homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 30-172

#3250 2008-09-12 22:56:49

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: ce gandesti acum / offtopic 30

andreea, am fost si eu la sala si in perioada aia nu am slabit un gram smile
Dar cand am ajuns la 60 kg am tras un semnal de alarma si m=am apucat de mancat sanatos si de exercitii acasa (30 de minute pe zi sau o data la 2 zile). Si am slabit 4 kg big_smile
De cand nu mai fac exercitii si am inceput din nou sa mananc dulciuri am inceput iar sa fac grasime pe burta si pe solduri...

#3251 2008-09-12 22:56:55

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

alinuutza_81_23_11 a scris:

eu nu inteleg cu moni columbeanu a ramas asa schiloada.. sincer

am o colega foarte slaba, cam ca monica c...si a ramas la fel de slaba dupa ce a nascut. cand era insarcinata, se vedea burta si atat neutral

#3252 2008-09-12 22:57:22

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Andreea86 deci te batttt , buey  deci mai enervat... ai 51 de kile si vrei sa  fii mai slaba de atat? ai uil bait uuuuu , auzi la ea.....

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#3253 2008-09-12 22:57:22

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

p.s. nu mananc doar o data pe zi ca sa slabesc...ci pur si simplu nu mi-e foame... mai ales daca ma duc la work de aucm...cand ma trezesc nu pot sa mananc nimic (nu am putut niciodata sa mananc dimineata)...acolo nu am ce sa mananc (ca doar nu ma duc cu pachetelul la mine...vin clientii si eu sunt la masa...daca e doar sa iau niste chips-uri ceva, care se mananca repede...dar alea nici atat nu-s bune)...mananc la 7 jumate cand ajung acasa...si dup-aia gata...ca deja e tarziu. ce sa fac?
si pana acum ma trezeam pe la 12...leneveam in pat la tv pana pe la 4-5....pana faceam un dus...mancam pe la 6...ieseam in oras si veneam la 12. dar pur si simplu nu-mi e foame...m-am obnisnuit asa sa mananc o data pe zi. iar paine eu nu mai mananc de vreo 10 ani (si nu pt slabit...dar pur si simplu nu simt nevoia)...doar daca e la un sandvis ceva...dar in rest, totul mananc fara paine.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#3254 2008-09-12 22:57:25

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

alexia a scris:

ok hai ca iti spun cum sa pui poze sa nu zici ca sunt rea

dupa ce ai uplodat poza selectezi de la BBcode partea cu image si o copiezi unde scrii mesajul pe site... pana aici priceput?

ca sa apara poza mare stergi din link ce e inainte de [url]si dupa [url]astfel linkul tau o sa apara ceva de genu [url]blalalalalalalala [url]dai trimite si gata

sa te vad...... McDreamy

sau mai simplu, avand in vedere ca a uploadat pe servimg, sa ia al 3-lea link de sus in jus de pe servimg big_smile

ahaaaaaa...multumesc puss fata disteapta shi eshti tu uaaiii applause

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

Publicitate

loading...

#3255 2008-09-12 22:58:09

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

pai eu mereu am spus ca vreu un bebe dar peste cativa ani(dupa 27) ...cum sa nu fac deloc?
ieri i-am spus la al meu ca nu fac pana la 30 lol a fost dezamagit saracu ca noi am vb ca pe la 27 facem tongue eh.......eu hotarasc oricum ca doar eu duc greul lol

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#3256 2008-09-12 22:58:44

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

claudia78 a scris:

yikes am strigat ????yikesyikesyikes

strigat cu ghilimelele de rigoare....coret era sa zic ca ai repetata pt ca eu nu eram pe faza big_smile

pc  pc

#3257 2008-09-12 23:00:10

fallen_angel
Insomniac member

mika a scris:

am o colega foarte slaba, cam ca monica c...si a ramas la fel de slaba dupa ce a nascut. cand era insarcinata, se vedea burta si atat neutral

si mama mea la fel a fost...cand avea 9 luni avea burta asa mica ca nimeni nu stia ca este insarcinata lol si cand a nascut erau si studenti acolo si se intrebau aia ca oare ce copil face cu burta aia asa mica rotfl

#3258 2008-09-12 23:00:34

mcdreamy
Full member

alexia a scris:

mcdreamy a scris:

alexia a scris:

oh yeah, you do that!!!! 18

n am mai vazut  cuc de 3 sapt  grater sad

this sucks! ia-ti si tu un cuc de plastic sa-i pastrezi locu cald cucului adevarat rotfl

eee caca cine ma mangaie ma pupa de mi sar sfarcurile din tzatze rotfl rotfl

#3259 2008-09-12 23:00:38

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

applauseapplauseapplause
Andraaaaa applauseapplauseapplause
puss

#3260 2008-09-12 23:02:24

alinuutza_81_23_11
Hero member

Andra123 a scris:

mika a scris:

si mama mea la fel a fost...cand avea 9 luni avea burta asa mica ca nimeni nu stia ca este insarcinata lol si cand a nascut erau si studenti acolo si se intrebau aia ca oare ce copil face cu burta aia asa mica rotfl

rotfl rotfl rotfl asa si mama , cand si-a luat concediu inainte sa ma nasca unii colegi nici nu au sesizat ca e gravida.. poi cum sa nasca ca nu e gravida... :f?rv?nad:

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

#3261 2008-09-12 23:02:42

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Andreea86 deci te batttt , buey  deci mai enervat... ai 51 de kile si vrei sa  fii mai slaba de atat? ai uil bait uuuuu , auzi la ea.....

eu am 1.60. nu sunt grasa-grasa...dar fata de cum eram eu...am aripiaore, am burtica (v-am zis ca mi-au zis multe eprsoane...ca "vai, te-ai mai ingrasat" sau "ce burtica ai" ) deci nu-s nebuna. am vreo 2 perechi de blugi nu-mi mai vin...si pana si doctorita de planning a zis ca as mai putea sa mai slabesc putin. deci nu-s eu nebuna...serios. lol
eu mereu am fost slaba...ourtam bluzite pana in talie, nu aveam colacei...si acum nu mai le pot purta ca se vede suuper aiurea. si nu ma simt bine asa...sunt deprimata...nu-mi place nimic cum imi vine...am momente cand imi vine sa nu mai mananc nimic (dar am agstrita si nu pot...ca incep durerile groaznice de stomac)...am incercat si sa vomit tot ce mancam (dar nu-mi iese lol )...deci ceva trebuie sa fac... Vreau sa fiu ca inainte...sa ma simt bine...sa pot purta bluzite pana in talie si sa nu-mi pese daca se ridica si mi se vad aripiaorele....sau sa nu stau pe scaun cu mainile incrucisate pe bruta...sa nu mi se vada burta. e chiar aiurea...pentru ca mereu am fost slaba si acum ma simt groaznic. sad

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#3262 2008-09-12 23:05:08

mcdreamy
Full member

Andreea86 a scris:

eu am 1.60. nu sunt grasa-grasa...dar fata de cum eram eu...am aripiaore, am burtica (v-am zis ca mi-au zis multe eprsoane...ca "vai, te-ai mai ingrasat" sau "ce burtica ai" ) deci nu-s nebuna. am vreo 2 perechi de blugi nu-mi mai vin...si pana si doctorita de planning a zis ca as mai putea sa mai slabesc putin. deci nu-s eu nebuna...serios. lol
eu mereu am fost slaba...ourtam bluzite pana in talie, nu aveam colacei...si acum nu mai le pot purta ca se vede suuper aiurea. si nu ma simt bine asa...sunt deprimata...nu-mi place nimic cum imi vine...am momente cand imi vine sa nu mai mananc nimic (dar am agstrita si nu pot...ca incep durerile groaznice de stomac)...am incercat si sa vomit tot ce mancam (dar nu-mi iese lol )...deci ceva trebuie sa fac... Vreau sa fiu ca inainte...sa ma simt bine...sa pot purta bluzite pana in talie si sa nu-mi pese daca se ridica si mi se vad aripiaorele....sau sa nu stau pe scaun cu mainile incrucisate pe bruta...sa nu mi se vada burta. e chiar aiurea...pentru ca mereu am fost slaba si acum ma simt groaznic. sad

cum sa incerci sa vomiti ce ai mancat vrei sa faci apoi asa de fiecare daca cand mananci ..dooooooamne fereste tu vrei bataie si nu stii cum sa poftesti la ea punish

#3263 2008-09-12 23:06:51

alinuutza_81_23_11
Hero member

andreea 86 nu e o idee buna faza cu mancatul si datul la rate, spotul face minuni crede-ma , anul trecut mergeam la sala de 2 ori pe sapt cate 1 ora , si nu mancam dulciuri numai in weekend aveam 53 de kile, anul asta cum mam lasat am inceput sa ma ingras............ dar am decretat incep cu sala din nou trebuie, oricat de ocupata as fi 2 ore pe sapt pot sa rup , ca nu o fi foc...

#3264 2008-09-12 23:08:39

fallen_angel
Insomniac member

vrem sa mergem luni la film,da vad ca aproape toate filmele ce sunt le avem pe comp hmm

#3265 2008-09-12 23:09:33

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

andreea.. dar te-ai gandit sa schimbi pastilele? Pt ca daca zici ca mereu a fost slaba, e clar ca s-a intamplat ceva cu metabolismul tau..

#3266 2008-09-12 23:09:36

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

soversoversover Noapte buna fetelor !

#3267 2008-09-12 23:10:42

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

andreea 86 nu e o idee buna faza cu mancatul si datul la rate, spotul face minuni crede-ma , anul trecut mergeam la sala de 2 ori pe sapt cate 1 ora , si nu mancam dulciuri numai in weekend aveam 53 de kile, anul asta cum mam lasat am inceput sa ma ingras............ dar am decretat incep cu sala din nou trebuie, oricat de ocupata as fi 2 ore pe sapt pot sa rup , ca nu o fi foc...

nu numai ca nu e o idee buna, dar are si un nume: bulimie

#3268 2008-09-12 23:12:32

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

mcdreamy a scris:

eee caca cine ma mangaie ma pupa de mi sar sfarcurile din tzatze rotfl rotfl

lol aaaaah ce bine suna. ce dor imi e de nebunii drool

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.