homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri rectale

#1 2008-09-08 10:20:03

Emma.28
Full member
Inregistrat: 2008-07-21

Dureri rectale

De cateva luni, de obicei in ziua a doua a menstruatiei, am dureri abdominale puternice, care sunt insotite de dureri rectale. Pana acum, durerile erau doar o zi, la menstruatie, de obicei inainte de a avea scaun. Pentru ca durerile se manifestau relativ rar, le-am ignorat.

Luna aceasta am intrerupt tratamentul cu Orgametril pe care il faceam pentru mastoza fibrochistica si lucrurile s-au schimbat: menstruatia a fost mai redusa cantitativ, dar a durat 10 zile (astazi ar fi ultima zi). Problema este ca de data aceasta durerile abdominale si rectale nu s-au mai  manifestat o singura zi, ci 4 zile, de mai multe ori pe zi, indiferent de scaun. Si mi-e teama ca aceste dureri sa nu se prelungeasca si in zilele urmatoare.

Ce credeti ca ar trebui sa fac? Va multumesc.

#2 2008-09-08 10:28:36

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Dureri rectale

durerile sunt ceva normal si in zona rectala avand in vedere ca rectul este pozitionat posterior uterului. sunt contractiile uterine care iradiaza si in zona rectului. poti incerca un no-spa sau un uscosim supozitor daca nu esti alergica si vezi daca te lasa.

mami de minuni hjarta

#3 2008-09-08 10:32:32

Emma.28
Full member
Inregistrat: 2008-07-21

Multumesc, eu_vreau. Ma gandeam ca nu este normal.

De fapt, pe mine nu ma deranjeaza atat de mult durerea cat faptul ca nu stiu ce se ascunde in spatele ei.

M-am linistit. Iti multumesc.

#4 2008-09-08 10:33:16

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu ai pt ce. stiu cum este ca si eu le am in primele zile. la mine a trecut cu uscosim

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.