homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pot intrerupe

#1 2008-09-08 09:19:01

skumpitika
New member
Inregistrat: 2008-05-22

pot intrerupe

salut, va deranjez si eu cu o problema. mai am 8 pastilute dintr-o folie si o termin. vreau sa intrerup ac si sa merg la un medic. precizez ca iau karissa si de la administrarea lor m-am ingrasat foarte mult si de cateva zile am inceput sa am scaune moi si niste mici dureri de burtica. se poate sa nu le mai iau si sa reincep din nou dupa ce fac o consultatie la ginecologie. ma simt foarte naspa si am si niste scurgeri galbui urat mirositoare. nu stiu ce sa fc?

#2 2008-09-08 09:20:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: pot intrerupe

ia-le pana la sfarsitul foliei ca nu e moarte de om, altfel risti sa te trezesti cu hemoragie
numai bine pana le termini mergi la medic si apoi incepi cu cele noi, daca ti le schimba

#3 2008-09-08 09:29:17

skumpitika
New member
Inregistrat: 2008-05-22

eu termin folia dar nu ajung la medic ion pauza aia de sapte zile
vreau sa le intrerup pt o perioada. ma va afecta cu ceva intreruperea?

#4 2008-09-08 09:30:21

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

da te afecteaza incepi sa sangerezi!nu trebuie sa te duci neaparat in pauza asia de 7 zile la ginecolog.mergi acum cand poti pt.scgimbarea lor si pt.analiza la secretie

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.