|
Nu esti logat.
Va rog sa ma lamuriti !#1 2008-09-07 15:16:51
va rog sa ma lamuriti !Buna ziua, am si eu o nelamurire care ma chinuie de cateva zile. Iau pilule yasmin de 2 ani de zile, dar in luna iulie a acestui an le-am oprit ca sa fac o mica pauza deoarece am plecat din tara. In luna august am avut un contact sexual protejat, dar de atunci tot stau pe ganduri! Trebuia sa am mentruatie intre 22 si 25 august, dar nici in ziua de azi nu am nici o simtoma. Va rog sa ma lamuriti, e posibil sa fiu gravida? Sau intarzierea mentruatiei se datoreaza schimbarii de clima si oprirea pastileleor. Tin sa mentrionez ca la 3 saptamani dupa contact sexual mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ! Va multimesc anticipat ! Offline #2 2008-09-07 15:25:40
Re: va rog sa ma lamuriti !daca testul ti-a iesit negativ la 3 sapt. de la contactul sexual, inseamna ca nu esti insarcinata. “if you want something in life, reach out and grab it...” Offline #3 2008-09-07 15:26:49Re: va rog sa ma lamuriti !daca de atunci nu ai mai avut contct neprotejat nu ai cum sa fii insarcinata. Ac iti regleaza menstruatia atata timp cat le iei, in mom in care faci pauza menstruatia va fi ca inainte sa incepi sa iei pilule (daca era regulata o sa vina regulat daca nu nu). Eu de ex am facut pauza si mi-a intarziat 2 luni. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #4 2008-09-07 16:12:51
Re: va rog sa ma lamuriti !va multumesc ca ati raspuns la mesajul meu ! Offline #5 2008-09-07 16:15:22
Re: va rog sa ma lamuriti !daca inainte de pastile nu-ti venea regulat, nici acum n-o sa-ti vina, deci cel mai probabil asta e cauza intarzierii. “if you want something in life, reach out and grab it...” Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-07 18:56:34
Re: va rog sa ma lamuriti !ok am inteles, merci Offline #7 2008-09-08 15:12:25
Re: va rog sa ma lamuriti !Trebuie sa apelez din nou la ajutorul vostru... De vreo saptamana ma simt asa balonata si mi s-a si umflat burta. E normal? Anticonceptionalele le-am luat asa cum trebuie, nu am sarit nicio pastila, le-am luat in jurul aceleiasi ore - le iau de aproape 3 luni de zile, acum e saptamana de pauza, ciclul mi-a venit de doua ori peste folie si nu stiu de ce mi s-a umflat burta asa de tare. Exista posibilitatea sa fiu insarcinata? Nu am avut senzatia de greata, nu mi s-au modificat sanii, nu am dureri de cap, pofta de mancare e aceeasi ca intotdeauna, nu dorm mai mult decat inainte... Ce se intampla cu mine? Offline #8 2008-09-08 15:14:22
Re: va rog sa ma lamuriti !Ori retii apa de la pastilute, ori esti balonata din alte motive, de ex de la fructe si legume crude... daca le-ai luat corect n-ai de ce sa-ti faci griji Offline #9 2008-09-08 15:23:39
Re: va rog sa ma lamuriti !Sper sa ai dreptate. Dar daca retin apa, asta nu ar trebui sa se vada la tot corpul? Eu am doar burta umflata si atat... Offline #10 2008-09-08 15:26:43
Re: va rog sa ma lamuriti !Poate doar la burtica e mai evident, stai linistita ca nu are ce sa fie altceva. Fii atenta si la ce mananci, mai bea un ceai... eu iau Gasex cand mai sunt balonata, e din plante Offline #11 2008-09-08 15:28:53
Re: va rog sa ma lamuriti !Ok... M-am mai linistit. Multumesc frumos! Offline #12 2008-09-08 17:07:46
Re: va rog sa ma lamuriti !am si eu o intrebare,poate putin prosteasca dar sunt la inceput.am facut neprotejat dar el zice ca a ejaculat afara.acum (a 2 a zi) ma dor ovarele destul de rau si le simt inflamate.poate fi un simptom al unei posibile sarcine? va rog sa ma ajutati.... Offline #13 2008-09-08 17:08:27
Re: va rog sa ma lamuriti !nu apar asa repede...oricum metoda coitului intrerupt are o marja de eroare destul de maricica... happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-09-08 17:22:12
Re: va rog sa ma lamuriti !multumesc pt raspuns.sunt destul de ingrijorata pt ca menstruatia mea nu e prea regulata si nu am ce sa fac decat sa astept si sa mi fac si un test de sarcina Offline #15 2008-09-08 17:31:17
Re: va rog sa ma lamuriti !si pe viitor sa folositi alta metoda contraceptiva caci sunt convinsa ca nu va doriti o sarcina... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|