homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale: administrare si protectie

#1 2008-09-09 00:37:33

For_love
Membru
Inregistrat: 2008-09-09

Anticonceptionale: administrare si protectie

1 Stiu ca la primu blister de anticonceptionale in primele 7 zile treb sa folosesc protectie suplimentare, intreabarea mea este cand incep a 2 folie dupa cele 7 zile de pauza protectia e din prima zi sau treb sa astept tot 7 zile de luat pastile.

2. O folie contine 21 de pastile si cu 7 de pauza sunt 28 de zile, iar luna are 31, asta inseama ca menstruatia va veni de fiecare data cu 3 zile mai devreme?

Dc am face un calcul, teoretic sa zicem ca ar fi prima zi 1 si iau 21 fac pauza de 7 zile se face 28 si incepi sa iei a 2 folie astea inseama ca se termina in luna a 2 pe 19.

Plz raspundeti ca vreau sa incep sa iau si sa stiu tot sa fiu sigura ce fac

#2 2008-09-09 00:40:22

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Anticonceptionale: administrare si protectie

1 daca incepi folia de ac din 1 zi a mentruatiei, nu mai trebuie sa te protejezi suplimentar i urmatoarele 7 zile.  incepand cu a doua folie, protectia e deja instalata.

2 menstruatia o sa-ti vina o data la 28 de zile. da, o sa-ti vina cu 2-3 zile mai devreme (e cam impropriu zis neutral )

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3 2008-09-09 11:03:14

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

for_love cand iei anticonceptionale nu mai ti cont sau te mai gandesti la ce era inainte...acum ti cont doar de folie+ zilele de pauza in care ti vine menstra...asa ca incepele linistita smile

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-09-09 15:20:41

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

1. da protectia e din prima zi de la a doua folie.
2. menstruatia o sa iti vina in cele 7 zile de pauza, in oricare din acele zile.
iei frumos cele 21 pastile faci 7 zile pauza in care esti protejata, in a 8a zi desi nu ti s`a terminat menstruatia incepi alta folie si tot asa.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.