Ce gandesti acum / offtopic 30-119
- roxanikuta
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-18
Re: ce gandesti acum / offtopic 30
senorita a scris:roxa, eu il am la avatar
superrrr seno rall, e jay sean...un cantaret...ala cu melodia aia "ride it"
I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT...
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
- persifona
- Vizitator
ralluka a scris:exemplu de act aditional la un contract cu o firma d'asta smechera:
"Art. 1 (1) S.C..... suporta cheltuielile ocazionate de specializarea profesionala a salariatului pentru dobandirea unor cunostinte aprofundate ..... pentru obtinerea calitatii de ...., cu scoaterea totala din activitate. (2) Pe perioada specializarii profesionale, salariatului i se vor aplica prevederile art. 194(3) Codul Muncii, salariatul beneficiind de o indemnizatie egala su salariul integral corespunzator postului si functiei detinute, cu toate indemnizatiile, sporurile si adaosurile la acesta. (3)Cursurile au o durata de 2 saptamani, in perioada: 13.03.2006-24.03.2006. (4) Cheltuielile ocazionate de formarea profesionala sunt in valoare de 4127 lei. Art. 2 (1) Salariatul este obligat sa urmeze stagiul de specializare, sa sustina lucrarile/examenele programate si sa finalizeze cursul. De asemenea, salariatul se obliga sa lucreze in cadrul societatii timp de 3 ani de la data terminarii stagiului de formare profesionala. (2) In perioada specializarii profesionale si in urmatorii 3 ani salariatul se angajeaza sa nu aiba initiativa incetarii contractului sau individual de munca conform art. 79 Codul Muncii sau sa nu determine concedierea sa conf. art. 61 CM prin conduita sa. (3) Nerespectarea de catre salariat a dispozitiilor prevazute la alineatele precedente ale art.2 determina obligarea acestuia la suportarea tuturor cheltuielilor ocazionate de specializarea sa profesionala, proportional cu perioada nelucrata din perioada stabilita la alin.(1) si la plata unei penalitati de 3000 Euro, conform art. 270 CM.Art. 3. Contravaloarea cheltuielilor prevazute in prezentul act aditional la contractul individual de munca se va stabili conform art. 272 Codul Muncii potrivit valorii acestora de la data cand va avea loc despagubirea."
Bai Rall, deci cum sa fie asta ok daca acolo zice ca stai 3 ani in firma doar daca e vorba de mai mult de 60 de zile? Si la tine in exemplu sunt doar 2 saptamani? Ca macar cu asta ne intelesesem mai sus.
Eu nu mai inteleg nimic
- norishorulalb
- Banat
roxanikuta a scris:senorita a scris:roxa, eu il am la avatar
superrrr seno rall, e jay sean...un cantaret...ala cu melodia aia "ride it"
scuza-ma eu m-am oprit la Usher
- norishorulalb
- Banat
persifona a scris:ralluka a scris:exemplu de act aditional la un contract cu o firma d'asta smechera:
"Art. 1 (1) S.C..... suporta cheltuielile ocazionate de specializarea profesionala a salariatului pentru dobandirea unor cunostinte aprofundate ..... pentru obtinerea calitatii de ...., cu scoaterea totala din activitate. (2) Pe perioada specializarii profesionale, salariatului i se vor aplica prevederile art. 194(3) Codul Muncii, salariatul beneficiind de o indemnizatie egala su salariul integral corespunzator postului si functiei detinute, cu toate indemnizatiile, sporurile si adaosurile la acesta. (3)Cursurile au o durata de 2 saptamani, in perioada: 13.03.2006-24.03.2006. (4) Cheltuielile ocazionate de formarea profesionala sunt in valoare de 4127 lei. Art. 2 (1) Salariatul este obligat sa urmeze stagiul de specializare, sa sustina lucrarile/examenele programate si sa finalizeze cursul. De asemenea, salariatul se obliga sa lucreze in cadrul societatii timp de 3 ani de la data terminarii stagiului de formare profesionala. (2) In perioada specializarii profesionale si in urmatorii 3 ani salariatul se angajeaza sa nu aiba initiativa incetarii contractului sau individual de munca conform art. 79 Codul Muncii sau sa nu determine concedierea sa conf. art. 61 CM prin conduita sa. (3) Nerespectarea de catre salariat a dispozitiilor prevazute la alineatele precedente ale art.2 determina obligarea acestuia la suportarea tuturor cheltuielilor ocazionate de specializarea sa profesionala, proportional cu perioada nelucrata din perioada stabilita la alin.(1) si la plata unei penalitati de 3000 Euro, conform art. 270 CM.Art. 3. Contravaloarea cheltuielilor prevazute in prezentul act aditional la contractul individual de munca se va stabili conform art. 272 Codul Muncii potrivit valorii acestora de la data cand va avea loc despagubirea."
Bai Rall, deci cum sa fie asta ok daca acolo zice ca stai 3 ani in firma doar daca e vorba de mai mult de 60 de zile? Si la tine in exemplu sunt doar 2 saptamani? Ca macar cu asta ne intelesesem mai sus.
Eu nu mai inteleg nimic
Nu e ok Dar e un contract real Firma si sistemul de kkt din Romania nu e ok
- skumpi
- Vizitator
Dica nu`l vorbiti d rau
- senorita
- Insomniac member
- De la: CucuruZU :))
- Inregistrat: 2006-08-13
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
ralluka a scris:Wildhoney a scris:nu mai suport...
ceeeeeee???
ai mei ma streseaza in ultimul hal de mi-a cazut jumate din parul din cap... azi am gasit oferta la o garsoniera la p-ta Sudului in 200 de euro nemonilata si trebe zugravita. Mie mi s-a parut ok pretul k nu prea gasesti gars sub 300. La care taica-miu "macar la 150 daca lasa k e prea mult avand in vedere ca e nemobilata ...":f?rv?nad:
plus k iar m-a luat ca tre sa slabesc k nu neaparat de aspect da macar ptr sanatate zic pana mea o sa slabesc nu pot asa peste noapte la care el nu k el vrea sa stie de ce regim m-am apucat si ca vrea sa vada rezultate cand o sa vina in tara.
ma simt frustrata fetelor ca parerea mea nu conteaza niciodata, cel putin dpdv al cazarii in bucuresti nu conteaza deloc, daca mie imi place si lor nu, nu conteaza ce zic eu, tre sa stau unde vor ei...nu mai pot
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- norishorulalb
- Banat
asta cine-i?
- senorita
- Insomniac member
- De la: CucuruZU :))
- Inregistrat: 2006-08-13
- roxanikuta
- Hero member
- roxanikuta
- Hero member
ralluka a scris:asta cine-i?
tyson ala al tau
- Sonia_Simona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-09
- norishorulalb
- Banat
Tuuuu
Ride it asta seamana izghitor cu Love in trhis club
- persifona
- Vizitator
ralluka a scris:persifona a scris:ralluka a scris:exemplu de act aditional la un contract cu o firma d'asta smechera:
Eu nu mai inteleg nimic
Nu e ok Dar e un contract real Firma si sistemul de kkt din Romania nu e ok
Pai da, dar daca tot stii CM-u, macar sa nu semnezi un contract care nu e ok, nu? Ca e vina noastra ca si angajatorii astia sunt cum sunt
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|