|
Nu esti logat.
Anticonceptionale recomandate de endocrinolog vs ginecolog?Pagini: 1
#1 2008-09-10 22:56:25
anticonceptionale recomandate de endocrinolog vs ginecolog?daca anticonceptionalele (melleva35) mi s-au recomandat de endocrinolog pt a-mi regla ciclurile menstruale si pt acnee ar trebui sa cer si sfatul (eventual un control) unui ginecolog? am inteles ca anticonceptionalele se prescriu dupa un control de specialitate de aceea nu stiu ce ar trebui sa fac (imi ese teama ca nu cumva concentratia de hormoni din pilule sa nu fie cea necesara organismului meu si sa imi dauneze gen sa ma ingras)multumesc anticipat Offline #2 2008-09-10 23:36:12
Re: anticonceptionale recomandate de endocrinolog vs ginecolog?cei de la cabinetele de planning ar fi persoanele ideale care sa prescrie anticonceptionale..sunt mai specializati in domeniu(asta fac defapt) decat ginecologii Offline #3 2008-09-11 14:14:35
Re: anticonceptionale recomandate de endocrinolog vs ginecolog?ms frumos lady in black Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|