|
Nu esti logat.
Dureri rectale#1 2008-09-08 10:20:03
Dureri rectaleDe cateva luni, de obicei in ziua a doua a menstruatiei, am dureri abdominale puternice, care sunt insotite de dureri rectale. Pana acum, durerile erau doar o zi, la menstruatie, de obicei inainte de a avea scaun. Pentru ca durerile se manifestau relativ rar, le-am ignorat. Offline #2 2008-09-08 10:28:36
Re: Dureri rectaledurerile sunt ceva normal si in zona rectala avand in vedere ca rectul este pozitionat posterior uterului. sunt contractiile uterine care iradiaza si in zona rectului. poti incerca un no-spa sau un uscosim supozitor daca nu esti alergica si vezi daca te lasa. mami de minuni Offline #3 2008-09-08 10:32:32
Re: Dureri rectaleMultumesc, eu_vreau. Ma gandeam ca nu este normal. Offline #4 2008-09-08 10:33:16
Re: Dureri rectalenu ai pt ce. stiu cum este ca si eu le am in primele zile. la mine a trecut cu uscosim mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|