homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ offtopic 29-215

#4067 2008-09-09 14:34:42

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

Re: ce gandesti acum/ offtopic 29

Julie_me a scris:

camysh a scris:

fete, cum traduc in engleza anul 3000 i.e.n (inaintea erei noastre)?

year 3000 B.C. ...adica before christ

mai ai inca d tradus? big_smile

asa e
3000 BC

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#4068 2008-09-09 14:35:03

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

andreea_andy2 a scris:

dreamer a scris:

please help cu mesaju de mai sus
k nush c s fac..sad : sad

Dreamer daca iti place acest domeniu al publicitatii si ai inclinatii creative, mergi. Se castiga bine in publicitate insa este si concurenta si o mancatorie ... cum nu cred ca mai in vreun domeniu in Romania. Adica se lasa cu chestii de genul furat idei, furat statistici la care tu muncesti si cate jumatate de an ... Deci nu e usor sa razbati. Trebuie sa fii vulpe intre o gramada de pisici ...

sincer..da..mi-ar placea k am imaginatie..ma gandesc la ceva de viitor
peste tot iti cere si putina tehnologie..ma uit k am terminat limbi straine dar nu vreau doar traducator..vreau cva mai mult..
va las acum daka mai aveti pareri legate de marketing si negocieri in afaceri o sa vi le citesc  cu placere
va pup
papa

Dance like nobody is watchin....

#4069 2008-09-09 14:35:07

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

nicolle_rox a scris:

dreamer a scris:

bay la marketing si negocieri in afaceri la master s-o face mate and stuff?k eu am terminat profil limbi straine..
oare s merita sa ma bag?

la marketing o sa faci sigur SPSS - un fel de statistica - si zic eu ca trebuie sa stii un pic de mate

eu mi-am facut lucrarea de licenta in SPSS si l-am invatat pe drum, pt ca nu am facut asa ceva la facultate. nu e f greu...

Julie_me a scris:

persifona a scris:

Julie_me a scris:

deci tampesc...pana azi erau inscrisi la mine la master doar 15 persoane. pana maine mai sunt inscrieri, daca nu se aduna macar 50...adio program d master grater( grater(

Sa te uiti ce-i la management.. si eu acolo m-am inscris rotfl rotfl

dumbomdumbom 243 doar ieri? popa inseamna k e concurenta, nu gluma...la mine momentan e unul pe 5 locuri rotfl rotfl rotfl

eu m-am inscris ieri si am fost a 23-a din 42 de locuri bugetate si 100 cu taxa lol
si azi e ultima zi de inscriere big_smile

#4070 2008-09-09 14:35:49

persifona
Vizitator

ralluka a scris:

persifona a scris:

Rall, pe skumpi ca viitor psiholog nu cred ca ar ajuta-o postul asta.
.

deci eu am lurcat pe terasa la bar
si acum sunt director
ce legatura are??
banii se fac muncind

Si vrei sa spui ca te-a ajutat lucratul la terasa in viitoarea ta cariera de director? Hai sa fim seriosi.
Am zis ca inteleg joburile pt bani, dar eu vbeam de joburile care conteaza pt experienta. Asa si eu am facut sondaje sau am fost la targuri si am stat la stand, dar astea le-am facut ca sa fac eu un ban de buzunar, pt mine asa. Acum ca am terminat o facultate nu ma duc sa ma fac vanzatoare, pentru ca acum imi trebuie ceva care sa imi ofere posibilitati de a ajunge economist/avocat/profesor.. cine ce vrea.

Sa nu se inteleaga ca am ceva cu vanzatorii!

Si cu asta am terminat orice discutie pe acest subiect pentru ca nu-mi sta in fire sa ma bag in polemici din care zic eu ca nimeni nu are nimic de castigat.

#4071 2008-09-09 14:36:16

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ce mutritza are avatarul tau micanarcisa rotfl

Publicitate

loading...

#4072 2008-09-09 14:37:38

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

nu mai vorbiti de facultate...ca indata ne trezim cu ea pe cap, 1 oct neutral pregatite? rotfl

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#4073 2008-09-09 14:37:51

Julie_me
Full member
De la: casutza mea
Inregistrat: 2008-02-27

camysh a scris:

nicolle_rox a scris:

dreamer a scris:

bay la marketing si negocieri in afaceri la master s-o face mate and stuff?k eu am terminat profil limbi straine..
oare s merita sa ma bag?

la marketing o sa faci sigur SPSS - un fel de statistica - si zic eu ca trebuie sa stii un pic de mate

eu mi-am facut lucrarea de licenta in SPSS si l-am invatat pe drum, pt ca nu am facut asa ceva la facultate. nu e f greu...

Julie_me a scris:

persifona a scris:

Sa te uiti ce-i la management.. si eu acolo m-am inscris rotfl rotfl

dumbomdumbom 243 doar ieri? popa inseamna k e concurenta, nu gluma...la mine momentan e unul pe 5 locuri rotfl rotfl rotfl

eu m-am inscris ieri si am fost a 23-a din 42 de locuri bugetate si 100 cu taxa lol
si azi e ultima zi de inscriere big_smile

si la voi e la fel, ca daca nu se strange un anumit numar d inscrieri iti poti lua adio si tu, nu se mai tine?

#4074 2008-09-09 14:38:10

camysh
Moderator

deci mi-a tradus bine google translator rotfl
ca vazusem acolo 3000 BC si m-am minunat lol merci fetelor puss
Julie_Me, mai am neutral am de tradus 19 pag si eu am tradus 2...

#4075 2008-09-09 14:39:23

norishorulalb
Banat

persifona a scris:

ralluka a scris:

persifona a scris:

Rall, pe skumpi ca viitor psiholog nu cred ca ar ajuta-o postul asta.
.

deci eu am lurcat pe terasa la bar
si acum sunt director
ce legatura are??
banii se fac muncind

Si vrei sa spui ca te-a ajutat lucratul la terasa in viitoarea ta cariera de director? Hai sa fim seriosi.
Am zis ca inteleg joburile pt bani, dar eu vbeam de joburile care conteaza pt experienta. Asa si eu am facut sondaje sau am fost la targuri si am stat la stand, dar astea le-am facut ca sa fac eu un ban de buzunar, pt mine asa. Acum ca am terminat o facultate nu ma duc sa ma fac vanzatoare, pentru ca acum imi trebuie ceva care sa imi ofere posibilitati de a ajunge economist/avocat/profesor.. cine ce vrea.

Si cu asta am terminat orice discutie pe acest subiect pentru ca nu-mi sta in fire sa ma bag in polemici din care zic eu ca nimeni nu are nimic de castigat.

M-a ajutat pentru ca acolo am cunoscut oameni, si asa m-am angajat la teatru. M-a ajutat pentru ca nu mai aveam teama aia de comunicare tampita. Daca te uiti, 80% din majoritatea tinerilor absolventi se duc la un interviu ca vaca la taiere.
Daca nu ai bani si te arde, nu mai faci fite, crede-ma.
DAca iti trebuie o casa, incepi de jos...si urci. Cel putin asa a fost in cazul meu.
Nu e nici o polemica. Nu inteleg de ce o interpretezi asa. Nici eu nu am destula experienta in campul muncii, dar nici nu m-am nascut ca Sarah Jessica Parker in New York sa frec bani din scenariu.

#4076 2008-09-09 14:39:47

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

eu sincer sincer am inceput munca prin a intra in somaj dupa liceu...si m-a ajutat in cariera caci in somaj fiind am invatat pt admiterea in fac lol
si acum is ditamai informaticianca...si sunt si bijutereasa si sunt si sotie...3 in 1 ca cafeaua rotfl

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#4077 2008-09-09 14:39:52

camysh
Moderator

dreamer a scris:

andreea_andy2 a scris:

dreamer a scris:

please help cu mesaju de mai sus
k nush c s fac..sad : sad

Dreamer daca iti place acest domeniu al publicitatii si ai inclinatii creative, mergi. Se castiga bine in publicitate insa este si concurenta si o mancatorie ... cum nu cred ca mai in vreun domeniu in Romania. Adica se lasa cu chestii de genul furat idei, furat statistici la care tu muncesti si cate jumatate de an ... Deci nu e usor sa razbati. Trebuie sa fii vulpe intre o gramada de pisici ...

peste tot iti cere si putina tehnologie..ma uit k am terminat limbi straine dar nu vreau doar traducator..vreau cva mai mult..
va las acum daka mai aveti pareri legate de marketing si negocieri in afaceri o sa vi le citesc  cu placere
va pup
papa

eu am terminat Comunicare si Relatii Publice, unde am facut si publicitate si mi-am dat licenta din publicitate. e un domeniu foarte frumos, dar cum ziceau si fetele, e f greu de intrat in bransa. motiv pt care eu m-am inscris la master la management hotelier, nu la publicitate cum vroiam initial

#4078 2008-09-09 14:40:12

Julie_me
Full member
De la: casutza mea
Inregistrat: 2008-02-27

camysh a scris:

deci mi-a tradus bine google translator rotfl
ca vazusem acolo 3000 BC si m-am minunat lol merci fetelor puss
Julie_Me, mai am neutral am de tradus 19 pag si eu am tradus 2...

rotfl rotfl inseamna k ai si tu un spor...soversover

#4079 2008-09-09 14:41:19

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

am venit de la munca
salutareeeee big_smile 
pfoa, nu mai fac nimic pt urmatoarele 2 ore, ma bag direct la nani nani, caci pic de somn
pupici

There ain't no sunshine now that he's gone

#4080 2008-09-09 14:41:20

camysh
Moderator

Julie_me a scris:

si la voi e la fel, ca daca nu se strange un anumit numar d inscrieri iti poti lua adio si tu, nu se mai tine?

nu am auzit de asa ceva... sper ca nu

#4081 2008-09-09 14:42:40

skumpi
Vizitator

camysh a scris:

dreamer a scris:

andreea_andy2 a scris:

va pup
papa

eu am terminat Comunicare si Relatii Publice, unde am facut si publicitate si mi-am dat licenta din publicitate. e un domeniu foarte frumos, dar cum ziceau si fetele, e f greu de intrat in bransa. motiv pt care eu m-am inscris la master la management hotelier, nu la publicitate cum vroiam initial

sor`mea a terminat la fel si acuma lucreaza la banca si face credite lol
da facultatile astea da...poti sa`ti schimbi domeniu !
da de la facultati ca Medicina nu ai cum sa ajungi avocat ! sau invers ... si la psiho...nu o sa am cum sa fac de ex protectia mediului...

#4082 2008-09-09 14:43:44

skumpi
Vizitator

SonneAle a scris:

am venit de la munca
salutareeeee big_smile 
pfoa, nu mai fac nimic pt urmatoarele 2 ore, ma bag direct la nani nani, caci pic de somn
pupici

yikes si u lucrezi ? unde ? aiaiaiiaiaiai un pic am plecat si toate aveti alta viata` roll

#4083 2008-09-09 14:44:23

greeneyes
Full member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-05-24

camysh a scris:

Julie_me a scris:

nu am auzit de asa ceva... sper ca nu

la GL la ase tot asa a fost la cele 4 specializari si pe 200 de locuri (total) s-au inscris vreo 700 de pers si eu bineinteles cu 8.38 nu am intrat.

viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6

#4084 2008-09-09 14:45:22

norishorulalb
Banat

Dreamer, Camysh
Eu am facut specializare pe publicitate televizata la scoala si un master in acelasi domeniu.
Povestile de la facultate cu realitatea din piata romaneasca nu pushca deloc.
Ce vezi tu la tv ca merge una cu mapa sub bratz si face o prezentare la cereale si pica toti pe spate, capata un apartament, o masina si pe burlacul firmei...e basm.
Insa, cel mai bine e sa faci un marketing de calitate. Si nu ma refer la vanzari. Sunt doua lucruri distincte. Ci ferm la promiovarea firmei, in mass-media, comunicate, bannere, flyere, bla bla bla
Pentru asta trebuie sa prinzi matza la o firma serioasa
Sincer va doresc din suflet sa reusiti! smile

Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-09-09 14:46:22)

#4085 2008-09-09 14:46:30

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu_vreau a scris:

asa ma binedispune avatarul tau roxana lol

si semanati lol

si pe mine ma binedispune rotfl hjarta
da di ci semanam? rotfl la fizic sau la faptul ca amandoi (doua) te  binedispunem?rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.