiecare un numar de puncte.
In primele 2-3 sapt am eliminat complet carbohidratii, deci toata ziua mancam numai carne si produse din carne fara pic de paine sau altceva. 3 oua pe zi, cremvursti, si muuuult pui (sau peste pentru cine-l suporta), supa de pui fara legume. Eu aici trisam si mai puneam 1-2 morcovi.
De baut beam numai apa plata
Fructe deloc, legume: doar o salata de varza pe zi cu sare si putin otet.
Dupa primele doua saptamani deja imi erau largi toti pantalonii, si colegii se mirau cat am putut slabi. Din a doua zi de regim mergeam la toaleta fff des - eliminam apa.
Dupa prima parte a regimului, incepi si introduci treptat mai multe fructe si legume. Eu ma axasem pe grapefruit si varza - din cate citisem eu erau alimentele cu cei mai putini carbo.
E nasol la inceput, dar te obisnuiesti. Dupa cateva luni am scapat de arsurile matinale din stomac, si deja ma obisnuisem cu alimentatia mea.
avantajul acestui regim e ca nu te limiteaza la cantitate big_smile poti sa papi din alimentele permise cat poti big_smile, imi alegeam cu grija localurile unde ieseam in oras sa mananc ceva - KFC, plus unde stiam eu ca-mi pot comanda un gratar.
Am incercat si cu alte diete sa slabesc, si nu aveam nici un rezultat, in special ca eram mereu tentata sa-mi "iau ceva bun cand ies cu colegii". La munca iti poti comanda mancarea de la restaurantele cu livrare fara nici o problema.
Dupa ce nasc am s-o iau de la capat!

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-09-07 08:50:38)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.