homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ offtopic 29-45

#837 2008-09-06 13:04:12

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

Re: ce gandesti acum/ offtopic 29

mykutza a scris:

roxanikuta a scris:

mykutza a scris:

de asta mi-e frica..poate daca eram impreuna de cateva luni era altfel..adr dupa 4 ani cred k il cun destul de bine..nu total,dar totusi..si m gandesc..daca ma despart de el si ma marit cu altu upa 3 luni si e mai grav?saracul m-a asteptat atatia ani.de fapt cu el ovreau sa raman dar sunt sigura ca la un moment dat o sa il insel...

de ce myku? yikes

pt k nu ma vad rezistand tentatiei daca apare..

si la mine au fost o gramada de tentatii..chiar si in perioada cat a fost el plecat...dar am rezistat pt ca nu ma vad inselandu`l..m`as simti mizerabil dupa hmm

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#838 2008-09-06 13:04:31

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

el e pe salariu castiga destul de bine eu sunt cu facultatea si ne ajuta cu banii destul de mult si ai mei!

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#839 2008-09-06 13:04:32

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

roxanikuta a scris:

theSame_ElaElis a scris:

pe noi nu are cine sa ne ajute... si otragem de par.... pana intr-o zi..... ahhh ma ia depresia de aseara...aia depresie a fost....el a zis niste chestii urate si normal k acum zic ca nu ma mai marit cu el....e un puf dulce si as suferi dupa el....offffff.... cum sa il iert pt ce a zis? ca a zis multe.....

Ela, poate a vb la nervi..asa vb si eu si dup`aia imi dau seama ce prostii am debitat si imi pare rau

da....eu am inceput sa vb aiurea... si el a vorbit ce nu ar vorbi altfel....offff

#840 2008-09-06 13:04:47

roxanikuta
Hero member

rrammonna a scris:

roxanikuta a scris:

ce faci rrammo? puss everything is ok? big_smile

e ok,mi-a venit....ma simt super acum.te-am mai intrebat ce faci,dar nu mi-ai raspuns

da? n`am vazut..sorry puss

#841 2008-09-06 13:04:55

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

theSame_ElaElis a scris:

pe noi nu are cine sa ne ajute... si otragem de par.... pana intr-o zi..... ahhh ma ia depresia de aseara...aia depresie a fost....el a zis niste chestii urate si normal k acum zic ca nu ma mai marit cu el....e un puf dulce si as suferi dupa el....offffff.... cum sa il iert pt ce a zis? ca a zis multe.....

asa fac astia.....zic si gandesc ce zic...cel putin "al meu"  asa face mereu...nu gandeste nici ce face,nici ce zice....park e prost sad

They can because they think they can.

Publicitate

loading...

#842 2008-09-06 13:07:38

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

mykutza a scris:

da andreea dar nu ma vad facand nimic..nu imi place nici o slujba unde tre sa te duci zi de zi...poate nju trebuia sa muncesc asa de mica..acum regret..deja m-am saturat de munca

pai stiu ca e greu....crezi ca multi se duc la munca de placere? majoritatea se duc de nevoie. nu stiu...incearca intr-un loc....dup-aia te angajezi in alta parte (ca sa nu te plictisesti). Nu stiu, dar oricum...e greu fara salariu. nu prea iti permiti in Romania sa traiesti doar dintrun salariu (al sotului)....si oricum e aiurea. eu nu as putea. sa-i cer lui bani pt toate. iti dai seama ca as fi intr-un fel la mana lui.... Nu....e bine sa ai salariu tau.
Ce crezi ca eu sunt super inantata de unde incep lucrul? Am facut 2 facultati degeaba....dar...e ceva temporar...peste cativa ani (multi) o sa ajung sa-mi deschid cabinet, sa am pacientii mei... Pana atunci lucrez oriunde, numai salariu sa am. smile
Chiar eram happy ca am reusit sa ma angajez...si cand am mers ieri pe la domo sa vad cum arata magazinul mi-a trecut toata fericirea. e ca o hala...mic, nu cred ca intra nimeni acolo....dar...nah...pentru inceput conteaza salariul si experienta. apoi o sa am ocazia sa imi aleg serviciul...deocamdata accept ce mi se ofera. smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#843 2008-09-06 13:08:03

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

One...pai e o poveste extraordinar de lunga...el e tipul ala smecher...care s-a detasat de mult de parinti...de facultate nu poate fi vorba (nu sunt sigura ca a terminat nici liceul)...isi face singur banii,si nu te gandi ca din munca cinstita...deci,el ar fi,cam din toate punctele de vedere un om de nimic...dar stii cum e cand ti se pune pata pe cineva...te intereseaza EL si atat...ti se rupe de restu...ca e prost rotfl ca se poarta urat...ma rog
si "am incercat noi o poveste de dragoste" (asta e vorba unui prieten de-al lui) da nu prea ne-a iesit...asta in conditiile in care trebuia sa fie o relatie pe ascuns...etc...iti dai seama...era aiureah...trebuia sa trec pe langa el pe strada sa-i zic "Buna" si atat...a fost greseala mea ca am acceptat,stiu,trebuia sa astept sa-si rezolve el problemele si sa putem avea o relatie normala...ma rog...ne tot certam...ne tot certam...i-am zis "mi-ai promis ca o sa se schimbe,ca n-o sa mai fie asa" si el zicea "ai rabdare,in timp...pe parcurs,o sa fie asa cum vrei,o sa vezi".nu l-am crezut,normal.probabil daca il credeam mai rau faceam...si au fost multe si multe...acum el e plecat din tara...
cand am venit de la mare am aflat ca e cu o tipa cu care mai fusese...adica ea a zis treaba asta unei prietene,care mi-a zis mie...dar in afara de ea,nimeni nu zice asta...din contra...da decat de la el o sa aflu adevarul...
ti-am zis...acu astept sa vina in tara si poate ne-om intalni vreodata sa vorbim

Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-09-06 13:12:25)

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#844 2008-09-06 13:08:08

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

mai stau putin si plec smile

#845 2008-09-06 13:09:35

theSame_ElaElis
Hero member

OneOnly a scris:

theSame_ElaElis a scris:

asa fac astia.....zic si gandesc ce zic...cel putin "al meu"  asa face mereu...nu gandeste nici ce face,nici ce zice....park e prost sad

credeam k doar al meu are maladia asta

#846 2008-09-06 13:10:26

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

andreea..eu nu fac compromisuri...clar nu fac ceva ce nu imi place..mai bine nu fac deloc decat sa fac cu sila...oricum nu ar iesi bine..

Sa nu te astepti sa te salut!

#847 2008-09-06 13:11:16

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pai si tie ce iti place sa faci?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#848 2008-09-06 13:11:53

OneOnly
Insomniac member

theSame_ElaElis a scris:

OneOnly a scris:

theSame_ElaElis a scris:

credeam k doar al meu are maladia asta

stai linistita...mai rau decat 'al meu' mai rar.....

#849 2008-09-06 13:12:30

OneOnly
Insomniac member

Alle...sad

#850 2008-09-06 13:13:12

theSame_ElaElis
Hero member

mykutza a scris:

andreea..eu nu fac compromisuri...clar nu fac ceva ce nu imi place..mai bine nu fac deloc decat sa fac cu sila...oricum nu ar iesi bine..

incearca in invatamant... ai timp liber mai mult chiar dc salariul e cam mic.... eu am prea mult timp liber... asa ca voi merge si la un after school pana la ora 16

#851 2008-09-06 13:13:21

roxanikuta
Hero member

de ce n`am eu masinutza mea k sa nu mai merg cu autobuzul? grater

#852 2008-09-06 13:13:45

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

sa ma apuc si eu de povestit? lol
consider ca e important sa poti ierta, dar sa NU uiti niciodata...

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#853 2008-09-06 13:14:48

theSame_ElaElis
Hero member

roxanikuta a scris:

de ce n`am eu masinutza mea k sa nu mai merg cu autobuzul? grater

de ce nu sunt piste pt biciclisti k lumea? trasee ca in occident.....??? eu as merge pe bici cand e cald afara... dar mi-e frica

#854 2008-09-06 13:15:14

OneOnly
Insomniac member

_alexa_ a scris:

sa ma apuc si eu de povestit? lol
consider ca e important sa poti ierta, dar sa NU uiti niciodata...

chiar te rog sa povestesti _alexa_.poate mai invat si eu ceva din experienta altcuiva....k de a mea m-am saturat pana peste cap...

#855 2008-09-06 13:16:28

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

andrutza a scris:

oana_ vezi ca ti-am trimis un mail si te-am rugat ceva aseara

acum ma uit andrutza,sorry pt intarziere,nu prea verific mailul big_smile

expect the worst , hope for the best!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.