|
Nu esti logat.
TU ce faci dupa o despartire?-5#77 2009-01-22 15:38:38
Re: TU ce faci dupa o despartire?
SUBSCRIUUUUUUUUUUUUU #78 2009-01-22 15:50:56
Re: TU ce faci dupa o despartire?eu n'am primit nimic de la fostii niciodata n'ajungeam cu relatia intr'un punct incat sa ne oferim ceva ... B e primul flacau din viata mea care mi'a facut cadou de ziua mea, de ziua indragostitilor, primul care mi'a dat o floare Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #79 2009-01-22 16:06:58
Re: TU ce faci dupa o despartire?eu nu prea mai pastrez nimic de la fosti...am aruncat aproape tot pentru ca nu mai insemnau nimic pt mine,decat niste chestii care imi ocupau locul aiurea prin casa...cred ca singurul lucru pe care l-am pastrat e un inel cu pietricica roz,dar doar pentru ca imi place foarte mult nu pt ca imi trezeste eu stiu ce amintiri....nu stiu de ce,dar zilele astea nu pot sa imi aduc aminte decat lucrurile urate din relatiile anterioare...si nu imi dau seama de ce,dar se intampla independent de vointa mea...simt ca incep sa strang multa ura in mine pt anumite persoane http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #80 2010-09-06 19:06:18
Re: TU ce faci dupa o despartire?eu mi-am pus toate pozele pe un cd, mai plang 2-3 ture, apoi ies in oras.. Offline #81 2010-09-06 21:22:50
Re: TU ce faci dupa o despartire?Deea, normal ca trece! Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#82 2010-09-06 22:31:03
Re: TU ce faci dupa o despartire?deea •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #83 2012-04-08 13:14:43
Re: TU ce faci dupa o despartire?Vreau si eu niste sfaturi, idei de la fete care au avut relatii de durata si dupa s-au despartit. Spune'ti si mie cum ati trecut peste, ce ati facut sa va dezobisnuiti de el..Cum ati reusit? Offline #84 2012-04-08 13:53:58
Re: TU ce faci dupa o despartire?pai eu dupa 6 ani de relatie m-am bucurat foarte tare ca am scapat de un chin (chiar devenise foarte stresanta relatia; m-am consumat mai mult in timpul ei decat apoi). am inceput sa ies in oras si mai des si mai mult ca inainte; petreceam notile in baruri si cluburi, ma distram la maxim ajuneam la ore de gen 4, 5 dimineata apoi la 6 plecam la munca. iuuuhuu...ce tare a fost! acu, m-am mai linistit, m-am lenevit un pic. de doi ani sunt singura si linistita. inca nu vreau pe nimeni.nu vreau sa imi tine contul cineva (nu toti sunt asa dar...), mi s-a acrit de dat explicatii, de certuri aiurea. sunt eu cu mine, pentru mine sfarsitul unei relatii nu este capat de lume (chiar daca realizezi asta mai tarziu). tu esti cel mai important om pentru tine! siii..orice invat are si eun dezvat Cap patrat cu minte-n colturi Offline #85 2012-04-08 14:38:25
Re: TU ce faci dupa o despartire?Ai dreptate Darcy. Eu sunt intr-o relatie frumoasa dar uneori tot imi e dor de clipele de singuratate, sa fac ce vreau, cand vreau fara sa dau explicatii. Offline #86 2012-04-08 15:02:55
Re: TU ce faci dupa o despartire?la inceput ocupa-ti timpul cat poti tu de mult, ca sa nu ai timp sa stai degeaba si sa te intristezi, gandindu-te la el. ocupa-te de tine, iesi cu prietenii, socializeaza cat mai mult si o sa vezi ca nu e chiar atat de greu sa lasi in urma. Offline #87 2012-04-08 15:51:38
Re: TU ce faci dupa o despartire?Eu am pus capat unei relatii de 5 ani, in care asa cum spune si Darcy am suferit mai mult decat am suferit dupa despartire Ultima oara a fost editat de my_aa (2012-04-08 15:52:59) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #88 2012-04-08 17:10:21
Re: TU ce faci dupa o despartire?Nu m-am despartit dar au fost tot felul de faze la care am ajuns sa ma gandesc la despartire si dupa am inceput sa ma gandesc cum as face sa trec peste. Fiind si o relatie de 5 ani, el fiind si primu chiar nu stiu cum as trece peste. Nu mai sunt asa legata de prietenii din tinerete ca m-am dedicat mai mult relatiei cand a devenit serioasa si m-am obisnuit mai mult asa cu el...inainte sa fie el ieseam mereu dar acum nu mai ies asa des ca sunt obosita de la munca,scoala si nu prea imi mai arde dar macar am pe cineva langa mine. Daca ar fi sa nu mai fie el ar fi greu sa o iau iar de la capat cu amici zi de zi. Eu acum sunt obisnuita sa am constant in viata mea pe el iar cu amici nu poti avea aceeasi legatura ca na fiecare are viata lui. Offline #89 2012-04-08 17:42:31
Re: TU ce faci dupa o despartire?In legatura cu ceea ce ai spus referitor la amici, cred ca sunt mai mult scuze... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #90 2012-04-08 17:53:20
Re: TU ce faci dupa o despartire?Nu e vorba ca vreau neparat sa ma despart de el dar in anumite momente de cearta sau nervi ma gandesc si la asa ceva pe moment...dupa ma gandesc mai bine si stiu ca nu sunt motive de despartire. Offline #91 2012-04-08 20:55:57
Re: TU ce faci dupa o despartire?In cazul meu,despartire dupa 2 ani si jumatete,iesiri numai cu el in perioada asta.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #92 2012-04-08 23:56:02
Re: TU ce faci dupa o despartire?Intr-adevar. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|