homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Logest

#1 2008-09-05 20:23:31

butterfly29
New member
Inregistrat: 2008-09-05

logest

buna! am inceput o folie de logest duminica iar aseara (adica joi) am uitat sa iau pilula. Mi-am adus aminta abia azi la ora 14. Deci...trecusera 12 ore iar pe prospect scrie ca dupa 12 ore nu mai sunt protejata impotriva sarcinii si sa iau pe langa logest niste pilule suplimentare. Am intrebat farmacista si mi-a spus ca daca nu am avut contact sexual sunt protejata si sa las pilula de aseara si sa merg in continuare cu celelalte pilule....este adevarat? va rog  mult sa imi raspundeti. Credeti ca dauneaza cumva?

#2 2008-09-05 20:31:43

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Re: logest

Daca ai sarit o pilula, trebuie protectie suplimentara pana inghiti 7 pilule.
In rest nu dauneaza cu nimic, doar ca ti-a scazut protectia.
Daca n-ai luat pilula uitata cand ti-ai adus aminte, atunci la sfarsitul foliei vei avea o pilula in plus.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-05 20:32:09)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#3 2008-09-05 21:09:29

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

butterfly29 a scris:

buna! am inceput o folie de logest duminica iar aseara (adica joi) am uitat sa iau pilula. Mi-am adus aminta abia azi la ora 14. Deci...trecusera 12 ore iar pe prospect scrie ca dupa 12 ore nu mai sunt protejata impotriva sarcinii si sa iau pe langa logest niste pilule suplimentare. Am intrebat farmacista si mi-a spus ca daca nu am avut contact sexual sunt protejata si sa las pilula de aseara si sa merg in continuare cu celelalte pilule....este adevarat? va rog  mult sa imi raspundeti. Credeti ca dauneaza cumva?

ia acum pilula uitata ca altfel risti sa apara menstra peste folie si protectie suplimentara urmatoarele 7 zile...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-09-06 13:35:34

butterfly29
New member
Inregistrat: 2008-09-05

iti multumesc pt raspuns. nu am luat pastila uitata pt ca asa mi+a zis farmacista si aseara era prea tarziu sa o iau asa ca am continuat cu celelalte

#5 2008-09-06 13:37:36

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

o sa sangerezi cel mai probabil din cauza ca s-a rupt sirul pastilelor

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.