homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre relatiile noastre!-9

#153 2008-10-05 01:27:22

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Re: despre relatiile noastre!

io am plans oleak dupa baietzasul ala, dar io principiile nu mi le incalc big_smile pe langa faptu k eram destul de orgolioasa pe vremea aceea si dc nu era k mine, poi nu mai era deloc lol io is mai comunista de fire big_smile si nah imi placea k intr'o relatie io sa fiu cocosul big_smile

#154 2008-10-05 01:34:32

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

asa eram si eu capcaun,dae cel mai bine este sa fie un echilibru.Asta este relatia perfecta big_smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#155 2008-10-05 01:40:55

capcaun
Platinum member

oh da... poi io m'am linistit cand am auzit io nush ce bucatik zicand k el vrea langa el o femeie =prin definitie sa fie sensibila, gingasa, feminina... nu un barbat big_smile si'atunci am zis k e cazul sa ma schimb big_smile mai ales k eram si baietoaica smile si la comportament si la stil vestimentar ( numa sport ma imbracam)  si schimbarea a inceput de la exterior spre interior smile
ma bucur k nu am o relatie in care unul canta si unul danseaza smile

#156 2008-10-05 01:54:30

capcaun
Platinum member

lol nooo io abia in anu 3 de fac m'am dezmeticit big_smile adevarul e k pana in anu 3 nici nu mi'am dorit o relatie serioasa smile mi'era frik sa nu sufar, pt k io is de obicei mai rationala si luam deseori decizii care imi faceau rau, la modul k ramaneam singura mai mereu si nu dadeam sanse baietilor big_smile desi ei poate chiar aveau intentii bune
m'am hotarat sa am o rel serioasa cand deja fetele mele trageau de mine sa nu mai fiu exigenta cu flacaii si sa nu mai visez la printul calare lol, in conditiile in care ele aveau deja relatii bine puse la punct, in prag de nunta smile iar porecla mea era "lupul singuratic" lol

#157 2008-10-05 02:03:38

capcaun
Platinum member

fix asa am fost io...bine eu inainte sa fiu cu el, ad acu 1 an si ceva lol , credeam k ma voi casatori pe la 30 ani si asta numai dc am noroc big_smile k io mai am neamuri care sunt nemaritate la 35 ani neutral iar copii am zis k n'o sa fac never ever big_smile poate sa imprumut de la cineva k sa simta si ai mei cum e sa fii bunic lol ..... eeh acu am o presimtire k n'o sa ma marit la 30 ci mai devreme smile iar cu privire la copii, ink sunt in dubii big_smile lol

Publicitate

loading...

#158 2008-10-05 02:18:15

capcaun
Platinum member

nu pui poze de cand erai miresica ??? big_smile big_smile

#159 2008-10-05 10:03:30

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Andra123 a scris:

Nu am facut nunta...doar cununia civila.Vrem sa facem si nunta da ne este rusine in biserica cand toata lumea se uita la noi lol.Suntem dusi cu pluta amadoi tongue

andra, si al meu a avut asta si greeu i-am scos-o din cap wink dar sa stiti un secret: la biserica e ok, voi va concentrati al slujba si stati cu spatele la aia care se zgaiesc la voi. dar la chef.... acolo sa vezi amabilitati gratuite neutral eu as fi vrut sa facem o petrecere mica mica, doar cu prieteni si undeva in natura... dar, in final, am ajuns la nunta normala. de frumos a fost frumos... dar chestia asta de "show", de aratat la toti ce"duuulci" suntem impreuna mie nu-mi place. in fine....

ideea principala era ca puteti face linistit cununia, veti fi ocupati cu randuielile slujbei si nu cu invitatii (aaa... la noi au inceput babele sa arunce cu grau si bomboane... bai frate, si le-am rugat sa NU faca asta... si aruncau in cap, mi-au intrat boabe de grau in corset, popei i-au dat in cadelnite  :f?rbannad:  am iesit si in film cum, in momentul inaltator al dansului lui isaia, eu ma uitam urat la ele si le faceam semn sa termine rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#160 2008-10-05 10:49:52

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

offtopic katami aseara la 21 te-am vazut in fatza la Mall....mi-am dat seama tarziu ca erai tu....l`am recunoscut pe al tau big_smile mustatza ma ajutat big_smile

Ultima oara a fost editat de anka9mai (2008-10-05 10:50:06)

pc  pc

#161 2008-10-05 12:19:16

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

anka9mai a scris:

offtopic katami aseara la 21 te-am vazut in fatza la Mall....mi-am dat seama tarziu ca erai tu....l`am recunoscut pe al tau big_smile mustatza ma ajutat big_smile

rotfl da, am fost pe acolo. am ami zis eu ca mustatza ajuta in orice situatie rotfl

eu nu te-am vazut, era foiala mare.... pare rau puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#162 2008-10-05 12:49:01

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

katami a scris:

anka9mai a scris:

rotfl da, am fost pe acolo. am ami zis eu ca mustatza ajuta in orice situatie rotfl

eu nu te-am vazut, era foiala mare.... pare rau puss

offtopic  offtopic in pozele de la nunta sotzul tau parea mult mai matur...aseara mi sa parut ca nu are 31 ani....oricum suntetzi amandoi frumosi...nu l`ai vazut nici pe alexandru, era dupa gatul lui tati lui wink

pc  pc

#163 2008-10-05 13:15:35

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

pai daia mi-e si frik mai fetelor de o alta relatie ....pt k toti barbatii vor sex din prima zi, sau ma rog din a doua , iar eu ...sunt mai "salbatica " asa din fire , mai rea ....nu accept sa puna cineva mana pe mn ....sunt mai dificila ,  mai ales k dak nu-mi place ceva ii dau jet din prima ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#164 2008-10-05 13:29:20

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

valy_creata2000 a scris:

pai daia mi-e si frik mai fetelor de o alta relatie ....pt k toti barbatii vor sex din prima zi, sau ma rog din a doua , iar eu ...sunt mai "salbatica " asa din fire , mai rea ....nu accept sa puna cineva mana pe mn ....sunt mai dificila ,  mai ales k dak nu-mi place ceva ii dau jet din prima ...

pai nu trebuie sa te lasi din prima seara, sau doua. pui picioru`n prag...daca vrea te asteapta, daca nu sanatate la familie.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#165 2008-10-07 17:01:09

capcaun
Platinum member

aseara am avut o discutie mai serioasa cu domnu si l'am luat la intrebari k sa'mi spuna ce are de gand,  iar el mi'a spus k cu sor'sa deocamdata nu mai discuta, dar vb cu maica'sa in momentul in care il va suna  si'i va spune adevarul  adica k noi 2 avem o relatie serioasa si k vrem sa vedem cum ne intelegem pe viitor si ca sor'sa e in plus big_smile acu abia astept sa vad ce zice socrela  k io i'am zis lu' B mai in gluma k dc el se insoara nu mai tb sa faca copil, k o are deja pe sor'sa big_smile

#166 2008-12-27 01:11:54

qtpissy
Full member
Inregistrat: 2008-09-26

pe scurt: sunt cu un tip de o luna ... a inceput sa ma sufoce de la inceput cu declaratii ,scrisori samd...dar ...de craciun nu mi-a luat nimic motivand k urmeaza sa se revanseze rodnar.. ma rog asta nu conteaza neaparat...ce m'a deranjat a fost faptul k mi-a cerut foarte nonsalant nr unei prietene comune pe care n'o prea halesc ,pt a'i trimite un sms de craciun :f?rv?nad:
azi am facut o luna ..n'a pomenit nimic despre asta:|
la inceput flori,jucarii,declaratii....dupa o luna ...piua
relatia e relativ platonica inca dar el cam tot bate apropouri insistente...ce se intampla de fapt..nu aveam retineri sa ma culc cu el la inceput..dar knd l'am vzt asa disperat..a inceput sa mi se ia
am discutat cu el despre asta..i'am sugerat k atunci knd o tipa iti zice k spui prea des te iubesc ..sunt pb
acum se comporta ca si cum urmareste doar sa mi'o traga

nush ce sa mai cred

nu'mi prea inspira nimic dar nici total indiferent nu-mi e
cert e k nu sunt indragostita
sunt f confuza
ce ma sfatuiti???

#167 2008-12-27 01:27:30

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

hmmmm...relatia mea:)))))ma rog eu eram la cativa km buni de unde statea el ...el e din un sat si eu aveam bunici acolo....si din pacate am fost nevoita sa stau cateva luni la bunici:D asa....sii prima zi am iesit pe acolo la un bar....asa si cand intru lol)parca acuma imi aduc aminte cu gluga de la geaca in cap rotfl)ca sa nu ma vada nimeni:))))intru imi comand o cafea...asa si dintrodata il vad ..eu il stia pt ca era cel mai bun pr a lui fratemiu ma rog au copilarit impreuna:))))asa si de atunci mi sa pus pata...adica il placeam mult ne holbam unu la altul ...ma rog pana sa aud ca vrea nrul meu la trimis pe unu sa ma intrebe ce nr am...si eu normal ca nu i lam dat...si lam fac scandal dupa lui...dc trimite pe altii sa ceara numarul...intro seara am iesit la suc cu el:D eu am plecat pana la baie si iam zis ca mie frica sa ma duc singura(wcul fiind pe afara pe undeva) asa si a mers cu mn ma rog...si eu normal ca nu imi era sa ma duc la baie dar pr aia a mea a vrut sa ne scoata afara ca sa ne sarutam...si aia sa dus la baie..si noi am ramas acolo sa o asteptam...si neam sarutat:Dbig_smile:si de atunci suntem impreuna...bine au fost certuri..neam despartit iar neam impacat a fost super impacarile:)))nu puteam sta unul fara celalant...eu cand lam cunoscut el tocmai terminase o relatie de 6 ani!!...el nu mai tinea la ea aia era in bucuresti el era in moldova...ma rog....na si acuma planuim nunta ne iubim mult....cred ca a fost asa o relatie din senin...nu stiu ..fara sa vrem neam indragostit unul de celalant....eu eram rebela....il injuram ..ii ziceam sa taca....dar pana la urma la domesticit daca pot zice asa....si ne iubim mult..

Ultima oara a fost editat de akisandra (2008-12-27 01:31:26)

#168 2008-12-27 01:35:51

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

qtpissy a scris:

pe scurt: sunt cu un tip de o luna ... a inceput sa ma sufoce de la inceput cu declaratii ,scrisori samd...dar ...de craciun nu mi-a luat nimic motivand k urmeaza sa se revanseze rodnar.. ma rog asta nu conteaza neaparat...ce m'a deranjat a fost faptul k mi-a cerut foarte nonsalant nr unei prietene comune pe care n'o prea halesc ,pt a'i trimite un sms de craciun :f?rv?nad:
relatia e relativ platonica inca dar el cam tot bate apropouri insistente...ce se intampla de fapt..nu aveam retineri sa ma culc cu el la inceput..dar knd l'am vzt asa disperat..a inceput sa mi se ia
am discutat cu el despre asta..i'am sugerat k atunci knd o tipa iti zice k spui prea des te iubesc ..sunt pb

nush ce sa mai cred

sunt f confuza
ce ma sfatuiti???

pai ce sati zic...e ceva asa straniu...dc la inceput dc iti facea cadouri si etc si acuma nimic...adica mai si iti cere nr unei prietene,..sai scrie un sms de craciun???? bang si cu trasul nu stiu...adica na eu una nu mam culcat la 2 saptamani de cand lam cunoscut pe el..cred ca a trecut vreo luna si ceva chiar 2...si eu nu cred ca este iubire la 1 luna ma rog afectiune da,,,dar iubirea vine cu timpul...cred eu...aa si app ca na pomenit ca ati fac o luna sunt baietii din astia nu ca nu le pasa ci doar ca sa nu stiu....ce e in capul lor...

Ultima oara a fost editat de akisandra (2008-12-27 01:36:58)

#169 2008-12-27 11:42:16

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

qtpissy a scris:

nush ce sa mai cred

sunt f confuza
ce ma sfatuiti???

poate asta urmarea, sa se culce cu tine si de aia toate atentiile alea. sau poate e genu de persoana care incearca sa para altceva decat e, iti da cadouri, "Te pupa in fund" pe romaneste, scrisorele, etc ca sa iti lase o impresie buna si pe urma se culca pe o ureche. nu stiu ce sa iti zic, dar ar trebui sa discuti deschis cu el.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#170 2008-12-27 11:45:22

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

qtpissy nu e in regula....are un scop omul.aduca iti face cadouri la inceput si de craciun pauza neutral cum vine asta? tu pana la urma te-ai culcat cu el?

expect the worst , hope for the best!

#171 2008-12-27 15:17:08

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

Pe 14 ian facem 2 ani hjarta

hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.