homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

TU ce faci dupa o despartire?-5

#77 2009-01-22 15:38:38

skumpi
Vizitator

Re: TU ce faci dupa o despartire?

roxanne27 a scris:

Ma doare, dar sunt constienta (si imi voi repeta asta in fiecare zi) ca daca ceea ce spunea ca simte pentru mine ar fi fost suficient de puternic,nu ne-am fi despartit din motive atat de puerile.

SUBSCRIUUUUUUUUUUUUU
viata merge inainte...cu el sau fara el....

#78 2009-01-22 15:50:56

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu n'am primit nimic de la fostii neutral niciodata n'ajungeam cu relatia intr'un punct incat sa ne oferim ceva big_smile ... B e primul flacau din viata mea care mi'a facut cadou de ziua mea, de ziua indragostitilor, primul care mi'a dat o floare smile
oricum...pe viitor nu voi arunca nimic

#79 2009-01-22 16:06:58

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

eu nu prea mai pastrez nimic de la fosti...am aruncat aproape tot pentru ca nu mai insemnau nimic pt mine,decat niste chestii care imi ocupau locul aiurea prin casa...cred ca singurul lucru pe care l-am pastrat e un inel cu pietricica roz,dar doar pentru ca imi place foarte mult nu pt ca imi trezeste eu stiu ce amintiri....nu stiu de ce,dar zilele astea nu pot sa imi aduc aminte decat lucrurile urate din relatiile anterioare...si nu imi dau seama de ce,dar se intampla independent de vointa mea...simt ca incep sa strang multa ura in mine pt anumite persoane hmm

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#80 2010-09-06 19:06:18

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

eu mi-am pus toate pozele pe un cd, mai plang 2-3 ture, apoi ies in oras..
trece, nu chiar asa repede ca raceala, dar trebuie sa treaca, mnu? neutral

#81 2010-09-06 21:22:50

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Deea, kram normal ca trece!

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

#82 2010-09-06 22:31:03

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

deea kram

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#83 2012-04-08 13:14:43

aname1
Full member
Inregistrat: 2010-08-10

Vreau si eu niste sfaturi, idei de la fete care au avut relatii de durata si dupa s-au despartit. Spune'ti si mie cum ati trecut peste, ce ati facut sa va dezobisnuiti de el..Cum ati reusit?

Chiar va rog sa imi impartasiti...chiar nu stiu cum sa fac sad

#84 2012-04-08 13:53:58

Darcy
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-11

pai eu dupa 6 ani de relatie m-am bucurat foarte tare ca am scapat de un chin (chiar devenise foarte stresanta relatia; m-am consumat mai mult in timpul ei decat apoi). am inceput sa ies in oras si mai des si mai mult ca inainte; petreceam notile in baruri si cluburi, ma distram la maxim big_smile ajuneam la ore de gen 4, 5 dimineata apoi la 6 plecam la munca. iuuuhuu...ce tare a fost! acu, m-am mai linistit, m-am lenevit un pic. de doi ani sunt singura si linistita. inca nu vreau pe nimeni.nu vreau sa imi tine contul cineva (nu toti sunt asa dar...), mi s-a acrit de dat explicatii, de certuri aiurea. sunt eu cu mine, pentru mine smile sfarsitul unei relatii nu este capat de lume (chiar daca realizezi asta mai tarziu). tu esti cel mai important om pentru tine! siii..orice invat are si eun dezvat wink

Cap patrat cu minte-n colturi

#85 2012-04-08 14:38:25

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Ai dreptate Darcy. Eu sunt intr-o relatie frumoasa dar uneori tot imi e dor de clipele de singuratate, sa fac ce vreau, cand vreau fara sa dau explicatii.
aname1, cred ca trebuie doar sa vezi partea plina a paharului nu pe cea goala. Eu cand ies dintr-o relatie plang foarte mult in ziua respectiva tocmai ca apoi sa pot trece peste si sa fiu ok. Deci azi nu ai decat sa plangi pana adormi(pe mine personal ma oboseste plansul rotfl ) si maine o iei de la capat fara sa te gandesti o clipa la fostul, e fost si asa trebuie sa ramana, asta daca e totul lamurit intre voi, sa nu fie o cearta mai grava...

#86 2012-04-08 15:02:55

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

la inceput ocupa-ti timpul cat poti tu de mult, ca sa nu ai timp sa stai degeaba si sa te intristezi, gandindu-te la el. ocupa-te de tine, iesi cu prietenii, socializeaza cat mai mult si o sa vezi ca nu e chiar atat de greu sa lasi in urma.

#87 2012-04-08 15:51:38

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Eu am pus capat unei relatii de 5 ani, in care asa cum spune si Darcy am suferit mai mult decat am suferit dupa despartire lol

Ce trebuie sa faci? Aici iti pot spune ce am facut eu lol :

Mi-am facut un grup de prietene, m-am impreietenit cu colegii de la facultate, chefuri peste chefuri, distractii, iesiri, plimbari, am citit, mai pe scurt, am facut pentru mine tot ceea ce nu facusem in relatia respectiva, pana cand am intrat intr-o alta relatie in care am luat-o de la capat rotfl (glumesc) si in relatia actuala au existat probleme peste care am trecut, iar daca se va intampla sa nu mearga voi sti ca asa cum am trecut peste o data, voi fi in stare sa trec din nou, viata e prea frumoasa si scurta si trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa ne facem existenta cat mai frumoasa si cat mai buna smile

Ai putea sa te gandesti la motivele pentru care ati hotarat sa va despartiti si la faptul ca daca ar fi fost persoana potrivita pentru tine ati fi fost si acum impreuna.

Ultima oara a fost editat de my_aa (2012-04-08 15:52:59)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#88 2012-04-08 17:10:21

aname1
Full member

Nu m-am despartit dar au fost tot felul de faze la care am ajuns sa ma gandesc la despartire si dupa am inceput sa ma gandesc cum as face sa trec peste. Fiind si o relatie de 5 ani, el fiind si primu chiar nu stiu cum as trece peste. Nu mai sunt asa legata de prietenii din tinerete ca m-am dedicat mai mult relatiei cand a devenit serioasa si m-am obisnuit mai mult asa cu el...inainte sa fie el ieseam mereu dar acum nu mai ies asa des ca sunt obosita de la munca,scoala si nu prea imi mai arde dar macar am pe cineva langa mine. Daca ar fi sa nu mai fie el ar fi greu sa o iau iar de la capat cu amici zi de zi. Eu acum sunt obisnuita sa am constant in viata mea pe el iar cu amici nu poti avea aceeasi legatura ca na fiecare are viata lui.
Nu cred ca am sa ma despart, doar trecem prin niste faze prin care cred ca trece oricine, e normal sa intervina tot felul de lucruri deoarece fiecare are dorintele lui, gandurile lui si apar neintelegeri. Dar trebuie sa trecem peste si sa incercam sa le rezolvam.
Dar tot ma gandesc ca exista si posibilitatea unei despartiri, nimic nu e sigur si asta ma face sa ma gandesc cum va fi daca va fi.

#89 2012-04-08 17:42:31

my_aa
Insomniac member

In legatura cu ceea ce ai spus referitor la amici, cred ca sunt mai mult scuze...
Nu exista sa nu poti trece peste, sa nu poti sa iti refaci viata decat daca nu vrei smile. In afara de asta, crede-ma ca nu te opreste absolut nimic. Tu nu vrei sa te desparti de actualul desi nu esti multumita de relatia cu el si spui ca te-ai obisnuit asa, ca ti-ar fi greu sa reiei legaturile vechi, etc... ok, nu trebuie sa schimbi nimic decat daca vrei sa o faci, e o alegere. Intr-adevar nu e usor sa incepi din nou, dar doar tu poti face ceva pentru a-ti imbunatatii viata si/sau relatia.
Poate nu despartirea e solutia cea mai potrivita in cazul tau, poate poti schimba lucrurile, poti sa ii ceri si lui sa faca anumite lucruri pentru tine, sa ii spui ce te deranjaza, si sa vezi cum reactioneaza.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#90 2012-04-08 17:53:20

aname1
Full member

Nu e vorba ca vreau neparat sa ma despart de el dar in anumite momente de cearta sau nervi ma gandesc si la asa ceva pe moment...dupa ma gandesc mai bine si stiu ca nu sunt motive de despartire.
Vorbesc cu el, ii spun tot ce am pe suflet si la fel face si el dar neintelegeri se intampla sa mai existe deoarece suntem destul de diferiti si e greu sa ne multumim unu pe celalalt mereu.
Nu am zis ca nu as trece peste, nu stiu ce ar fi dar cu siguranta ar fi greu. El fiind constant in viata mea ar fi o schimbare radicala si ma gandeam cum au reusit unii sa treaca peste. Normal ca pana la urma trece, asa cum te-ai obisnuit asa te si dezobisnuiesti dar perioada pana la punctul ala cred ca este extrem de grea.

#91 2012-04-08 20:55:57

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

In cazul meu,despartire dupa 2 ani si jumatete,iesiri numai cu el in perioada asta..
dupa:iesiri cu prietenii,incercam sa stau cat mai putin singura..si asa mi-am dat seama ca se poate trece peste si chiar nu are rost sa stau intr-o relatie daca nu ma multumeste.de impacat nu m-am mai impacat cu el desi el dorea asta..

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#92 2012-04-08 23:56:02

my_aa
Insomniac member

Intr-adevar.

Eu am incercat sa ma obisnuiesc cu gandul ca ne vom desparti cu ceva timp inainte sa se intample, desi tot amanam, ii tot dadeam sanse, lucrurile mergeau din ce in ce mai rau pana cand l-am parasit, si tot mi-a fost greu, dar a trecut big_smile.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.