homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ offtopic 29-40

#742 2008-09-06 12:28:25

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

Re: ce gandesti acum/ offtopic 29

salutare...am venit dar plec...azi am intalnire cu fetele adica diseara si la noapte...hihihi...deci nu pot sta cu voi...am terminat curatenia mai tre sa  fac haleala...bye bye

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#743 2008-09-06 12:28:53

deea_ctct
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

buna fetelor..
intrebare: are cineva idee cam ce cadouas as putea lua unei fetite de 9 ani??(la hainite nu ma bag ca nu ma pricep) smile

Unde dragoste nu e, raman doar sticlele..

#744 2008-09-06 12:28:58

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

one,kt ai de knd esti cu baiatul?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#745 2008-09-06 12:29:05

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

OneOnly a scris:

theSame_ElaElis a scris:

mykutza a scris:

mda..si ma enerveaza orice zgomot.ma enerveaza tata knd deschide gura,ma enerveaza k si respira..as vrea sa fiu o broasca testoasa sa intru in carapace si sa raman naibii acolo...

am citit pe undeva cat de bine face scrisul pe hartie; am si probat candva; eram f tensionata ; am scris toate bazaconiile din capul meu, apoi am rupt foaia si am aruncat-o pe fereastra, din tren; a luat vantul toate gandurile mele negre; si nu erau putine; ramasesem fara parinti si imi era greu; ideea este sa scrii pe hartie tot ce te enerveaza, supara, deprima, apoi distrugi foaia; citindu-le iti dai seama singura de ceea ce poti remedia fara ajutorul cuiva :k?ra:

nici asta nu stiu daca ar merge la mine...as putea incerca dar la chinul asta...nimic nu merge...

eu zic ca e normal sa te simti asa mai ales ca ai probleme in familie.... terapia e o solutie dar din pacate costa si aia sad

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#746 2008-09-06 12:29:08

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

macar incercati! e o parere...nah... am citit si eu intr-o revista ....

Publicitate

loading...

#747 2008-09-06 12:29:23

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Allecsutsa a scris:

OneOnly a scris:

Allecsutsa a scris:

neatsa gagiciliiiiiiii pusspuss
ce faceti?
eu acum m-am trezit,am mancat niste cereale cu lapte si hop pe forum hjarta

neatza Alle...eu sunt treaza d pe la 5...am dormit vreo 2 ore chinuite ,in care am mai si visat aiurea...

uof uof uof...ce ma fac eu cu tine,ah? smsmsmsmsm meriti o bataie de mama-mama...cum sa dormi doar 2 ore?yo am dormit 9 ore si tot as mai dormi rotfl si banuiesc ca nici n-ai mancat nimic :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad:
ce-ai visat?pe masculu?

nu,nu am mancat,nu-mi trebuie,park imi vine sa acklad de la mancare.asa fac dak sunt fff trista...
am visat tot aiurea...mda...si pe el...

They can because they think they can.

#748 2008-09-06 12:29:48

rrammonna
Diamond member

deea_ctct a scris:

buna fetelor..
intrebare: are cineva idee cam ce cadouas as putea lua unei fetite de 9 ani??(la hainite nu ma bag ca nu ma pricep) smile

papusi,ceva ce sa-i foloseasca la scoala,jocuri gen puzzle,monopoly,etc.............

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#749 2008-09-06 12:29:52

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

rrammonna a scris:

cam 3 luni...

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#750 2008-09-06 12:30:08

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

micanarcisa a scris:

salutare...am venit dar plec...azi am intalnire cu fetele adica diseara si la noapte...hihihi...deci nu pot sta cu voi...am terminat curatenia mai tre sa  fac haleala...bye bye

have fun, mica puss

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#751 2008-09-06 12:30:14

theSame_ElaElis
Hero member

deea_ctct a scris:

buna fetelor..

eu as cumpara o carte; o enciclopedie frumoasa + ciocolata + flori;

#752 2008-09-06 12:30:16

OneOnly
Insomniac member

rrammonna a scris:

poimaine s-ar face 3 luni...

#753 2008-09-06 12:30:38

Zeyna
Platinum member
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

oooof dormea ingerasul diablo poate am vreo sansa cand se trezeste sa ii vina cheful ca acum nu m`am inteles cu el rotfl

deea incearca in magazinele astea mari la chestiile alea de scoala..vezi un puzzle ceva :f?rbryllad:

Dragostea nu se stă, se face.

#754 2008-09-06 12:30:43

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

theSame_ElaElis a scris:

eu nu am zis k nu merge puss
dar nu am nici o idee.nu stiu ce as putea scrie..

Sa nu te astepti sa te salut!

#755 2008-09-06 12:31:34

rrammonna
Diamond member

theSame_ElaElis a scris:

deea_ctct a scris:

buna fetelor..

numai enciclopedii nu viseaza pustii din ziua de azi.............oricum frumos la ce te-ai gandit smile

#756 2008-09-06 12:31:56

OneOnly
Insomniac member

evilpink a scris:

OneOnly a scris:

theSame_ElaElis a scris:

am citit pe undeva cat de bine face scrisul pe hartie; am si probat candva; eram f tensionata ; am scris toate bazaconiile din capul meu, apoi am rupt foaia si am aruncat-o pe fereastra, din tren; a luat vantul toate gandurile mele negre; si nu erau putine; ramasesem fara parinti si imi era greu; ideea este sa scrii pe hartie tot ce te enerveaza, supara, deprima, apoi distrugi foaia; citindu-le iti dai seama singura de ceea ce poti remedia fara ajutorul cuiva :k?ra:

nici asta nu stiu daca ar merge la mine...as putea incerca dar la chinul asta...nimic nu merge...

eu zic ca e normal sa te simti asa mai ales ca ai probleme in familie.... terapia e o solutie dar din pacate costa si aia sad

nu pb in familie....altfel de pb evilpink....am scris si pe aici....sad sad sad.nu m-ar ajuta nici o terapie,numai pe asta nu dau banii acum...solutia sta in el....

#757 2008-09-06 12:32:03

evilpink
Banat

mykutza a scris:

theSame_ElaElis a scris:

Ela are dreptate la mine cel putin functioneaza te mai descarci putin.....

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#758 2008-09-06 12:32:10

theSame_ElaElis
Hero member

mykutza a scris:

theSame_ElaElis a scris:

tot ce vrei; ideile nu trebuie sa aiba logica sau un curs firesc; le lasi sa curga; scrii cuvinte risipite, versuri, ce vrei...puss

#759 2008-09-06 12:32:47

evilpink
Banat

OneOnly a scris:

evilpink a scris:

OneOnly a scris:

nu pb in familie....altfel de pb evilpink....am scris si pe aici....sad sad sad.nu m-ar ajuta nici o terapie,numai pe asta nu dau banii acum...solutia sta in el....

eu cu mycutza vb.One smile

puss puss puss

#760 2008-09-06 12:33:00

deea_ctct
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

rrammonna a scris:

theSame_ElaElis a scris:

deea_ctct a scris:

buna fetelor..

numai enciclopedii nu viseaza pustii din ziua de azi.............oricum frumos la ce te-ai gandit smile

adevarul e ca fetita e isteata si curioasa din fire.. cred ca o enciclopedie ar fi ideal hjarta
multumesc pt sugestie puss

Unde dragoste nu e, raman doar sticlele..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.