homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre salariu

#1 2008-09-10 21:50:08

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

despre salariu

pt cunoascatori, daca i s-a mai intamplat cuiva vreodata big_smile
mi s-a gresit salariul, mi s-au virat mai multi bani pe card... exista posibilitatea sa mi se retraga banii din cont? asta in cazul in care se prinde cineva, bineinteles dumbom
ca eu deja mi-am facut planuri cu banutii in plus, tare mi-as lua un minilaptop lol applause

Just like a tattoo
I'll always have you...

#2 2008-09-10 21:55:03

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

Re: despre salariu

nu mai zi nimanui lol asta in caz ca nu se prind aia unde lucrezi tu...
si cam cat ti`au dat in plus? roll cool

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#3 2008-09-10 21:57:58

baby pink
Full member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-18

Mie una nu mi s-a intamplat, dar e destul de probabil sa-si dea seama la un moment dat, pe la contabilitate pe acolo... smile Ma gandesc big_smile

I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for...

Iubesc copiii, dodolashi frumosi...

#4 2008-09-10 21:58:20

ivy
Hero member

pai... cam dublu lol da' s-ar putea sa se prinda cineva, ca mai lucrez si part-time... cam bate la ochi
da' asta era treaba, daca a patit cineva, cum s-a procedat... ca sa-mi retraga banii din cont nu prea au cum
mi-e sa nu-mi mai bage salariul luna viitoare neutral

Just like a tattoo
I'll always have you...

#5 2008-09-10 22:32:02

dymomo77
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-05-23

E foarte probabil sa isi dea seama, depinde dc lucrezi la stat sau la particular si de cat de mare este firma. Dc isi dau seama esti OBLIGATA sa dai toti banutii inapoi. Dc isi dau seama repede toti odata dc e mai tarziu in transe. Eu dc as fi in locul tau as spune ca am primit mai multi bani pt ca se poate sa iti ceara sa ii restitui intr-un moment nu prea favorabil financiar.

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

Publicitate

loading...

#6 2008-09-10 22:37:05

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

la fostul meu job s-a intamplat de cateva ori ca unor colegi sa li se vireze mai multi bani tot pe card, insa s-a sesizat intotdeauna eroarea si s-au recuperat banii.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#7 2008-09-10 22:39:44

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

si la dragos s-a intamplat insa fiind companie foarte mare baietii is cu obraz si avand in vedere ca eroarea a fost a lor i s-a retras din salariile urmatoare cate o parte timp de mai multe luni. nu i-au luat pe toti odata ca omu n-avea nicio vina

mami de minuni hjarta

#8 2008-09-10 22:50:40

dymomo77
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-05-23

Eu lucrez la o firma f mare si deci exista si auditori care vin in control periodic si verifica toate actele firmei si sesizeaza ei sume mici virate in minus sau in plus asa ca de sumele mari nici nu se pune problema. Dc firma e mica isi dau seama imediat pt ca le creste brusc fondul de salarii si fac verificare. Doar sa fie cei de la firma la care lucreaza ivy prea neglijenti sa nu isi dea seama. Dupa lege in termen de 3 ani de la greseala au dreptul sa iti retina banii, dupa 3 ani plateste cel care a gresit. Asa ca...eu cred ca ii vei da inapoi iar dc ei observa in cateva zile dupa virare probabil ca ii vor cere pe toti odata. Din contul tau nu ii pot lua decat dc au gresit cei de la banca.

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

#9 2008-09-11 09:08:17

ivy
Hero member

eeeeh ce fericire tongue bine domne, credeam ca m-a lovit norocu' dumbom
mercic mult pt sfaturi, fetele puss

Just like a tattoo
I'll always have you...

#10 2008-09-11 09:25:09

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

mie mi'au bagat bursa mai mult decat trebuie big_smile si imediat am scos'o lol si n'am primit nici'o reclamatie big_smile

#11 2008-09-11 09:50:42

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

ivy a scris:

eeeeh ce fericire tongue bine domne, credeam ca m-a lovit norocu' dumbom
mercic mult pt sfaturi, fetele puss

eu iti zic mai bine sa scoti banii de pe card lol si sa ii ti pana luna viitoare. Oricum, si la fostul meu loc de munca s-a intamplat o data sa vireze mai multi bani si nu i-au retinut luna urmatoare. E cam problema lor ca ti-au gresit salariul, nu este vina ta.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#12 2008-09-11 10:09:43

ivy
Hero member

pai daca ii scot, scosi sunt! lol le-am si gasit utilitatea, n-ai citit la inceputu topicului? tongue
faza e ca ei mi-au gresit de mai multe ori salariul, dar pana acum cu bani in minus. si de fiecare data si-au corectat greseala si mi-au bagat diferenta...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#13 2008-09-11 11:40:43

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

eu zic sa mai astepti inca o luna-doua s avezi daca iti zic ceva. daca nu...poti sa-i cheltuiesti. si daca se trezesc dupa vreo jumatate de an, le zici sa-i dai in rate ca doar nu e vina ta. poti sa zici ca nu ti-ai dat seama...ca ti-au mai pus ai tai bani pe card...sau nu stiu cine si nu ti-ai dat seama. evina lor, deci tie nu au ce sa-ti faca.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#14 2008-09-11 16:32:27

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

destul de creepy treaba asa ca mai bn ramai cu paymentul tau big_smile

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-09-11 16:32:42)

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#15 2008-09-12 01:51:55

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

ivy a scris:

pt cunoascatori, daca i s-a mai intamplat cuiva vreodata big_smile
mi s-a gresit salariul, mi s-au virat mai multi bani pe card... exista posibilitatea sa mi se retraga banii din cont? asta in cazul in care se prinde cineva, bineinteles dumbom
ca eu deja mi-am facut planuri cu banutii in plus, tare mi-as lua un minilaptop lol applause

cred ca cel mai sigur e sa intrebi
ce folos sa fii gresit si dupa ce ti-ai facut [planuri sa trebuiasca sa dai banii inapoi?

poate ai primit vreo prima sau ti-a crescut salariu si tu nu stii.

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#16 2008-09-12 01:57:34

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

si eu am primit salarul de 2 ori. cand m-am angajat am cerut ca banii sa-mi fie pusi pe card. nu am stiut daca ii primesc pe card si am fostla sediul firmei sa-mi iau salarul. normal ca mi l-au dat, iar la cateva zile am primit aceeasi bani si pe card. big_smile
nu mi i-au luat inapoi, desi ma asteptam

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#17 2008-09-12 08:04:00

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu zic sa te bucuri de bani si sa nu-ti mai faci griji
da-i naibii

#18 2008-09-12 10:25:30

ivy
Hero member

smile pai deja imi fac calcule tongue ce sa-mi iau, ce sa-mi iau...
oricum, au trecut cateva zile si nu s-a sesizat nimeni, deci... tzeapaaaa

Just like a tattoo
I'll always have you...

#19 2008-09-12 13:37:20

aleinadme
New member
Inregistrat: 2008-05-28

Este posibil sa greseasca si cei de la banca si atunci chiar k ei platesc si pe tine nu mai trebuie sa te intereseze. Mai bine ii scoti si gata si la sfarsit nu mai recunosti nimic. Zici ca nu ai scos tu toti banii si altcineva (o ruda sau ceva de genul asta) si nu si-a dat seama ca tu trebuie sa iei mai putin, sau s-a gandit ca este vreo prima ceva. Pana la urma nu este vina ta si nu trebuie sa ii dai inapoi.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.