homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ offtopic 29-207

#3915 2008-09-09 12:29:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: ce gandesti acum/ offtopic 29

dremer, care sunt optiunile ?

#3916 2008-09-09 12:31:49

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

JanisJoplin a scris:

merci skumpi
e frumos tare in turism ...nush de ce nu m'am bagat pana acum big_smile

da janis, e tare frumos smile
eu lucrez de aproape 3 ani in turism, la un hotel, si ieri m-am inscris la master la management hotelier wink

#3917 2008-09-09 12:32:05

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

sa skimbam placa rotfl rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3918 2008-09-09 12:33:15

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

cezady a scris:

tantosica a scris:

asta ma gandesc si eu
pana la urma nu cred ca el are discernamantul de a lua o decizie
e copil..parintii trebuie sa gandeasca pt el..
daca parintii ii cumpara motocicleta si el nu stie ce implica asta..eu una nu vad nici o diferenta intre parintii pustanilor de 20 ani cu suv care abia au luat carnetul si voi..
tot parintii gandesc si pt el si pt al tau
si sincer daca ai arunca un copil din avion,sunt sigura ca i s'ar parea ceva super..dar cand ajunge jos nu mai e super..
chiar e prea mic pt a lua decizii..si nu e corect sa ii "impuneti" ceva doar pt ca voua vi se pare "cool" ca la 2 ani si 8 luni are motocicleta lui neutral
parerea mea..nu vreau sa deranjez..dar chiar am ramas masca cand am vazut filmul..

tocmai ce iti explicasem ,ca la noi se stie foarte bine cu ce se manaca,si motoare si masini
e mai corect cum a facut prietenul lui mika..ca de la un accident..copilul lui nu va avea motocicleta niciodata?..nu va avea pana la 18 -20..cand va fi capabil sa si-o ia singur,ca acum e moda motoarelor,si-o va lua...si la ii va da,ca viteza te fura cu mirajul ei,si primul pom e al lui...sunt 2 optiuni incazul asta ..traieste si nu se urca el niciodat dupa asta,sau isi infrange frica si va deveni responsabil...doar ca astfel de cazuri sunt rare  2-3 % care supravietuiesc...
am aici in cartier un baietas,care acum a facut 18 ani..de vreo luna i-a luat tacs-u atv mare..se partaie cu el zilnic...intr-o zi ii spune lui sotu ca el s-a saturat de atv,ca  are experienta...bla bla(intr-o luna experienta)..si vrea si el motor ca al lui vecinu ca ce bestial e...
si cxam ce ar vrea el sa isi ia..o hayabusa de 650,care sunt motoriste stiu ce spun,sunt printre cele mai puternice motoare de strada...ca da bine la gagici...
nu si-a pus o clipa intrebarea ca motorul asta are peste 100 de cai..si ca sa ajungi la 100 km/ora nu iti trebuie mai multi de 15...
comentati asta...ca eu am ramas fara cuvinte...
si nu e caz singular..sunt atatia

ei, asta-i buna!
si daca baiatul meu isi va lua motor si va sfarsi intr-un pom din cauza lipsei de experienta, ce te face sa crezi ca baiatul tau nu va gandi ca are destula experienta, astfel ca isi va permite sa mearga cu viteza f mare si va face accident? yikes

Ultima oara a fost editat de mika (2008-09-09 12:33:48)

#3919 2008-09-09 12:34:18

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

heimdall a scris:

dremer, care sunt optiunile ?

mai am terminat lb straine..optiuni sunt mai multe..vreau ceva in marketing..management..comunicare..publicitate..numai k ma invart in cerc..nu vreau la distanta..si k  sa ma inscriu la zi..trebuie eseu..ceea ce ma kam depaseste..nu e imposibil dar nu cunosc domeniile..la distanta nu vreau k nu invatz nimic..si mai am saptamana asta..hai k actele repede le rezolv sa le depun ..bani ..vad eu cum fac..off scumpe rau si masterele
dar nu stiu !!!!!!!!!!!!

Dance like nobody is watchin....

Publicitate

loading...

#3920 2008-09-09 12:34:19

andrutza
Vizitator

gata masajul scalpului...o luna de zile zilnic tre sa aplic chestia asta sper sa dea rezultate...maine ma tund abia astept

#3921 2008-09-09 12:35:43

rrammonna
Diamond member

andrutza a scris:

gata masajul scalpului...o luna de zile zilnic tre sa aplic chestia asta sper sa dea rezultate...maine ma tund abia astept

ce e andrutza?k imi suna cunoscut big_smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3922 2008-09-09 12:36:21

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

maybe we need some time to breathe rotfl

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#3923 2008-09-09 12:36:29

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

deci eu nu inteleg...eu gatesc de 2 ori pe luna si acum de ex aragazul meu e varza de murdar...wtffff????

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#3924 2008-09-09 12:36:54

rrammonna
Diamond member

pitzipoank a scris:

maybe we need some time to breathe rotfl

some? rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

#3925 2008-09-09 12:36:54

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

eu tot nu am inteles rationamentul conform caruia faptul ca merge cu atv la 2 ani si ceva il va scuti de la a merge cu 150 pe o sosea pt a impresina o fata sau pt a se da mare in fata prietenilor cand va avea 18 ani..
dar ma rog..nu mai comentez

#3926 2008-09-09 12:37:21

pitzipoank
Insomniac member

Wildhoney a scris:

deci eu nu inteleg...eu gatesc de 2 ori pe luna si acum de ex aragazul meu e varza de murdar...wtffff????

cineva gateste in lipsa ta.... rotfl
sau ai uitat sa-l speli rotfl

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#3927 2008-09-09 12:37:23

rrammonna
Diamond member

tantosica a scris:

eu tot nu am inteles rationamentul conform caruia faptul ca merge cu atv la 2 ani si ceva il va scuti de la a merge cu 150 pe o sosea pt a impresina o fata sau pt a se da mare in fata prietenilor cand va avea 18 ani..

applause applause  applause applause applause

#3928 2008-09-09 12:38:15

rrammonna
Diamond member

pitzipoank a scris:

Wildhoney a scris:

cineva gateste in lipsa ta.... rotfl
sau ai uitat sa-l speli rotfl

exact la asta ma gandeam si eu rotfl rotfl rotfl makr sa spele aragazul dupa c termina

#3929 2008-09-09 12:38:16

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

rrammonna a scris:

tantosica a scris:

applause applause  applause applause applause

eeeeeeeeeeeeeeeeeee

#3930 2008-09-09 12:38:55

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

fateeeeeeeeee ati scris 30 de pg de aseara....nu le citesc k nu vreau  diablo
neata tongue

Sa nu te astepti sa te salut!

#3931 2008-09-09 12:39:32

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

neata mykutza

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

#3932 2008-09-09 12:40:06

pitzipoank
Insomniac member

cezady a scris:

conteaza pitzi ,cati km ai,daca ii ai facuti prin toata tara
uite ca ce am observat eu ,ca merg cu masina de mult si cam peste tot...tiristi sunt blamati majoritatea ii injura ,ca au tirurile mari..si ca blocheaza soselele....
sti ca sunt printre putinii soferi care te ajuta in trafic sa faci depasiri..care trag de magaoaia de masina pe dreaota sa iti faca loc..ca semnalizeaza ca poti sa il depasesti cand vede ca tu nu ai cum sa vezi soseaua?...inspre ardeal am vazut mai multa resposabilitate si respect pt ceilalti...cum treci de pitasti zici ca s-a rasturnat caruta cu frustrati...si mai innebunesti cand ai msina cu remorca plina de marfa..si mergi constant ca baleaza a naibii remorca ...si doamna din fata ,cu meganu..baga 140 pe drept,ca are motor..vine cineva din fata,franeaza ca nebuna la 30...de te siu cu picioarele amndoua pe frana..si remorca se urca pe noi...vrei sa treci de ea..nu te lasa ca e smechera ea..are masina..accelereaza si te tine pe contrasens..ca ce-i pasa ei..doar nu crapa ea..si uite asa imi vine sa le strang de gat..ca nu s-ar uita frate in oglizi neam...
ooo si sunt multe de care as putea povesti..la cati cocalari cu masini bengoase,fac tampenii pe drum,ca sunt ei regii soselelor..as deschide un topic nou,si as umple primele 100 de pagini numai cu intamplari dintrastea

pai asta am zis si eu. puiu meu d ex are carnet d un an... si are mult peste 200.000 km....  nu numai in tara.
cat despre tiristi......  sunt oameni si oameni

#3933 2008-09-09 12:40:16

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Cezady de unde esti? Peisajele din filmuletele tale mi se par foarte cunoscute.

Ai dreptate in ceea ce priveste baiatul ala care vrea hayabusa. E mult prea puternica pentru sosele noastre. Insa nici cu modul tau de a gandi nu sunt intru totul de acord. Adica, da, sunt de acord sa0i urci pe motor sau pe ATV, sa-i plimbi. Insa sa faci fel de fel de acrobatii cu ei pe ATV, mi se pare un pic cam mult. Si vreau sa iei in considerarea ca toate astea vin din partea unei femei care e pe cale sa devina motociclista (adica mai am un pic si dau examenul pentru permis) si al carei iubit conduce un kawasaky de 500 cc.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.