|
Nu esti logat.
Pentru doctoressa#1 2008-09-09 11:46:23
pentru doctoressaBuna ziua! Am si eu o problema majora- CHLAMYDIA!!! am facut mai multe tratamente si fara nici un rezultat,nu stiu cum sa scap de ea,imi da mari batai de cap. Imi provoaca cistita care ma deranjeaza in permanenta. Ce tratament eficient as putea sa urmez? Stiu ca chlamidya duce la sterilitate... ,dar sunt tinara(23 de ani),si imi plac mult copiii. Offline #2 2008-09-09 11:47:19
Re: pentru doctoressapana intra doctoressa ( desi ma indoiesc sincer ca iti va prescrie vreun medicament pe forum ), da o cautare pe forum, s-a mai vorbit despre asta Offline #3 2008-09-09 11:51:14
Re: pentru doctoressamersi ,sper sa gasesc informatia utila Offline #4 2008-09-09 11:54:45#5 2008-09-09 12:30:09
Re: pentru doctoressa
ai dreptate....nu voi prescrie tratament pe forum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-09 22:13:34
Re: pentru doctoressaspuneti-mi si mie va rog daca o secretie abundenta,putin transparenta si foarte fluida sunt semnele unei infectii ca"chlamydia"? va rog....sau macar spuneti-mi cum se manifesta! doctora mea dupa ce s-a uitat la secretie mi-a prescris un tratament pt chlamydia .... Offline #7 2008-09-09 22:19:58
Re: pentru doctoressaai warn bubutza. de ieri vb despre asta... mami de minuni Offline #8 2010-06-04 09:08:03
Re: pentru doctoressabuna dimineata doctoressa! am citit de atatea ori mesaje pe forum si acum m-am lovit si eu de o problema. ma gandeam ca ma puteti ajuta. eu iau yasmin de vreo 9 luni, menstruatia e mereu regulata(imi vine miercuri dimineata la 9-10)-mereu. insa luna aceasta mi se pare ca menstra e mai putin cantitativa....acum sunt in a treia zi de cand mi-a venit. contractiile din uter le-am simtit si inca ma mai doare putin burtik...spatele ma doare la fel ca inainte...cu sanii nu am probleme,nu ma dor aproape deloc...nu stiu de ce curge mai putin(e si sange si mucoasa in compozitie)...se poate sa fi ramas insarcinata? Offline #9 2010-06-04 09:12:12
Re: pentru doctoressaellutza, nu-ti face griji, cantitatea menstruatiei se diminueaza tocmai din cauza (cred ca mai degraba datorita ) anticonceptionalelor, e ok. Testul e bun oricare, atata timp cat e facut la minim 3 saptamani de la contactul cu risc, dar la tine nu se pune problema, asta e cauza cantitatii reduse. #10 2010-06-04 09:24:41
Re: pentru doctoressaellutza, persifona are dreptate. Eu am luat mai multe tipuri de contraceptive pana l-am gasit pe cel potrivit pentru mine si absolut toate mi-au diminuat menstra (de la unul chiar mi-a disparut dupa cateva luni de la administrare - moment in care le-am schimbat). Offline #11 2010-06-04 09:24:48
Re: pentru doctoressapentru perifora...multumesc mult de tot...m-am speriat sincer...pentru ca de inainte sa iau iasmin ma tinea cate 5-6 zile si in cantitati enorme...nici nu puteam sa stau in picioare in primele zile...dureri groaznice aveam. acum ma tot gandesc la o menstra peste sarcina...iubitul meu m-a incurajat si mi-a zis ca daca nu mi s-a intamplat nimic in primele luni de yasmin(adik sa raman insarcinata, nu pot fi acum)...dar nu stiu...nici nu am pe nimeni cu care sa pot vorbi si eu...si de-asta am intrat pe forum...tu ce crezi poate fi menstra peste sarcina? Offline #12 2010-06-04 09:26:57
Re: pentru doctoressanu este menstra peste sarcina Offline #13 2010-06-04 09:29:30
Re: pentru doctoressamultumesc luminita...si scuze persifona ca te-am botezat Offline #14 2010-06-05 21:01:14
Re: pentru doctoressacu placere ellutza Offline #15 2010-08-18 17:19:56
Re: pentru doctoressaAm niste intrebari pentru neaflarea raspunsului carora imi asum mea culpa .. stiu ca ar fi trebui sa intreb la consultatie efectiv si nu sa vin acasa si sa caut pe net .. dar aveam atat de multe in cap incat efectiv m-am trezit ca ies din cabinetul doctorului si am ramas o gramada de semne de intrebare.. Deci: Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-08-18 17:23:31) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #16 2010-08-18 17:24:19
Re: pentru doctoressa1. duphastonul regleaza menstruatia asa cum o fac si AC, deci la cateva zile dupa ce nu-l mai iei vine.. dupa ce nu-l mai iei, nu stiu. si eu as mai astepta parca Offline #17 2010-08-18 17:33:21
Re: pentru doctoressaStiu care e principiul, dar daca, sa zicem, nu imi vine in septembrie, pot sa il iau asa, intr-o zi oarecare ? Ar fi probabil a .. nu stiu .. oricum mult peste a 28-a zi. Asta in conditiile in care nu imi vine luna viitoare. Deci as putea sa incep sa il iau intr-o zi oarecare ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #18 2010-08-18 17:37:39
Re: pentru doctoressacred ca da, il poti lua asa, iar apoi numeri de la menstruatia urmatoare ca sa-l iei cum a zis medicul Offline #19 2010-08-18 17:51:05
Re: pentru doctoressaDa, pai .. nu vreau oricum copil la 19 ani Dar m-a dezamagit un pic chestia asta, ma si vad peste cativa ani intr-o alegratura din aia gen " iubitule, hai repede acasa, au trecut 6 luni in sfarsit, ovulezi si eu !! " .. si atunci sa nu se prinda, ca na, am uterul cat o pruna sfrijita ... Si tratamente si controale, de-o sa treaca viata pe langa mine Oricum, momentan, macar, problema asta o las la o parte, ceea ce as vrea sa stiu SIGUR este daca - in conditiile in care nu imi vine luna viitoare - pot sa incep sa iau Duphaston intr-o zi oarecare. Sper sa fie asa. Sa nu ma dau ( si mai tare ) peste cap. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|