|
Nu esti logat.
Despre salariu#1 2008-09-10 21:50:08
despre salariupt cunoascatori, daca i s-a mai intamplat cuiva vreodata Just like a tattoo I'll always have you... Offline #2 2008-09-10 21:55:03
Re: despre salariunu mai zi nimanui asta in caz ca nu se prind aia unde lucrezi tu... I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #3 2008-09-10 21:57:58
Re: despre salariuMie una nu mi s-a intamplat, dar e destul de probabil sa-si dea seama la un moment dat, pe la contabilitate pe acolo... Ma gandesc I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #4 2008-09-10 21:58:20
Re: despre salariupai... cam dublu da' s-ar putea sa se prinda cineva, ca mai lucrez si part-time... cam bate la ochi Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2008-09-10 22:32:02
Re: despre salariuE foarte probabil sa isi dea seama, depinde dc lucrezi la stat sau la particular si de cat de mare este firma. Dc isi dau seama esti OBLIGATA sa dai toti banutii inapoi. Dc isi dau seama repede toti odata dc e mai tarziu in transe. Eu dc as fi in locul tau as spune ca am primit mai multi bani pt ca se poate sa iti ceara sa ii restitui intr-un moment nu prea favorabil financiar. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-10 22:37:05
Re: despre salariula fostul meu job s-a intamplat de cateva ori ca unor colegi sa li se vireze mai multi bani tot pe card, insa s-a sesizat intotdeauna eroarea si s-au recuperat banii. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #7 2008-09-10 22:39:44
Re: despre salariusi la dragos s-a intamplat insa fiind companie foarte mare baietii is cu obraz si avand in vedere ca eroarea a fost a lor i s-a retras din salariile urmatoare cate o parte timp de mai multe luni. nu i-au luat pe toti odata ca omu n-avea nicio vina mami de minuni Offline #8 2008-09-10 22:50:40
Re: despre salariuEu lucrez la o firma f mare si deci exista si auditori care vin in control periodic si verifica toate actele firmei si sesizeaza ei sume mici virate in minus sau in plus asa ca de sumele mari nici nu se pune problema. Dc firma e mica isi dau seama imediat pt ca le creste brusc fondul de salarii si fac verificare. Doar sa fie cei de la firma la care lucreaza ivy prea neglijenti sa nu isi dea seama. Dupa lege in termen de 3 ani de la greseala au dreptul sa iti retina banii, dupa 3 ani plateste cel care a gresit. Asa ca...eu cred ca ii vei da inapoi iar dc ei observa in cateva zile dupa virare probabil ca ii vor cere pe toti odata. Din contul tau nu ii pot lua decat dc au gresit cei de la banca. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline #9 2008-09-11 09:08:17
Re: despre salariueeeeh ce fericire bine domne, credeam ca m-a lovit norocu' Just like a tattoo I'll always have you... Offline #10 2008-09-11 09:25:09
Re: despre salariumie mi'au bagat bursa mai mult decat trebuie si imediat am scos'o si n'am primit nici'o reclamatie Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #11 2008-09-11 09:50:42
Re: despre salariu
eu iti zic mai bine sa scoti banii de pe card si sa ii ti pana luna viitoare. Oricum, si la fostul meu loc de munca s-a intamplat o data sa vireze mai multi bani si nu i-au retinut luna urmatoare. E cam problema lor ca ti-au gresit salariul, nu este vina ta. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #12 2008-09-11 10:09:43
Re: despre salariupai daca ii scot, scosi sunt! le-am si gasit utilitatea, n-ai citit la inceputu topicului? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #13 2008-09-11 11:40:43
Re: despre salariueu zic sa mai astepti inca o luna-doua s avezi daca iti zic ceva. daca nu...poti sa-i cheltuiesti. si daca se trezesc dupa vreo jumatate de an, le zici sa-i dai in rate ca doar nu e vina ta. poti sa zici ca nu ti-ai dat seama...ca ti-au mai pus ai tai bani pe card...sau nu stiu cine si nu ti-ai dat seama. evina lor, deci tie nu au ce sa-ti faca. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #14 2008-09-11 16:32:27
Re: despre salariudestul de creepy treaba asa ca mai bn ramai cu paymentul tau Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-09-11 16:32:42) Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #15 2008-09-12 01:51:55
Re: despre salariu
cred ca cel mai sigur e sa intrebi To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #16 2008-09-12 01:57:34
Re: despre salariusi eu am primit salarul de 2 ori. cand m-am angajat am cerut ca banii sa-mi fie pusi pe card. nu am stiut daca ii primesc pe card si am fostla sediul firmei sa-mi iau salarul. normal ca mi l-au dat, iar la cateva zile am primit aceeasi bani si pe card. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #17 2008-09-12 08:04:00
Re: despre salariueu zic sa te bucuri de bani si sa nu-ti mai faci griji Offline #18 2008-09-12 10:25:30
Re: despre salariu pai deja imi fac calcule ce sa-mi iau, ce sa-mi iau... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #19 2008-09-12 13:37:20
Re: despre salariuEste posibil sa greseasca si cei de la banca si atunci chiar k ei platesc si pe tine nu mai trebuie sa te intereseze. Mai bine ii scoti si gata si la sfarsit nu mai recunosti nimic. Zici ca nu ai scos tu toti banii si altcineva (o ruda sau ceva de genul asta) si nu si-a dat seama ca tu trebuie sa iei mai putin, sau s-a gandit ca este vreo prima ceva. Pana la urma nu este vina ta si nu trebuie sa ii dai inapoi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|