homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ offtopic 29-49

#913 2008-09-06 13:44:01

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

Re: ce gandesti acum/ offtopic 29

uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,Greeeeeeeeeeeeen
ce dulci suuuuunt hjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjarta

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#914 2008-09-06 13:44:08

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

ce te joci persi? big_smile
as avea chef d diablo...off dar d atatea ori am murit grater nu reusesc sa trec de un nesimtit d monstru enorm la joc,ma omoara mereu...pff...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#915 2008-09-06 13:44:11

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

de calduri ce mai stiti? e septembrie...nu se mai duc si ele? k sunt satula de caldura.... remember me la iarna de ce am scris aici....

#916 2008-09-06 13:44:14

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

andrutza a scris:

oneonly dar voi sunteti despartiti? sau sunteti impreuna dar nu se poarta el cum tb?

teoretic...nu suntem despartiti..dar practic se poarta k draq iar!!! neutral tot aiurea,nepasator si rece

They can because they think they can.

#917 2008-09-06 13:44:41

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

salut fetelor puss

mama lui de spotting!!!!!! :f?rbannad::f?rbannad: iar am grater

Publicitate

loading...

#918 2008-09-06 13:44:55

andrutza
Vizitator

green sa-ti arat o poza cu un cutzu sa-mi zici daca stii ce rasa e  ca tu cred ca te pricepi

#919 2008-09-06 13:45:30

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

camysh a scris:

salut fetelor puss

mama lui de spotting!!!!!! :f?rbannad::f?rbannad: iar am grater

pe a cate-a luna esti? eu am patit luna ce a trecut la a11a folie neutral

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#920 2008-09-06 13:45:45

GreenBubbles
Insomniac member

Allecsutsa a scris:

uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,Greeeeeeeeeeeeen
ce dulci suuuuunt hjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjarta

si eu mor dupa ei hjartahjartahjartahjarta tzuca-le mama sufletzelu lor de frumosi hjartahjarta cel mai bun prieten al omului!! god bless doggies hjartahjartahjarta
si eu m-am cam saturat d calsura...dar las sa fie k nu mi-am facut garderoba p toamna rotfl

#921 2008-09-06 13:46:12

GreenBubbles
Insomniac member

andrutza a scris:

green sa-ti arat o poza cu un cutzu sa-mi zici daca stii ce rasa e  ca tu cred ca te pricepi

baga andru
ma bucur k te-ai gandit la mine rodnar

#922 2008-09-06 13:46:22

OneOnly
Insomniac member

Andreea86 a scris:

OneOnly a scris:

Andreea86 a scris:

da...asta am zis si eu. ca la 30 de ani ar trebui sa se gandeasca la familie, copii...o relatie serioasa...nu sa se joace asa de-a relatia... dar probabil crede ca va fi mereu acolo si-l va astepta....sa vedem daca vede ca o pierde...poate asta il va face sa rectioneze.

ma indoiesc acum....poate ca s-ar gandi k revine la singuratatea lui ,fara nimeni de care sa se preocupe,care sa-i pese de el,si atat....

si vrea sa fie forever singur? ...nu cred. la un moment dat toti prietenii o sa aiba sotii, copii...si el singurul fara.

intr-o zi...mai demult pe la inceput ,i-am zis si zicea k nu se teme de singuratate ,k s-a obisnuit...deja cel mai bun preiten al lui are sotie si va avea copil zilele astea...el de fapt e singurul care ii mai poate deschide okii....pt k el nu gandeste,iar pe mine nu ma lasa....

#923 2008-09-06 13:46:46

persifona
Vizitator

GreenBubbles a scris:

ce te joci persi? big_smile
as avea chef d diablo...off dar d atatea ori am murit grater nu reusesc sa trec de un nesimtit d monstru enorm la joc,ma omoara mereu...pff...

Ludo pe www.playandwin.co.uk

#924 2008-09-06 13:47:35

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

ce frumosi sunt cutzii hjarta

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#925 2008-09-06 13:48:51

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

uffff...voi va plangeti de ai vostri, dar saracu iuby meu...cate ii fac, numa el stie. stau cu gura numa pe el, ma oftik din orice, tre sa faca numa ce zic eu...imi dau singura seama cat de rea sunt...dar el nu mai zic4e nik k ma iubeste prea mult si nu vrea sa ma piarda...ce sa fac sa nu mai fiu asa rea? dupa ce ma calmez, imi dau seama k am gresit, dar sunt prea orgolioasa sa imi cers scuze...

#926 2008-09-06 13:50:00

theSame_ElaElis
Hero member

faza d ecopil de 27 de ani....fff incantat ca a gsit nush ce progrmel de 2 parale, mi-a spart parola de yahoo; si am nervi....cum schimb parola si cum pun un sistem sa nu ii mai permita accesarea id ului meu de pe niciun calc de pe lumea asta??? nu am nik de ascuns dar e prea de tot..... e viol rotfl

#927 2008-09-06 13:51:22

theSame_ElaElis
Hero member

iony a scris:

uffff...voi va plangeti de ai vostri, dar saracu iuby meu...cate ii fac, numa el stie. stau cu gura numa pe el, ma oftik din orice, tre sa faca numa ce zic eu...imi dau singura seama cat de rea sunt...dar el nu mai zic4e nik k ma iubeste prea mult si nu vrea sa ma piarda...ce sa fac sa nu mai fiu asa rea? dupa ce ma calmez, imi dau seama k am gresit, dar sunt prea orgolioasa sa imi cers scuze...

Doamniiii, parca m-ai descris pe mine.... si ma mai mir ca mai vb si el aiurea uneori....hm....eu nu caut leac: mi-am gasit denumire: sunt mica , rea si agresiva.... rotfl

#928 2008-09-06 13:51:28

OneOnly
Insomniac member

iony a scris:

nu are toata lumea atat noroc de un tip asa fain.....

#929 2008-09-06 13:52:30

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

iony a scris:

asa sunt si eu..si saracu le indura pe toate..il bat urlu la el pe strada....si accepta.

cred k renunt la pastile..k deja iuby zice ca decat sa se iubeasca cu o papusa gonflabila mai bine deloc...

Sa nu te astepti sa te salut!

#930 2008-09-06 13:52:44

GreenBubbles
Insomniac member

iony a scris:

sa-ti ceri scuze! pt k e ff urat asa...cine stie ce va fi in viitor,iti va face reprosuri,poate o sa dea d alta tipa despre kre va gandi k nu va face ca tine...numai tu ai de pierdut din rautatile pe kre le faci si din faptu k nu-ti ceri scuze. crede-ma k dak iti ceri scuze cand ai gresit,nu e ca si cum te-ai umili. si mie mi-era greu sa-mi cer scuze sie ra orgolioasa...pana cand mi-am cunoscut nashu lol acum lasam amandoi de la noi...
e musai sa-ti ceri scuze cand gresesti.
repet,nu o lua ca p o umilinta,k nu e.

#931 2008-09-06 13:53:23

GreenBubbles
Insomniac member

mykutza a scris:

iony a scris:

asa sunt si eu..si saracu le indura pe toate..il bat urlu la el pe strada....si accepta.

cred k renunt la pastile..k deja iuby zice ca decat sa se iubeasca cu o papusa gonflabila mai bine deloc...

cum adik o papusa gonflabila?
ti-a scazut apetitu de la AC? neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.