|
Nu esti logat.
Ajutor sarcina oare?#1 2008-09-10 20:56:41
ajutor sarcina oare?problema este in felul urmator...in iunie am avut un contac sexual in urma caruia s a rupt prezervativul..am luat postinor 2 mi a venit aceea menstra falsa.in luna iulie pe 30 mi a venit dn nou menstruatia dar acum deja am intrat in septembrie si nimic.adaug contacte sexuale am mai avt dar nu s a rupt nici un prezervativ nu am avut probleme.oare de ce?sa fie iar o dereglare?problema este ca nu am nici un semn ca ar veni menstruatia doar cosuri si mi s au "umflat" sanii si ma dor..am facut deja 3teste de sarcina care au iesit negativ(toate) dumneavoastra ce spuneti?multumesc Offline #2 2008-09-10 23:38:57
Re: ajutor sarcina oare?nu mai posta in zece locuri..ti-au raspuns deja fetele(si ti-au raspuns bine!!!!) Offline #3 2008-09-10 23:40:09
Re: ajutor sarcina oare?prea tarziu...ai warn denisik...ti s a raspuns deja si alte raspunsuri sau diferite nu vei gasi aici...nu e sarcina din moment ce ai avut deja o menstra normala si ai teste negative... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-09-11 12:37:42
Re: ajutor sarcina oare?buna,sunt putin speriata pt ca mi'a intarziat menstruatia o saptamana...ma gandeam ca e posibil din cauza contoctului sexual(protejat)care l'am avut exact cand trebuia sa imi vina....adica in 4 septembrie(am mai auzit ca se poata sa iti intarie din acest motiv)...mai mentionez k am fost plecata la mare unde am facut o candida urata...am luat niste ovule Blastoestimulina(din spania,pt ca acolo ma aflam)...si ma spalam timp de 2 saptamani cu ceai de musetel....sa nu se fi tratat aceea candida..si acesta sa fie motivul pt care imi intarzie menstruatia??...simptome am ma doare burta sanii spatele cosurii gramada...sa fie o raceala asa puternica??contact sexual intdeauna am avut protejat..ferificam intodeauna prezu dupa..era in regula?..nush am devenit paranoia in ultimele 7 zile numai la prostii ma gandesc..test de sarcina nu am facut ink..mi'e cam frik sa spun sincer sa fac:D ....:::si nu o sa mai fie la fel pur si simplu:::.... Offline #5 2008-09-11 12:45:22
Re: ajutor sarcina oare?Daca toate contactele au fost protejate si nici prezervativul nu s-a rupt, atunci nu se pune problema de sarcina. Mai repede e vorba de o raceala sau o dereglare hormonala. Orice ar fi, mergi la medic. Daca zici ca ai simptome mai asteapta 3-4 zile si daca menstra nu apare, fugutza la medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-11 12:48:17
Re: ajutor sarcina oare?multumesc mult....sper sa vina...daca nu o sa merg la medic.. ....:::si nu o sa mai fie la fel pur si simplu:::.... Offline #7 2008-09-11 12:52:40
Re: ajutor sarcina oare?Cu placere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2008-09-11 14:34:14
Re: ajutor sarcina oare?deci...am fost la farmacia luandu'mi inima in dinti si mi'am cumparat cun test de sarcina narcis...l'am facut acum cateva minute si avea doar o liniuta (negativ)...sa mai repet..sa are vreo legatura daca nu l'am facut dimineata?c ....:::si nu o sa mai fie la fel pur si simplu:::.... Offline #9 2008-09-11 14:35:20
Re: ajutor sarcina oare?ai deja 7 zile de la intarziere asa ca arata bine chiar daca nu a fost facut dimineata...stai linistita happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-09-11 14:41:45
Re: ajutor sarcina oare?stau linistita...incerc cel putin...dar nu apare inca:(..eu decand am avut candida aceea acea scurgere albicioasa nu sia revenit ...adica nu mai e cum era inainte..cateodata sunt prea uscata..alteori cand apare se branzaieste ,putin....si ma gandesc ca asta e semn k inca nu am scapat de candida..mancarimi si usturimi..si senzatie de disconfosrt nu mai am...nush..chiar nuah..daca nu vine nici zilele astea merg la doctor ....:::si nu o sa mai fie la fel pur si simplu:::.... Offline #11 2008-09-11 14:53:37
Re: ajutor sarcina oare?daca nu apare intr o saptamana mergi la medic...si poate nu ar strica o analiza de secretie... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|