homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ offtopic 29-58

#1084 2008-09-06 16:31:08

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Re: ce gandesti acum/ offtopic 29

OneOnly a scris:

i regret every single day i ever lived in my life.....

Sa nu mai spui asta niciodata! Te rog io din suflet. kram
Indiferent cate ai patit, prin ce suparari ai trecut. Si mai ales nu cand e vorba de 'subiectul' despre care ai povestit si aseara.
Stiu, e nasol, cauti explicatii, ai vrea niste raspunsuri, reactii si nu le primesti.
Atata timp cat azi-dimineata te-ai trezit, esti in viata, tanara si sanatoasa, te rog, nu te scufunda asa de tare in butoiul cu melancolie.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-06 17:14:27)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#1085 2008-09-06 16:32:18

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

ce bine ca si-a revenit calculatorul meu...intrasem in panica big_smile
ce bine e sa lenevesti!
voi ce mai faceti?

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1086 2008-09-06 16:32:51

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

am revenit! tipa la care am fost tunde chiar fain cat despre culoare am ales o ciocolata cu lapte pe podoba mea capilara a iesit un castaniu cu tente de roscat dar imi place smile.am reprogramat manechiura pt.luni smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1087 2008-09-06 16:34:39

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

back....am facut mancarea, m-am impacat si cu iubiloiu.... acum l-am trimis la paine, papam si plecam in Herastrai ...

#1088 2008-09-06 16:35:16

persifona
Vizitator

Eu am dormit dar am avut cosmaruri si m-am trezit cu o durere de cap de mor.

Ma mai joc putin si apoi baie.

Publicitate

loading...

#1089 2008-09-06 16:35:24

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

vdaiana a scris:

OneOnly a scris:

Indiferent cate ai patit, prin ce suparari ai trecut. Si mai ales nu cand e vorba de 'subiectul' despre care ai povestit si aseara.
Stiu, e nasol, cauti explicatii, ai vrea niste raspunsuri, reactii si nu le primesti.
Atata timp cat azi-dimineata te-ai trezit, esti in viata, tanara si sanatoasa, to rig, nu te scufunda asa de tare in butoiul cu melancolie.

kram si daca nu o spun o gandesc si o simt......stiu k nu e bine ...dar nu ma pot abtine pur si simplu sa nu grater grater grater grater intruna.....si sa sufar atata......

They can because they think they can.

#1090 2008-09-06 16:37:00

OneOnly
Insomniac member

cezady a scris:

oneonly..sa nu mai zici niciodata asa ceva.......cu ce ti-au gresit cei care te iubesc,ca sa ii ranesti asa?
sa nu spui ca toata depresia e pt un barbat ca te    punish    punish    punish    punish    punish
are balta peste..e plina ochi stai linistita  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:

cei care ma iubesc nu stiu prin ce trec eu..doar prietena mea cea mai buna stie...da...din cauza aia este depresia mea..caderile mele nervoase repetate...

#1091 2008-09-06 16:37:05

evilpink
Banat

OneOnly a scris:

vdaiana a scris:

OneOnly a scris:

Atata timp cat azi-dimineata te-ai trezit, esti in viata, tanara si sanatoasa, to rig, nu te scufunda asa de tare in butoiul cu melancolie.

kram si daca nu o spun o gandesc si o simt......stiu k nu e bine ...dar nu ma pot abtine pur si simplu sa nu grater grater grater grater intruna.....si sa sufar atata......

One simplul motiv ca esti sanatoasa si nu ai probleme de genul asta ar trebui sa te bucure smile iti zic din experienta.... sanatate sa ai ca in rest vin toate

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1092 2008-09-06 16:39:13

OneOnly
Insomniac member

evilpink a scris:

OneOnly a scris:

vdaiana a scris:

One simplul motiv ca esti sanatoasa si nu ai probleme de genul asta ar trebui sa te bucure smile iti zic din experienta.... sanatate sa ai ca in rest vin toate

da,ai dreptate evilpink dar....cu toate astea.....sad

#1093 2008-09-06 16:41:51

evilpink
Banat

sa pun poze cu noua mea infatisare?!

puss puss puss

#1094 2008-09-06 16:42:02

OneOnly
Insomniac member

cezady a scris:

OneOnly a scris:

stiu k nu e bine ...dar nu ma pot abtine pur si simplu sa nu grater grater grater grater intruna.....si sa sufar atata......

nocry haide plangi,suntem atetea aici care iti dam umarul sa plangi.... hjartahjarta
mai bine sa plangi sa te descarci,decat sa tii in tine si sa faci prostii...

de obicei tin mine...am tinut multe....f multe...dar acum nu mai pot sa tin....si m-a apucat un grater grater grater .......multumesc frumos fetelor ....sunteti niste persoane deosebite :k?ra:

#1095 2008-09-06 16:42:52

Alina7
Full member
Inregistrat: 2007-01-17

ma gandesc daca am loc si eu pe aici printre voi smile  am citit o gramada de topicuri si mi se pare foarte primitor forumul tongue

si .. astept sa zbarnaie telefonul sa plec la o cabana lol

Can you hear my thoughts?hjartahjarta

#1096 2008-09-06 16:43:14

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

evilpink a scris:

OneOnly a scris:

vdaiana a scris:

subscriu...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1097 2008-09-06 16:43:48

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

pune poze evil

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1098 2008-09-06 16:44:18

OneOnly
Insomniac member

cezady a scris:

OneOnly a scris:

cezady a scris:

oneonly..sa nu mai zici niciodata asa ceva.......cu ce ti-au gresit cei care te iubesc,ca sa ii ranesti asa?
sa nu spui ca toata depresia e pt un barbat ca te    punish    punish    punish    punish    punish
are balta peste..e plina ochi stai linistita  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:

cei care ma iubesc nu stiu prin ce trec eu..doar prietena mea cea mai buna stie...da...din cauza aia este depresia mea..caderile mele nervoase repetate...

pai de ce sa nu le impartasesti?tie frica de faptul ca nu o sa te inteleaga?...

nu,nu sunt genul care sa povestesc lucrurile personale...ff rar se intampla...eu mereu am fost cea care era alaturi de toata lumea,care asculta,linistea si dadaea sfaturi....acum....m-am ruinat....

#1099 2008-09-06 16:44:39

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

OneOnly a scris:

theSame_ElaElis a scris:

am citit pe undeva cat de bine face scrisul pe hartie; am si probat candva; eram f tensionata ; am scris toate bazaconiile din capul meu, apoi am rupt foaia si am aruncat-o pe fereastra, din tren; a luat vantul toate gandurile mele negre; si nu erau putine; ramasesem fara parinti si imi era greu; ideea este sa scrii pe hartie tot ce te enerveaza, supara, deprima, apoi distrugi foaia; citindu-le iti dai seama singura de ceea ce poti remedia fara ajutorul cuiva :k?ra:

nici asta nu stiu daca ar merge la mine...as putea incerca dar la chinul asta...nimic nu merge...

Io confirm...merge tummenupp

OneOnly a scris:

nu,nu sunt genul care sa povestesc lucrurile personale...ff rar se intampla...eu mereu am fost cea care era alaturi de toata lumea,care asculta,linistea si dadaea sfaturi....acum....m-am ruinat....

"sora-mea", chestia asta merge cat merge, pana cand parca toti is happy si tu ai in carca toate problemele celorlalti si-atunci ce faci? Ajungi sa te imbolnavesti. Io cu defectul meu de a fi prea simtita, prea intelegatoare si iertatoare mi-am luat-o de multe ori.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-06 16:47:21)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#1100 2008-09-06 16:45:23

evilpink
Banat

GreenBubbles a scris:

pune poze evil

sa se trezeasca al meu si facem o sedinta foto! singura nu prea imi iese smecheria

puss puss puss

#1101 2008-09-06 16:45:32

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

eu ma uit la cartea junglei. pe prima. big_smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#1102 2008-09-06 16:46:08

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

evilpink a scris:

GreenBubbles a scris:

pune poze evil

sa se trezeasca al meu si facem o sedinta foto! singura nu prea imi iese smecheria

trezeste'l lol
ca si eu sunt curioasa rodnar

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.