homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chiar sunt eu exagerata?

#1 2008-09-09 16:26:27

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

chiar sunt eu exagerata?

am tot avut discutii cu prietenul meu pt ca eu am mereu impresia ca pe mine ma preocupa mai mult anumite lucruri legate de relatia noastra decat pe el.adica atunci cand ii simt eu lipsa el nu simte acelasi lucru...sau ii mai dau cateodata un msj asa mai frumos....si lui ii place dar ma intreaba ca ce m-a apucat(asa in gluma), eu mereu il intreb cand mai vb...sau cand ne mai intalnim...si el parca nu se preocupa de asta..parca numai eu il intreb desi m-ar cauta pana la urma dar problema simt ca sunt eu aici....anu asta am si bacu si el imi zice ca anu asta sa ma concentrez pe  ce trebuie ca avem timp pentru noi doi si dupa...ca daca nu ma voi concentra imi va parea rau mai traziu...zice sa nu ma mai gandesc asa mult la el...dar parca nu pot...mai ales ca va pleca si la bucuresti la facultate si va fi departe de mine...o sa-mi fie greu sa ma gandesc la el mai putin asa cum ar trebui, si sa-mi vad de ale mele. si alt exemplu...am facut f multe poze la mare si eu mi-am pus poza cu noi 2 pe mess...si pe hi5..in schimb el si-a pus poza numai cu el...inainte nu facea asa...stiu ca mai ales pe hi5 tinea poza cu noi 2 mereu dar acum...nu.oare sunt eu prea exagerata ? el imi zice ca m-am invatat cam prost cu anumite lucruri(adica sa-mi dea beepuri mereu..sa ne vedem zilnic...chestii de genu) si ar trebui sa fiu mai realista...nu stiu ce sa mai fac....ca daca ii zic iar incepe discutia aprinsa si nu mai vreau sad intr-un fel are dreptate chiar sunt exagerata in unele privinte .i-am zis ca lui nu ii pasa asa mult cum imi pasa mie de noi2 si a zis ca daca nu-i pasa asa cum zic eu renunta de mult...aici cam are dreptate, mi-a suportat intr-adevar multe crize pe care i le-am facut asa pe degeaba..stiu ca si lui ii pasa dar de  ce eu ma consum mai mult in anumite situatii si el trece asa repede peste ele?asa suntem noi fetele sau am eu ceva? cum sa fac sa fiu altfel ca sa imi fie mai bine, mai ales ca anul asta nu prea mi-ar trebui probleme de genu.stiu ca sunt din cauza mea majoritatea si as vrea sa fac ceva in privinta asta dar nu stiu ce sad

Ultima oara a fost editat de alllina (2008-09-09 16:26:59)

#2 2008-09-09 16:37:34

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: chiar sunt eu exagerata?

1. e normal ca noi sa ne preocupam mai mult decat ei de relatie. "asa sunt ei... naspa, dar adevarat. si daca spui ca al tau ti-a suportat destule, poate ca asa e felul lui de a iubi, mai sec....
2. tre sa te gandesti serios daca iti convine situatia sau nu. daca nu suporti si mereu estiu cu gandul al trecut... mai bine lasa-te si cauta-ti altul. pt ca el nu va redeveni ce a fost in faza de cuceritor
3. personal, chestia cu pozele mi se pare o prostie... dar m-as certa cu el pt "gandeste-te mai putin la mine"

bafta

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#3 2008-09-09 16:38:01

skumpi
Vizitator

ideea e ca intr`o relatie tot tp unu iubeste mai mult ! asta`i clar !
apoi...barbatii si femeile nu gandesc la fel !
ce nu imi place e k ti`a zis k te`ai invatat "prost " adika...sa te vezi cu persoana iubita in fiecare zi e un obicei prost ? neutral sau sa suni sa vb pe net...etc ???
poate vrea sa va mai indepartati putin sa nu`i fie asa greu la Buc...zic si eu...k eu asa am facut cu ex`u...care trb sa plece la fac in alt oras...mi`am impus eu sa ma indepartez putzin de el ca sa imi fie mai ushor...e doar cazu meu...nush...u trb sa sti dak inainte se comporta altfel si acum se comporta diferit... etc

#4 2008-09-09 16:39:29

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

alina...aici pot fi doar 2 scenarii:

1. e o evolutie relativ normala a relatiei...a trecut perioada de inceput si e normal sa va gasiti fiecare o usoara independenta...si noi am trecut prin asta si desi a fost umpic socant m am obisnuit si vad ca e mai bine asa...

2. el isi vrea independenta acum ca pleaca la facultate dar momentan nu vrea sa dea pasarea din mana pe cioara de pe gard...asta ar explica usoara racire si povestea cu hi5ul...spun asta pt ca si eu faceam scenarii asemanatoare in trecut

care o fi din astea 2 numai tu poti sti cu siguranta...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-09-09 16:42:08

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

am trecut si eu prin asta si m-am consumat de pomana
exact asa era  : nu raspundea la toate mesajele..era superficial..nu mai tinea poza cu noi pe mess desi inainte tinea...
ma rog..etc
ideea e s-o lasi tu mai moale..nu inseamna ca nu tzine la tine..doar ca vrea spatiul lui si ar fi bine sa-l intelegi ..
nu e nici primu si nici ultimu baiat comod care nu vrea pisalogeala si chestii tipic fetelor : sms-uri dulci,poze pe mess..
nah..e baiat big_smile

Sim y 

Publicitate

loading...

#6 2008-09-09 16:44:11

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

hmm si yo am avut poze q el p hi5 si am vz k el nu si-a pus .. bun ... le-am sters.. p mess tot asa .. pun da rar .... si etc...
si iti zice ff bine sa te concentrezi p invatat ... uite anu trecut am fst in aceeasi situati k u... el al buc la fac yo in oras q bacu... si din rel noastra in care ne vedeam zilinic p parcursu anului ne vedeam in weekend si atat.. si uite k ne e bine si aq ....

si q faza k te-ai invatat prost ... yo reactinez asa : "asa si? ce e vina mea k m-ai rasfata prea mult / ai facut asa/ nu ai facut asa / etc ..?? conformeaza-te k nu'i vina mea tongue " si il pup si nu mai are c sa zca big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#7 2008-09-09 16:47:39

deea03
Full member

crys_ty_na a scris:

1. e o evolutie relativ normala a relatiei...a trecut perioada de inceput si e normal sa va gasiti fiecare o usoara independenta...si noi am trecut prin asta si desi a fost umpic socant m am obisnuit si vad ca e mai bine asa...

2. el isi vrea independenta acum ca pleaca la facultate dar momentan nu vrea sa dea pasarea din mana pe cioara de pe gard...asta ar explica usoara racire si povestea cu hi5ul...spun asta pt ca si eu faceam scenarii asemanatoare in trecut

care o fi din astea 2 numai tu poti sti cu siguranta...

sunt mai sigura ca e primul scenariu....nu 100% ..dar sunt mai sigura.pt ca am incredere in el si chiar s-au intamplat multe lucruri prin care mi-a demonstrat cat de importanta e iubirea noastra....sper sa ma obisnuiesc si eu asa cum te-ai obisnuit si tu..si sper s-o fac cat mai repede...pt ca intr-un fel cred ca ai dreptate si va fi mai bine         

delyutza* a scris:

hmm si yo am avut poze q el p hi5 si am vz k el nu si-a pus .. bun ... le-am sters.. p mess tot asa .. pun da rar .... si etc...
si iti zice ff bine sa te concentrezi p invatat ... uite anu trecut am fst in aceeasi situati k u... el al buc la fac yo in oras q bacu... si din rel noastra in care ne vedeam zilinic p parcursu anului ne vedeam in weekend si atat.. si uite k ne e bine si aq ....

si q faza k te-ai invatat prost ... yo reactinez asa : "asa si? ce e vina mea k m-ai rasfata prea mult / ai facut asa/ nu ai facut asa / etc ..?? conformeaza-te k nu'i vina mea tongue " si il pup si nu mai are c sa zca big_smile

stiu ca se pate sa fie bine si dupa...si noi tot in weekend o sa ne vedem...max la 2 sapt dar e bine si asa...ne-am promis unul altuia ca totul va fi bine si vom trece cu bine de anul asta pt ca apoi voi fi si eu acolo la buc la fac big_smile   si...bun raspuns la faza cu "te-ai invata prost" o sa-l folosesc smile

Ultima oara a fost editat de alllina (2008-09-09 16:51:46)

#8 2008-09-09 16:58:19

deea03
Full member

delyutza si voi cat de des vorbeati...sau cum tineati legatura cu ce mai face el pe acolo ..ce ai mai facut u..etc, tinaind cont ca erai si u ocupata cu bac-ul...nush el imi zicea ca anu asta cat a fost el cu bacul a preferat sa nu-l mai deranjez asa des...si asa am si facut ca avea dreptate...avea mult de invatat...parca vad ca anu asta o sa ma lase el in pace da  io nu as vrea sa  ma caute mai rar big_smile desi ar fi mai bine pt mine ca mi-as vedea de ale mele..nush..la tine cum a fost?

Ultima oara a fost editat de alllina (2008-09-09 16:59:00)

#9 2008-09-09 17:00:31

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

pai in primul rand are dreptate: concentreaza-te supra bacului ptr ca poate iti va parea rau mai tarziu.
si am auzit recent o chestie ff buna din partea unei fete :" intai esti tu,dupa aceea altii...eu sunt cea mai importanta si imi vad de ale mele sa ma realizez daca el nu e langa mine,e treaba lui" (tot asa se certa cu prietenu si ea avea examene la facultate)
2.nici eu nu sunt prea sa-i suflu cuiva in ciorba..si eu am poze pe hi5 singura,pe mess singura si ma enerveaza cand persoana de langa mine ma controleaza si-mi controloeaza miscarile din atata iubire.am dreptul la intimitatea mea nu sa ma sufoce

#10 2008-09-09 17:04:04

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

nu ineaparat unul iubeste mai mult decat celalalt. de obicei femeile sunt mai romantice, le place sa se alinte, sa zica lucruri frumoase. barbatii sunt mai puturosi ( nu toti) si mai lipsiti de imaginatie ( intr`un sms ).

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#11 2008-09-09 17:06:52

deea03
Full member

nu ca si el imi zice lucruri frumoase....mi-a facut la mare cand eram pe faleza o declaratie... hjarta nici nu credeam ca are atata curaj sa-mi spuna cuvintele alea in fata dar ideea era alta: parca niciodata nu ne nimerim sa ne fie dor unul de altul in acelasi timp sau sa avem chef amandoi de "dulcegarii" d'astea eh pan' la urma asta nu e mare lucru tot ce vreau e sa trec cu bine peste anul asta din toate punctele de vedere pt ca sigur o sa fie f greu..., si cu bacul  si ca e el mai departe de mine

Ultima oara a fost editat de alllina (2008-09-09 17:08:48)

#12 2008-09-09 17:07:50

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

crys_ty_na a scris:

.

si eu am patit la fel. dupa vreo 2 luni in care ne vedeam in fiecare seara cel putin 3 ore, in care ma lua de la facultate si mai imi dadea si mesaje si ma alinta, a inceput sa se departeze, sa-mi spuna ca nu i se pare normal sa ne vedem zilnic, ca ne vom plictisi unul de celalalt si alte lucruri d'astea "crude". tongue
atunci plangeam, ne certam si eram sigura ca o sa ne despartim, ba chiar incepusem sa devin geloasa, insa treptat m-am obisnuit, mi-am dat seama ca e mult mai bine asa si acum dupa 2 ani il iubesc cu fiecare zi mai mult, am incredere in el, insa nu as mai putea sa stau zi de zi cu tel in mana trimitand mesaje siropoase, sau sa-mi petrec toate serile prin terase/parcuri/cafenele cu el.

#13 2008-09-09 17:08:40

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Melany1 a scris:

2.nici eu nu sunt prea sa-i suflu cuiva in ciorba..si eu am poze pe hi5 singura,pe mess singura si ma enerveaza cand persoana de langa mine ma controleaza si-mi controloeaza miscarile din atata iubire.am dreptul la intimitatea mea nu sa ma sufoce

Exact...
daca nu are poze cu tine pe hi5 nu insm ca nu te iubeste or smtg...chestiile astea cu suparatu cu  pozele sunt  copilarii
parerea mea..

Sim y 

#14 2008-09-09 17:09:43

Khristall
Insomniac member

alllina a scris:

nu ca si el imi zice lucruri frumoase....mi-a facut la mare cand eram pe faleza o declaratie... hjarta nici nu credeam ca are atata curaj sa-mi spuna cuvintele alea in fata dar ideea era alta: parca niciodata nu ne nimerim sa ne fie dor unul de altul in acelasi timp sau sa avem chef amandoi de "dulcegarii" d'astea eh pan' la urma asta nu e mare lucru tot ce vreau e sa trec cu bine peste anul asta din toate punctele de vedere, si cu bacul si sa ajung mai repede langa el sa fim mai aproape unul de altul big_smile

presupun ca are momente si momente. momente cand are chef si momente cand nu. sau nu prea vrea sa isi arate asa des dragoste ca sa nu ti`o iei in cap.  barbatii tot barbati raman. ciotorosi si greu de inteles punish

#15 2008-09-09 17:10:51

deea03
Full member

simy_alexandra a scris:

Melany1 a scris:

Exact...
daca nu are poze cu tine pe hi5 nu insm ca nu te iubeste or smtg...chestiile astea cu suparatu cu  pozele sunt  copilarii
parerea mea..

citind c ati scris imi dau seama ca aveti dreptate la faza cu hi5-ul..chiar sunt copila in unele situatii..si asta nu ar trebui sa fie motiv de suparare

#16 2008-09-09 17:14:38

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

allina iar eu sunt fata si uneori n-am chef de dulcegarii si abureli...vreau sa fi normal,sa nu ma sufoce.cred ca asta depinde de caracterul fiecaruia indiferent daca e b sau f.oricum nu-l sufoca atat...cand merge ,merge..cand nu,las-o moarta

#17 2008-09-09 17:17:34

Khristall
Insomniac member

Melany1 a scris:

allina iar eu sunt fata si uneori n-am chef de dulcegarii si abureli...vreau sa fi normal,sa nu ma sufoce.cred ca asta depinde de caracterul fiecaruia indiferent daca e b sau f.oricum nu-l sufoca atat...cand merge ,merge..cand nu,las-o moarta

subscriu...cand merge bine, cand nu, tot bine. nici nu e bine sa vada el cat de disperata esti tu dupa el.
uneori daca esti mai rece e mai bine.

#18 2008-09-09 17:21:25

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Mie mi se pare o evolutie normala a relatiei... Si daca nu ai lasi spatiu vei inrautatii situatia, cel putin asta a fost exprienta mea...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#19 2008-09-09 17:35:49

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

alllina a scris:

delyutza si voi cat de des vorbeati...sau cum tineati legatura cu ce mai face el pe acolo ..ce ai mai facut u..etc, tinaind cont ca erai si u ocupata cu bac-ul...nush el imi zicea ca anu asta cat a fost el cu bacul a preferat sa nu-l mai deranjez asa des...si asa am si facut ca avea dreptate...avea mult de invatat...parca vad ca anu asta o sa ma lase el in pace da  io nu as vrea sa  ma caute mai rar big_smile desi ar fi mai bine pt mine ca mi-as vedea de ale mele..nush..la tine cum a fost?

scz k nu am rasp .. smile

poi el are 1000 de minute q mn de cand a aparut happy number si vorbeam la tel muulllllttttttt....
poi cand vaeneam, de la sc de ob dormem ii trm msg sa nu ma sune smile sau seara cand mai invatam si el ma suna vbm mai putin decat de obicei k sa nu imi piarda chefu... sau invers cand a fst el q bacu...
sau la inceput cand nu stiam cine stie ce ma ajuta.. il sunam si ziceam iubi zi-mi si mie nush c formula lol sau el mai ma intreba cate ceva .. "ma verifica" tongue
sau puteam sa vb p mess da lui nu'i placea asa k ma suna cand il bagam in seama p mess big_smile
si cand venea in weekend --daca venea sambata ne vedeam sambata si statam muulltt impreuna k duminica pleca si duminica ne intalneam kte 10-25 nin inainte s plece si cam asa....

oricum o sa fii ocupata q invatatu...
ahh si inca un sfat... nu te omori q invatatu pt bac invatat mai mult pt fac ... daca se da admitere la fac unde vrei wink

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.