Ce gandesti acum/ offtopic 29-215
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
Re: ce gandesti acum/ offtopic 29
Julie_me a scris:camysh a scris:fete, cum traduc in engleza anul 3000 i.e.n (inaintea erei noastre)?
year 3000 B.C. ...adica before christ
mai ai inca d tradus?
asa e 3000 BC
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- dreamer
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-05
andreea_andy2 a scris:dreamer a scris:please help cu mesaju de mai sus k nush c s fac.. :
Dreamer daca iti place acest domeniu al publicitatii si ai inclinatii creative, mergi. Se castiga bine in publicitate insa este si concurenta si o mancatorie ... cum nu cred ca mai in vreun domeniu in Romania. Adica se lasa cu chestii de genul furat idei, furat statistici la care tu muncesti si cate jumatate de an ... Deci nu e usor sa razbati. Trebuie sa fii vulpe intre o gramada de pisici ...
sincer..da..mi-ar placea k am imaginatie..ma gandesc la ceva de viitor peste tot iti cere si putina tehnologie..ma uit k am terminat limbi straine dar nu vreau doar traducator..vreau cva mai mult.. va las acum daka mai aveti pareri legate de marketing si negocieri in afaceri o sa vi le citesc cu placere va pup papa
Dance like nobody is watchin....
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
nicolle_rox a scris:dreamer a scris:bay la marketing si negocieri in afaceri la master s-o face mate and stuff?k eu am terminat profil limbi straine.. oare s merita sa ma bag?
la marketing o sa faci sigur SPSS - un fel de statistica - si zic eu ca trebuie sa stii un pic de mate
eu mi-am facut lucrarea de licenta in SPSS si l-am invatat pe drum, pt ca nu am facut asa ceva la facultate. nu e f greu...
eu m-am inscris ieri si am fost a 23-a din 42 de locuri bugetate si 100 cu taxa si azi e ultima zi de inscriere
- persifona
- Vizitator
ralluka a scris:persifona a scris:Rall, pe skumpi ca viitor psiholog nu cred ca ar ajuta-o postul asta. .
deci eu am lurcat pe terasa la bar si acum sunt director ce legatura are?? banii se fac muncind
Si vrei sa spui ca te-a ajutat lucratul la terasa in viitoarea ta cariera de director? Hai sa fim seriosi. Am zis ca inteleg joburile pt bani, dar eu vbeam de joburile care conteaza pt experienta. Asa si eu am facut sondaje sau am fost la targuri si am stat la stand, dar astea le-am facut ca sa fac eu un ban de buzunar, pt mine asa. Acum ca am terminat o facultate nu ma duc sa ma fac vanzatoare, pentru ca acum imi trebuie ceva care sa imi ofere posibilitati de a ajunge economist/avocat/profesor.. cine ce vrea.
Sa nu se inteleaga ca am ceva cu vanzatorii!
Si cu asta am terminat orice discutie pe acest subiect pentru ca nu-mi sta in fire sa ma bag in polemici din care zic eu ca nimeni nu are nimic de castigat.
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
ce mutritza are avatarul tau micanarcisa
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
nu mai vorbiti de facultate...ca indata ne trezim cu ea pe cap, 1 oct pregatite?
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- Julie_me
- Full member
- De la: casutza mea
- Inregistrat: 2008-02-27
camysh a scris:nicolle_rox a scris:dreamer a scris:bay la marketing si negocieri in afaceri la master s-o face mate and stuff?k eu am terminat profil limbi straine.. oare s merita sa ma bag?
la marketing o sa faci sigur SPSS - un fel de statistica - si zic eu ca trebuie sa stii un pic de mate
eu mi-am facut lucrarea de licenta in SPSS si l-am invatat pe drum, pt ca nu am facut asa ceva la facultate. nu e f greu...
eu m-am inscris ieri si am fost a 23-a din 42 de locuri bugetate si 100 cu taxa si azi e ultima zi de inscriere
si la voi e la fel, ca daca nu se strange un anumit numar d inscrieri iti poti lua adio si tu, nu se mai tine?
- camysh
- Moderator
- norishorulalb
- Banat
persifona a scris:ralluka a scris:persifona a scris:Rall, pe skumpi ca viitor psiholog nu cred ca ar ajuta-o postul asta. .
deci eu am lurcat pe terasa la bar si acum sunt director ce legatura are?? banii se fac muncind
Si vrei sa spui ca te-a ajutat lucratul la terasa in viitoarea ta cariera de director? Hai sa fim seriosi. Am zis ca inteleg joburile pt bani, dar eu vbeam de joburile care conteaza pt experienta. Asa si eu am facut sondaje sau am fost la targuri si am stat la stand, dar astea le-am facut ca sa fac eu un ban de buzunar, pt mine asa. Acum ca am terminat o facultate nu ma duc sa ma fac vanzatoare, pentru ca acum imi trebuie ceva care sa imi ofere posibilitati de a ajunge economist/avocat/profesor.. cine ce vrea.
Si cu asta am terminat orice discutie pe acest subiect pentru ca nu-mi sta in fire sa ma bag in polemici din care zic eu ca nimeni nu are nimic de castigat.
M-a ajutat pentru ca acolo am cunoscut oameni, si asa m-am angajat la teatru. M-a ajutat pentru ca nu mai aveam teama aia de comunicare tampita. Daca te uiti, 80% din majoritatea tinerilor absolventi se duc la un interviu ca vaca la taiere. Daca nu ai bani si te arde, nu mai faci fite, crede-ma. DAca iti trebuie o casa, incepi de jos...si urci. Cel putin asa a fost in cazul meu. Nu e nici o polemica. Nu inteleg de ce o interpretezi asa. Nici eu nu am destula experienta in campul muncii, dar nici nu m-am nascut ca Sarah Jessica Parker in New York sa frec bani din scenariu.
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
eu sincer sincer am inceput munca prin a intra in somaj dupa liceu...si m-a ajutat in cariera caci in somaj fiind am invatat pt admiterea in fac si acum is ditamai informaticianca...si sunt si bijutereasa si sunt si sotie...3 in 1 ca cafeaua
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- camysh
- Moderator
dreamer a scris:andreea_andy2 a scris:dreamer a scris:please help cu mesaju de mai sus k nush c s fac.. :
Dreamer daca iti place acest domeniu al publicitatii si ai inclinatii creative, mergi. Se castiga bine in publicitate insa este si concurenta si o mancatorie ... cum nu cred ca mai in vreun domeniu in Romania. Adica se lasa cu chestii de genul furat idei, furat statistici la care tu muncesti si cate jumatate de an ... Deci nu e usor sa razbati. Trebuie sa fii vulpe intre o gramada de pisici ...
sincer..da..mi-ar placea k am imaginatie..ma gandesc la ceva de viitor peste tot iti cere si putina tehnologie..ma uit k am terminat limbi straine dar nu vreau doar traducator..vreau cva mai mult.. va las acum daka mai aveti pareri legate de marketing si negocieri in afaceri o sa vi le citesc cu placere va pup papa
eu am terminat Comunicare si Relatii Publice, unde am facut si publicitate si mi-am dat licenta din publicitate. e un domeniu foarte frumos, dar cum ziceau si fetele, e f greu de intrat in bransa. motiv pt care eu m-am inscris la master la management hotelier, nu la publicitate cum vroiam initial
- Julie_me
- Full member
- De la: casutza mea
- Inregistrat: 2008-02-27
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
am venit de la munca salutareeeee pfoa, nu mai fac nimic pt urmatoarele 2 ore, ma bag direct la nani nani, caci pic de somn pupici
There ain't no sunshine now that he's gone
- camysh
- Moderator
Julie_me a scris:si la voi e la fel, ca daca nu se strange un anumit numar d inscrieri iti poti lua adio si tu, nu se mai tine?
nu am auzit de asa ceva... sper ca nu
- skumpi
- Vizitator
camysh a scris:dreamer a scris:andreea_andy2 a scris: Dreamer daca iti place acest domeniu al publicitatii si ai inclinatii creative, mergi. Se castiga bine in publicitate insa este si concurenta si o mancatorie ... cum nu cred ca mai in vreun domeniu in Romania. Adica se lasa cu chestii de genul furat idei, furat statistici la care tu muncesti si cate jumatate de an ... Deci nu e usor sa razbati. Trebuie sa fii vulpe intre o gramada de pisici ...
eu am terminat Comunicare si Relatii Publice, unde am facut si publicitate si mi-am dat licenta din publicitate. e un domeniu foarte frumos, dar cum ziceau si fetele, e f greu de intrat in bransa. motiv pt care eu m-am inscris la master la management hotelier, nu la publicitate cum vroiam initial
sor`mea a terminat la fel si acuma lucreaza la banca si face credite da facultatile astea da...poti sa`ti schimbi domeniu ! da de la facultati ca Medicina nu ai cum sa ajungi avocat ! sau invers ... si la psiho...nu o sa am cum sa fac de ex protectia mediului...
- skumpi
- Vizitator
SonneAle a scris:am venit de la munca salutareeeee pfoa, nu mai fac nimic pt urmatoarele 2 ore, ma bag direct la nani nani, caci pic de somn pupici
si u lucrezi ? unde ? aiaiaiiaiaiai un pic am plecat si toate aveti alta viata`
- greeneyes
- Full member
- De la: mine de acasa
- Inregistrat: 2008-05-24
camysh a scris:Julie_me a scris:si la voi e la fel, ca daca nu se strange un anumit numar d inscrieri iti poti lua adio si tu, nu se mai tine?
nu am auzit de asa ceva... sper ca nu
la GL la ase tot asa a fost la cele 4 specializari si pe 200 de locuri (total) s-au inscris vreo 700 de pers si eu bineinteles cu 8.38 nu am intrat.
viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6
- norishorulalb
- Banat
Dreamer, Camysh Eu am facut specializare pe publicitate televizata la scoala si un master in acelasi domeniu. Povestile de la facultate cu realitatea din piata romaneasca nu pushca deloc. Ce vezi tu la tv ca merge una cu mapa sub bratz si face o prezentare la cereale si pica toti pe spate, capata un apartament, o masina si pe burlacul firmei...e basm. Insa, cel mai bine e sa faci un marketing de calitate. Si nu ma refer la vanzari. Sunt doua lucruri distincte. Ci ferm la promiovarea firmei, in mass-media, comunicate, bannere, flyere, bla bla bla Pentru asta trebuie sa prinzi matza la o firma serioasa Sincer va doresc din suflet sa reusiti!
Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-09-09 14:46:22)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|