|
Nu esti logat.
Gel intim, sapun intim.-5#77 2011-03-23 12:59:32
Re: gel intim, sapun intim.
Nu e valabil pentru orice gel! Offline #78 2011-03-23 16:31:36
Re: gel intim, sapun intim.ce gel pentru igiena care se foloseste si la interior exista? Offline #79 2011-03-23 20:43:06
Re: gel intim, sapun intim.Saptamana trecuta am fost la ginecolog si dupa alte discutii cu doctorita mi-a zis ca nu trebuie sa folosim nimic pt a ne spala acolo, doar apa chioara atat in interior cat si in exterior pt ca in felul asta ne apara de infectii ca de la geluri de dus ne procopsim cu infectii. asa ca i-am urmat sfatul si folosesc doar apa chioara. Offline #80 2011-03-23 22:55:10
Eu stiua asta de la un medic ginecolog care mi-a spus in acelasi timp ca daca vreau sa fiu mai linistita din punct de vedere al igienei intime sa folosesc infuzie de galbenele pt ca fereste de infectii Am incercat la un moment dat un gel minune si m-am ales cu mancarimi si roseata, in consecinta am renuntat la idee ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #81 2011-03-24 15:07:20
Da, si mie mi-a zis ca pot sa ma spal cu ceai de galbenele Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|