homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Adenofibrom la san

#1 2008-09-07 17:50:49

incaoea
Membru
Inregistrat: 2008-09-07

adenofibrom la san

salut!iau yasmin de o luna ,desi la sanul stang am un adenofibrom cu diametrul de 4mm. as vrea un sfat(amator sau profesionist,cu specificare) daca ar trebui sa intrerup administrarea pilulelor.am citit prospectul pastilelor si scrie ca nu se vor administra daca persoana in cauza are neoplasm mamar.am "consultat"multe site uri, etc. si nu am reusit sa stabilesc daca neoplasm e sinonim pt adenofibrom sau nu.
multumesc anticipat.

#2 2008-09-07 18:49:45

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Re: adenofibrom la san

Cel mai bine e sa te vada un medic si sa iti zica dc poti sau nu sa iei pastile,banuiesc ca nu ti le-a prescris vreun medic..

Mamica de 2 pui scumpi

#3 2008-09-07 18:53:16

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

incaoea a scris:

salut!iau yasmin de o luna ,desi la sanul stang am un adenofibrom cu diametrul de 4mm. as vrea un sfat(amator sau profesionist,cu specificare) daca ar trebui sa intrerup administrarea pilulelor.am citit prospectul pastilelor si scrie ca nu se vor administra daca persoana in cauza are neoplasm mamar.am "consultat"multe site uri, etc. si nu am reusit sa stabilesc daca neoplasm e sinonim pt adenofibrom sau nu.
multumesc anticipat.

sunt lucruri diferite si da poti sa iei ac smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2008-09-07 20:25:58

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

mergi la medic cum bine zice reina ca sa stii sigur

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.