|
Nu esti logat.
Ma topesc pe picioare#1 2008-09-11 20:09:43
ma topesc pe picioarebuna fetelor, Offline #2 2008-09-11 20:25:03
Re: ma topesc pe picioareDe ce nu te sfatuiesti cu medicul tau de familie sau cu o farmacista. Pentru diaree medicul meu de familie mi-a recomandat imodium. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline #3 2008-09-11 20:29:57
Re: ma topesc pe picioareprobabil ca e o indigestie mai severa Offline #4 2008-09-11 22:27:39
Re: ma topesc pe picioareEnterol (contine niste microorganisme benefice) si mancare usoara:orez, gratar...in nici un caz salam...Si IN NICI UN CAZ IMODIUM. Imodiumul doar stopeaza reflexul de defecare, nu dezinfecteaza, nu face nimic bun, doar te face sa tii totul in tine...Adica organismul tau incearca disperat sa elimine bacteriile, iar tu nu il lasi...Imodium nu tb luat decat in caz de examen , calatorie , etc, cand chiar nu poti s amergi la toaleta, si doar pe o perioada scurta... Offline #5 2008-09-11 23:35:16
Re: ma topesc pe picioarefara paine cu salam, fara portocala....regim strict cateva zile....orez fiert, supa de morcovi, paine prajita, ceai de menta neindulcit cat poti sa bei....eventual niste saruri pt rehidratareorala....si ar fi bine sa iei si niste biseptol 2 cp la 12 ore. Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-12 00:07:55
Re: ma topesc pe picioare
din ce descri tu pare a fi enterocolita...spun asta pt ca iubitul meu abia a scapat de ea avea aceleasi simptome ca si tine... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-09-12 00:09:50
nu prescriem medicamente pe forum. pt asta s-au inventat medicii, care consulta pacientul mai intai si abia apoi dau un tratament! Ultima oara a fost editat de mika (2008-09-12 00:10:43) Offline #8 2008-09-12 00:10:50
si oi fi tu medic dar tot nu poti da tratamente pe forum happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-09-12 00:11:28
Re: ma topesc pe picioarenu tu mai...andrei tu esti cumintica ca si mine happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-09-12 00:19:09
Re: ma topesc pe picioarede curand am aflat si eu...scrie la topicul deschis de el happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-09-12 00:31:51
Re: ma topesc pe picioarestati linistite fetelor ca nu era un tratament....era doar o recomandare, un sfat de prim ajutor pt ca...dupa cum spune se topeste pe picioare....poate fi o enterocolita...poate fi o toxiinfectie alimentara cu salmonella....pot fi mai multe....sfatul de a lua un antibiotic cu spectru larg care acopera mai multe microorganisme nu e un tratament in sine...e doar o masura de a nu se agrava.. Offline #15 2008-09-12 00:44:42
Re: ma topesc pe picioareda...dar maine ii vin analizele si cel mai probabil va primi un antibiotic (pelanga alte cele)...ar fi aiurea sa ai cateva pastila de un fel de antibiotic...dupaia de alt fel...regimul in schimb care i l ai recomandat e f bun...si la fel si sarurile..acelea le poate lua cat de repede...cu deshidratarea nu e de joaca... happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-09-12 11:09:23
Re: ma topesc pe picioareIn primul rand trebuie sa mergi la medic .. probabil o sa iti faca coprocultura.. nu ar strica niste analize de sange. Dupa trebuie sa te hidratezi .. apa, ceai de menta si exista pliculete care se pun in apa si le poti bea.. se gasesc la farmacie. Ceea ce ma ingrijoreaza la tine este transpiratia..... sa iti iei si temperatura seara. Scoate fructele din alimentatie, scoate laptele cafeaua, cola .. si observa ce alceva iti mai face rau. Offline #17 2008-09-12 11:26:35
Re: ma topesc pe picioareeu am avut o dizenterie dupa ce am mancat o prajitura stricata si nu-i mai dadeam de capat timp de o sapt.Farmacista mi-a recomandat imodium dar dupa ce am luat nu am mai iesit cu scaunul o saptamana chiar daca am incercat sa mananc fructe si legume si sa beau multe lichide.Dupa o saptamana primul scaun a fost moale.M-a mai tinut vreo doua zile diareea timp in care nu am mai luat nicio pastila.Mancam normal dar dupa fiecare masa beam o inghititura de tuica curata , stiu ca nu e indicat alcoolul dar sigur mi-a facut mai bine decat imodiumul si furazolidonul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|