|
Nu esti logat.
Gastoduodenita#1 2008-09-08 11:52:09
gastoduodenitaBuna.Acum 2 saptamani am fost diagnosticata cu gastroduodenita de catre medicul de familie,fara nici un fel de analize.Din ce am citit pe internet,durerile ptr aceasta boala ar trebui sa fie destul de mari dar la mine erau suportabile.Pe timpul tratamentului(Metoclopramid,Fiobilin si No-spa) nu am mai avut probleme dar dupa vreo 2 zile dupa ce l-am terminat,dupa ce mananc,ma simt balonata si simt ca o aciditate la stomac.Banuiesc, ca mi-ar trebui un tratament mai puternic sau un regim alimentar mai strict ( am tinut regim dar nu foarte strict). Offline #2 2008-09-08 11:59:35
Re: gastoduodenitatrebuie mers la gastroenterologie, si pt diagnostic si pt tratament. nu la medicul de familie. mami de minuni Offline #3 2008-09-08 19:23:02
Re: gastoduodenitamergi la medic Offline #4 2008-09-10 12:13:19
Re: gastoduodenitaAm fost la medic si mi-am facut analizle ptr HP dar nu am.Mi s-a spus ca am lipsa de magneziu si atat.Poate fi din cauza asta? Sau pote fi putin mucoasa iritata? Offline #5 2008-09-10 12:15:20
Re: gastoduodenitapoate fi datorita lipsei de magneziu, da. mucoasa iritata = gastrita mami de minuni Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|