homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ offtopic 29-21

#381 2008-09-06 01:20:06

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: ce gandesti acum/ offtopic 29

OneOnly, totusi are o varsta....ar trebui sa stie mai bine ce rvea de la viata. mai bine vorbesti cu el cand i ocazia...sa-l intrebi exact ce vrea....sa stii si tu. poate o fi si din cauza distantei....cine stie, ca relatiile la distanta sunt mai grele. poate nu are incredere in tine...zice cine stie ce faci tu...nu stiu ce sa zic....cine stie ce o fi in mintea lor? oare o fi ceva?

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#382 2008-09-06 01:20:21

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Allecsutsa a scris:

OneOnly a scris:

Allecsutsa a scris:

off Doamne,One nocry ...daca as fi langa tine te-as tine in brate tare tare de tot ca sa te calmezi si dup'aia te-as servi cu o partida de gadilat,sa-ti treaca de plans pentru asta definitiv hjarta
iubita mia kram

iti multumesc din suflet Alle...chiar mult de tot k esti langa mine....
by the way,nu ma gadil tongue.
acum..nsh...sunt extrem de confuza...suparata ...trista..cadere nervoasa....mi-e rau...

cupla pusspuss
pentru asta sunt/suntem aici...ca sa ne sprijinim una pe alta cand avem fel si fel de belele kram
daca nu te gadili,nu e panica,gasesc yo ceva sa-ti distrag atentia diablo am idei muuulte de obicei...nu-s ele bune de fiecare data...da` uneori chiar functioneaza hjarta
te cred ca esti suparata...confuza...si daca vrei sa nu mai fii asa,fa cum am zis noi...stiu ca ai inteles,stiu ca stii ce ai de facut...dar asta e decat partea teoretica...ca sa-ti iasa,tre sa te stresez,sa te stresez si iar sa te stresez...nu-l cauta...deloc...niciun semn,nimic...altfel ma ai pe constiinta yikes

love ya Alle....da,asa o sa fac...oricat de mult ma zbucium..si acum ce habr are el cat ma chinui eu si in noaptea asta la fel k in alte nenumarate nopti...?doarme neintors si n-a dat nik azi dupa discutia de aseara...sad

They can because they think they can.

#383 2008-09-06 01:20:25

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

McDreamy a scris:

va rog ...ajutati ma vreau sa sterg tot ce am scris aici si sa mi sterg si contul

pai nu nu prea avem cu ce sa te ajutam..
doar moderatorii

Sim y 

#384 2008-09-06 01:22:54

Cassiopeia
Insomniac member

va pup..o noapte buna va doresc si-un somnel usor!

si bonus : 7 purici pe-un picior big_smile

Sim y 

#385 2008-09-06 01:23:21

OneOnly
Insomniac member

Andreea86 a scris:

OneOnly, totusi are o varsta....ar trebui sa stie mai bine ce rvea de la viata. mai bine vorbesti cu el cand i ocazia...sa-l intrebi exact ce vrea....sa stii si tu. poate o fi si din cauza distantei....cine stie, ca relatiile la distanta sunt mai grele. poate nu are incredere in tine...zice cine stie ce faci tu...nu stiu ce sa zic....cine stie ce o fi in mintea lor? oare o fi ceva?

nu...nu e nimic in mintea lui....
aseara cand am vb nu avea nimic de comentat,nimic de adaugat dupa ce l-am luat tare.tacea si nu mai arunca nimic.,de feicare data knd i-am vb umil mi-a trantit fara sa gandeaqsca vorbe care m-au ranit si mkai tare.aseara a tacut draq din gura.incepuse sa comenteze la inceput k "nu mai e in stare sa tian o relatie"mk"ii e frica sa se implice,k nu mai vrea"(SAME SHITS!!!!!!!)apoi i-am inkis gura.

Publicitate

loading...

#386 2008-09-06 01:23:59

OneOnly
Insomniac member

simy_alexandra a scris:

va pup..o noapte buna va doresc si-un somnel usor!

si bonus : 7 purici pe-un picior big_smile

noapte buna Simy kram
ai grija de tine!

#387 2008-09-06 01:24:31

Andreea86
Hero member

pai si de ce el s-a tinut dupa tine? daca nu voia o relatie? are totusi o varsta...de acum ar trebui sa se gandeasca sa aiba o familie...nu sa se joace.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#388 2008-09-06 01:24:57

Cassiopeia
Insomniac member

multumesc One
u2 puss

Sim y 

#389 2008-09-06 01:25:43

OneOnly
Insomniac member

Andreea86 a scris:

pai si de ce el s-a tinut dupa tine? daca nu voia o relatie? are totusi o varsta...de acum ar trebui sa se gandeasca sa aiba o familie...nu sa se joace.

nici nu vrea o relatie,se poarta aiurea,are toane k draq,nu vrea sa se mai implice k blablaaaaaaaaaaaaaa ce i s-a intamplat da nici nu-mi da drumul....

#390 2008-09-06 01:26:13

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

bueiiii
unde o stergeti toti?
eu am baut 1L de cola!!!!!!!
cu cine raman?

#391 2008-09-06 01:27:03

OneOnly
Insomniac member

cu mine....eu nu am somn...trebuie sa fiu la 9 in oras sa ma int cu o tipa sa luam un cadou pt un amic...dar nu pot dormi de suparare...........grater

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-09-06 01:27:26)

#392 2008-09-06 01:27:46

Andreea86
Hero member

tanto...eu raman...beata....dar raman. rotfl rotfl rotfl
one...uf...o sa se trezeasca el...probabil stie ca stai mereu langa el si orice ti-ar face esti mereu anga el. poate daca vede ca te pierde reactioneaza.

hjarta Eu si puiu hjarta

#393 2008-09-06 01:28:38

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

sentimentul e reciproc,One! puss
exact!vezi ca stii?
el de ce sa doarma linistit noptile si tu sa iti umfli ochii de atata plans?
si cand ma gandesc cat plangeam si eu in fiecare noapte...pentru un NIMENI!ca practic asta e el pentru mine...un NIMENI...la care din pacate inca mai tin,da o sa treaca si asta!
se zice k noaptea e cel mai bun sfesnic (?)...mie nu mi se pare...pentru k noaptea sunt mereu singura...noaptea nu e nimeni care sa-mi zica "nu mai plange" si sa ma ia in brate...sunt doar eu...si noaptea...si amaratul ala de televizor care merge degeaba...
viata-i si cu bune si cu rele...nu avem de ales...trebuie sa trecem peste toate...sa le lasam in urma...stiu k o sa poti si u pana la urma...yo-ti sunt alaturi pana la capat.trust me!
puss

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#394 2008-09-06 01:28:50

OneOnly
Insomniac member

Andreea86 a scris:

tanto...eu raman...beata....dar raman. rotfl rotfl rotfl
one...uf...o sa se trezeasca el...probabil stie ca stai mereu langa el si orice ti-ar face esti mereu anga el. poate daca vede ca te pierde reactioneaza.

si daca nu reactioneaza....?
a pierdut multe in viata ,inclusiv tatal...eu...ce mai contez acuma....n-o sa-i pese .........

#395 2008-09-06 01:30:01

Andreea86
Hero member

da...nopatea e cea mai rea. sad aveam si eu niste gaduri noaptea...scriam mesaje si cand ma trezeam dimineata mi-era asa rusine...cum sa scriu asta? smile
dar fetelor...ne aveti pe noi. puss nu sunteti singure, nici nopatea.

hjarta Eu si puiu hjarta

#396 2008-09-06 01:31:12

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

nb simy puss

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#397 2008-09-06 01:31:21

OneOnly
Insomniac member

Allecsutsa a scris:

sentimentul e reciproc,One! puss
exact!vezi ca stii?
el de ce sa doarma linistit noptile si tu sa iti umfli ochii de atata plans?
si cand ma gandesc cat plangeam si eu in fiecare noapte...pentru un NIMENI!ca practic asta e el pentru mine...un NIMENI...la care din pacate inca mai tin,da o sa treaca si asta!
se zice k noaptea e cel mai bun sfesnic (?)...mie nu mi se pare...pentru k noaptea sunt mereu singura...noaptea nu e nimeni care sa-mi zica "nu mai plange" si sa ma ia in brate...sunt doar eu...si noaptea...si amaratul ala de televizor care merge degeaba...
viata-i si cu bune si cu rele...nu avem de ales...trebuie sa trecem peste toate...sa le lasam in urma...stiu k o sa poti si u pana la urma...yo-ti sunt alaturi pana la capat.trust me!
puss

grater grater grater grater grater grater grater grater grater
da si eu is singura cuc...eu si locuiesc asa..f bien k nu ma vede nimeni cum stau degeaba si ma consum.....grater
sarumana pt vorbele frumoase Alle...apreciez ffffffff mult sa stii....kram

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-09-06 01:32:50)

#398 2008-09-06 01:31:23

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

exact andreea big_smile
eu dormeam maxim 2-3 ore si ma trezeam ca il visam pe el cu aia
si mai stateam oleaca pe forum..o luam de la capat
acum dorm ca valiza lol
unde ma pui,acolo dorm
deci toate trec,fetele..pe bune timpul vinedca tot

#399 2008-09-06 01:31:26

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

nici mie nu imi e somn tanto lol

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.