|
Nu esti logat.
!!!#1 2008-09-08 16:39:56
!!!am fost la medic si mia gasit la ovarul drept 4 chisturi destul de mari,iar la ovaru stang 1 chist.mia spus k trebuie sa ma operez.intrebarea mea este:imi va scoate si ovarul drept sau doar curata?dak imi scoate ovarul kte sanse am ca in viitor sa raman insarcinata?acum nu vreau un copil ptr k sunt mik(18 ani) dar pe viitor,nuj peste ktiva ani vreau. Probleme au fost si sunt, in seama nu le lua/ Viata nu e roz, e asa cum este ea/ Aici e locul unde poti visa/ Aici sunt eu mereu in preajma ta/ Ne-avem unul pe celalalt, asta conteaza/ Mai mult decat orice/ Si atunci cand nu am niciun ban, nu ma afecteaza/ Caci esti tu langa mine mereu Offline #2 2008-09-08 17:01:43
Re: !!!nu o sa iti scoata ovarul.daca e sa te opreze scoate doar chisturile(eu asa stiu) dar mai consulta si alt medic.un tratament cu ac.nu ai incercat? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-09-08 17:11:37
Re: !!!nu are cum sa ti-l scoata...am auzit ca o sa taie chistu',dar nici gand sa il scoata.Acuma,cum il taie,eu nush sa iti spun,dar ovarul ramane sigur! Offline #4 2008-09-08 20:22:37
Re: !!!femina, nu taie chistul Offline #5 2009-01-11 10:16:34
Re: !!!am si eu o intrebare:am avut un contact sexual pe data de 31 decembrie si sa rupt prezervativul dar nu a terminat in mn.eu iam si anticonceptionale dar nu aveam protectie atunci ptr ca luam antibiotice de raceala.saptaman aceassta miercuri am fost si am un ecograf ptr k ma durea burta si mia spus k nu sunt insarcinata.intrebarea mea este se poate sa fiu insarcinata si sa nu se fi vazut atunci pentru k era prea devreme???sa fac un test de sarcina.dak da knd sal fac.dupa 2 saptamani de la contact?multumesc anticipat:) Probleme au fost si sunt, in seama nu le lua/ Viata nu e roz, e asa cum este ea/ Aici e locul unde poti visa/ Aici sunt eu mereu in preajma ta/ Ne-avem unul pe celalalt, asta conteaza/ Mai mult decat orice/ Si atunci cand nu am niciun ban, nu ma afecteaza/ Caci esti tu langa mine mereu Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-11 10:35:38
Re: !!!testul de sarcina este concludent la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la 7 zile de intarziere a menstruatiei. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|