Ce gandesti acum / offtopic 30-45
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
Re: ce gandesti acum / offtopic 30
Allecsutsa a scris:Green,te inteleg yo mi-am luat aseara de la farmacie antibiotic...numa` k nu avea niciun antimicotic sa-mi dea...o sa mai incerc azi,la alta farmacie. ai infectie la masea?ca daca ai,nu cred ca o sa ti-o trateze azi,pentru ca nu-si face efectul anestezicul daca u ai acolo vreun abces sau mai stiu eu ce...asa am patit si yo...am asteptat cu sufletu la gura sa ajung la dentist si cand am ajuns,stii ce mi-a zis? "ia antibiotic,sa dispara infectia,si abia apoi sa vii sa o tratam!" iti dai seama k am ramas masca da n-am avut de ales
habar n-am despre ce vb ma doare o masea PLOMBATA intelegi? tot cadea plomba si tot o plomba la loc inainte sa merg la mare,acum vreo 2 sapt juma m-am dus iar la dentist si mi-a replombat-o nu a cazut plomba si p mine tot ma doare,mai ales cand mestec alimente tari asa k nush despre ce antibiotic vb tu k nu am infectie
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- Allecsutsa
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-02
plombata zici tu Green... suspect ca te doare...probabil de la atata plombat si replombat s-a tocit cam tare maseaua,si acum ultima oara cand ti-a plombat-o a ramas un miniloc'sor pe unde a intrat mancare sau...ma rog...si d'aia te doare(eu asa am patit)...nu stiu...zic si yo
Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !
- GreenBubbles
- Insomniac member
mai intra mancare intre gingie si masea dar nu pe canale,k acolo e plomba de inalta nu e inalta,e perfecta mika zicea k poate e cva p varful radacinii,sa fac un film...ceea ce si intentionez sa fac culmea k maseaua aia d minte kre creste orizontal nu doare la fel de tare ca si nesimtita asta vaca
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
bubbles nu ai de unde sa stii daca ai infectie sau nu, poti sa ai la radacina, nu trebuie sa fie umflat neaparat. se poate sa fie si cum zice allecsutsa, se poate sa nu`ti fi curatat bine si dupa ce a pus plomba caria sa fi inaintat. se poate orice, o sa vezi la medic ce si cum
Dragostea nu se stă, se face.
- GreenBubbles
- Insomniac member
Deuzza a scris:bubbles nu ai de unde sa stii daca ai infectie sau nu, poti sa ai la radacina, nu trebuie sa fie umflat neaparat. se poate sa fie si cum zice allecsutsa, se poate sa nu`ti fi curatat bine si dupa ce a pus plomba caria sa fi inaintat. se poate orice, o sa vezi la medic ce si cum
:f?rv?nad: ciudat e ca ma doare numai cand mestec ceva tare...in rest nu apare durerea. pana acum 2 saptamani,apara durerea tot asa,ma tinea 5 minute si durea groaznic,apoi trecea de la sine. acum nu mai trece de la sine.. habar n-am ce sa zic k dak era infectie,nu trecea de la sine dar acu...s-a infectat intre timp? p film s-ar vedea infectia?
- Allecsutsa
- Sr. member
da,se vede...se vede o parte mai albicioasa asa.parca asa-mi amintesc ca era la mine
- skumpi
- Vizitator
vine si iubi si plecam la iarba verdeeeee ce dor mi
- Allecsutsa
- Sr. member
have phun skumpi
- o'hara
- Platinum member
- De la: bebeloi iubiti
- Inregistrat: 2007-01-18
GreenBubbles a scris:Deuzza a scris:bubbles nu ai de unde sa stii daca ai infectie sau nu, poti sa ai la radacina, nu trebuie sa fie umflat neaparat. se poate sa fie si cum zice allecsutsa, se poate sa nu`ti fi curatat bine si dupa ce a pus plomba caria sa fi inaintat. se poate orice, o sa vezi la medic ce si cum
:f?rv?nad: ciudat e ca ma doare numai cand mestec ceva tare...in rest nu apare durerea. pana acum 2 saptamani,apara durerea tot asa,ma tinea 5 minute si durea groaznic,apoi trecea de la sine. acum nu mai trece de la sine.. habar n-am ce sa zic k dak era infectie,nu trecea de la sine dar acu...s-a infectat intre timp? p film s-ar vedea infectia?
mie imi suna a plomba inalta
mami de minuni
- GreenBubbles
- Insomniac member
nu e inalta ana k initial era,si mi-a pus foitza d indigo,am muscat si a vazut unde era mai inalta si mi-a plombat-o pana a ajuns bine ea zicea k n-are dc sa doara mika spune k poate e ceva p varfu radacinii azi aflu
- skumpi
- Vizitator
Allecsutsa a scris:have phun skumpi
ms tyeeeeeeee
- GreenBubbles
- Insomniac member
ana,ce face bebe?
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
skumpi a scris:vine si iubi si plecam la iarba verdeeeee ce dor mi
Toata ziua te plimbi skumpi.
Fericita mamica de Aida Maria!
- mika
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-06-17
da, bubbles, daca e infectie se vede pe radiografie si mie prima data tot a plomba inalta mi-a sunat sunt curioasa ce e, sa imi zici diseara
- GreenBubbles
- Insomniac member
- dreamer
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-05
http://pitzipoanca.org/ uitati-va la aia cu banii in chiloti...speechless....:-
Dance like nobody is watchin....
- andraaa
- Full member
- De la: curtea de arges
- Inregistrat: 2008-06-30
Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif
- Allecsutsa
- Sr. member
- GreenBubbles
- Insomniac member
alle ti-am rasp la topicu cu cel mai bun fond de ten
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|