|
Nu esti logat.
Medic de familie in iasi#1 2008-09-05 11:01:12
Medic de familie in iasifetelor imi puteti da vreun sfat despre medicii de familie din Iasi? vreau sa ma stabilesc in iasi si vreau sa-mi schimb medicul de familie de aceea va cer parerea, celor care sunt din iasi. poate stie cineva sa ma indrume la un medic bun care sa-si dea interesul si sa te consulte, sa iti explice pe intelesul tau cand ai o problema, nu repede iti da trimitere si te expediaza mai departe. tot ce ma invinge ma face mai puternica Offline #2 2008-09-05 11:49:12
Re: Medic de familie in iasieu as fi interesata de un cabinet de planning in iasi....stie cineva unul? Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #3 2008-09-05 12:05:02
Re: Medic de familie in iasimedicul meu de familie este la medfiz - pe straduta care da in sfantul andrei de pe splaiul bahluiului. e un centru mare de recuperare acolo pe partea dreapta. mai sunt medici de familie la medex (acolo am pediatra fetei) pe toma cozma, strada paralela cu pacurariul mami de minuni Offline #4 2008-09-05 12:06:15
Re: Medic de familie in iasivin eu la voi in iasi...ca medic de familie , sunt f dragutza si rabdatoare cu pacientii Offline #5 2008-09-05 12:07:18
Re: Medic de familie in iasino hai ca te asteptam numa ca e un frig iarnaaaa mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-05 12:12:07
Re: Medic de familie in iasi
Offline #7 2008-09-05 12:25:58
Re: Medic de familie in iasimerci mult de tot eu_vreau. cred ca am sa incerc la medex, eu stau in canta acum. dar as fi vrut si numele unor medici buni daca stii, din propria experienta sau de la prieteni. eu nu prea am pe cine intreba aici . Ultima oara a fost editat de ely_21 (2008-09-05 12:26:52) tot ce ma invinge ma face mai puternica Offline #8 2008-09-05 13:19:38
Re: Medic de familie in iasieu la medex nu am medicul de familie deci nu pot sa iti dau nume. insa fiind clinica particulara cu contracte cu statu' (deci nu platesti, stai calma ) nu cred ca nu au medici competenti. eu sunt multumita de serviciile de la ei de pediatrie. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|