Ce gandesti acum / offtopic 30-26
- c@t
- Sr. member
- De la: mine de acasa
- Inregistrat: 2008-02-27
Re: ce gandesti acum / offtopic 30
- andraaa
- Full member
- De la: curtea de arges
- Inregistrat: 2008-06-30
andraaa a scris:simy_alexandra a scris:Loveable a scris:simy... vorbeai serios cu quote-ul ala? a zis Nostradamus asa ceva? sau era gluma...?
asa zisera aia la Realitatea ca ar fi zis nenea Michel :-?
au zis k ar fi prezis nostradamus asta: "Fugiti, fugiti din Geneva cu totii,
Saturn din aur in fier se va transforma,
Raza contra-pozitiva o sa va extermine pe toti
Inainte de aceasta vor fi semne pe cer."
si inca ceva c am mai auzit... cum ca maine populatia Terrei va ajunge la 6,66 miliarde de locuitori... numarul Antihristului... eah.. vrajeli din-astea... eu nu cred nimic...
Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
eu ma duc la somn. fara tutungerist noapte buna, tatelor! love
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- Cassiopeia
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-03-09
Chocolate22 a scris:simy_alexandra a scris:Chocolate22 a scris:baaa ... vreau si eu un TUTUngerist
dupa ce dai de pletos!
eu is pe 1 loc pletosul il caut saptamana viitoare
i hate u! las ca-l iau pe fratello
Sim y
- Amaria
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-11
multumesc mult mult mult plang si cant da de fericire asa
At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind.
- Chocolate22
- Insomniac member
Amaria a scris:Am doar optispeani,
Sunt nebun iubesc si nu am bani!
Nimeni nu-mi sta in drum,
Am soseaua mea doar cu-n singur sens ma va duce undeva
Bacu l-am luat usor,
Am copiat la mate si la sport.
Scoala s-a terminat,
Libertate frate, poate facultate, si viata de noapte
Visele mele
Se implinesc
Cit bat din palme sau cit clipesc!
Inspir iubire,
Expir iubire,
Va dau la toti si va molipsesc.
Nimic in lume
Nu ma opreste
Sa urlu tare SUNT FERICIT!!!
Nu-mi strigati ce sa fac,
Fiindca timpu-i un ac
Iara noi suntem ata din el!
Ziua cind te-am vazut
Inima mi s-a urcat in git,
Si n-a mai coborit
Bate-acolo sus iar cind te sarut cinci batai in plus pe minut.
Nu mai vreau altceva,
Ochii verzi si parul tau mi-ajung.
Stai nu te mai misca!
Asta-i poza noastra, 28 februaurie, la metrou la gara ne iubiiiiimm!
Numai pentru noi doi,
Timpul sa se-opreasca intr-o joi?
Si sa il pacalim,
Sa-i dam drumul din nou si sa o ia din loc doar cind o fi sa ne despartim!
Lume cit te iubesc!
Suflletul mi-e bomba explodez!
Vise in mii de parti,
Vi le fac cadou, implinitile voi, visul meu il traiesc chiar acum?
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- Cassiopeia
- Insomniac member
andraaa a scris:andraaa a scris:simy_alexandra a scris: asa zisera aia la Realitatea ca ar fi zis nenea Michel :-?
au zis k ar fi prezis nostradamus asta: "Fugiti, fugiti din Geneva cu totii,
si inca ceva c am mai auzit... cum ca maine populatia Terrei va ajunge la 6,66 miliarde de locuitori... numarul Antihristului... eah.. vrajeli din-astea... eu nu cred nimic...
e rahao.asta-i bullshit total..de unde stiu ei cati copchii ies maine din burta ?
Sim y
- andraaa
- Full member
Allecsutsa a scris:pai e un prieten mai vechi,care a fost plecat din tara si acum s-a intors,adik vineri si sambata,dupa disco,noi ne strangem toti intr-un loc,la o terasa si era si el acolo,am pus ochii pe el,k e cam bun el asa da nu mai stiam de unde sa-l iau k a fost plecat de vreo 2-3 ani...era beat,turta era sarbatorise cu astia intoarcerea lui in tara si nah duminica,pe la 11 ne-am dus cu niste prieteni pe muscel,un camp sa zic,unde face lumea gratare...si era si el...i-am zis buna si am facut cunostinta oficial (facusem si in seara precedenta,da` normal k nu-si mai amintea nimik ) aseara am trecut pe langa el,yo eram cu fetele,el cu baietii,mi-a zis buna asa pe un ton tare dragalas nebuna cum sunt,am facut rost de numarul lui si i-am dat 1 beep...el m-a sunat (exact cand eram la vreo 2 metri de el),numa` k mi s-a inchis telefonu ghinion!ca yo chiar aveam de gand sa raspund da nu mai aveam baterie,si nah knd am ajuns aksa,am pus telefonu la incarcat si i-am mai dat 1 beep.m-a sunat,i-am zis cine sunt,si a inceput cu app-urile si in seara asta am fost la un suc si bine-inteles,cand m-a adus acasaaaaa se poarta tare frumos cu mine...deocamdata!!!
nu trebuie sa vina sfarsitul lumii.... exclus
Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif
- Amaria
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-11
hai chooocoo canta cu mine !! petrecem gata..petrec si eu cu voi si pot sa ma uit la filme dinalea overrated si sa cumpar tigari si bautura legal si sa nu ma mai dea afara din localuri dupa 12 noaptea
At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind.
- Allecsutsa
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-02
nb choco
Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !
- Chocolate22
- Insomniac member
are 18 minute de cand e majora si deja se gandeste la prostii
- Cassiopeia
- Insomniac member
Amaria a scris:hai chooocoo canta cu mine !! petrecem gata..petrec si eu cu voi si pot sa ma uit la filme dinalea overrated si sa cumpar tigari si bautura legal si sa nu ma mai dea afara din localuri dupa 12 noaptea
nu am cheeeeffff aziiiiiiii..Te vreauu aziiii la multi ani mandruleana noastra Draga [again]
Sim y
- andraaa
- Full member
simy_alexandra a scris:andraaa a scris:andraaa a scris: au zis k ar fi prezis nostradamus asta: "Fugiti, fugiti din Geneva cu totii,
e rahao.asta-i bullshit total..de unde stiu ei cati copchii ies maine din burta ?
asta ziceam si yo... sunt idioti ma.... nu cred nici faza cu 2012... pt ca in Biblie se spune ca sfarsitul lumii va veni cand nimeni nu va stii si va mai ramane pe un deal decat un pastor cu o turma de oi.... oare ciune va fi acel pastor... poate chiar Iisus Hristos... pentru ca la sfarsitul lumii va fi a doua venire a lui pe pamant... in fine....
- Chocolate22
- Insomniac member
- Chocolate22
- Insomniac member
andraaa a scris:simy_alexandra a scris:andraaa a scris:si inca ceva c am mai auzit... cum ca maine populatia Terrei va ajunge la 6,66 miliarde de locuitori... numarul Antihristului... eah.. vrajeli din-astea... eu nu cred nimic...
asta ziceam si yo... sunt idioti ma.... nu cred nici faza cu 2012... pt ca in Biblie se spune ca sfarsitul lumii va veni cand nimeni nu va stii si va mai ramane pe un deal decat un pastor cu o turma de oi.... oare ciune va fi acel pastor... poate chiar Iisus Hristos... pentru ca la sfarsitul lumii va fi a doua venire a lui pe pamant... in fine....
nu ne lua cu Biblia la ora asta. te rog frumos
Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-09-10 00:20:09)
- bliss
- Full member
- Inregistrat: 2007-01-23
- Site
LA MULTI ANI, Amaria! Sa fii sanatoasa, fericita si mega-iubita! Toate visele sa ti se implineasca!
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
andraaa, asta e chiar vrajeala... n-ai de unde sa stii numarul exact de locuitori, sau ce? stiu astia ca maine se naste 1 copil, si de la 66,5 devine nush cat...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|