|
Nu esti logat.
Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stie-3#39 2008-09-12 01:21:28
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stiepsiholog....oricum te-am simtit Ultima oara a fost editat de andrei28 (2008-09-12 01:23:45) Offline #40 2008-09-12 01:24:17
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stieda? e bine daca se simte deja happy with him...inlove with him... Offline #41 2008-09-12 01:26:35
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stieeeeee....cine are simtul dezvoltat, simte.....vezi ce modest sunt? Offline #42 2008-09-12 01:28:43
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stievad vad pana una alta nu te mai stresa...nu lua nimic (adica antimicotic si alte cele) doar ceai si crema...si bine ai venit printre noi happy with him...inlove with him... Offline #43 2008-09-12 01:31:32
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stieeh...ai dreptate...mai bine nu sti, ca nu te mai stresezi din nimic...imi place de voi...o sa mai intru aici....acum mi-e somn....maine am de vazut un nou-nascut....sa auzim numai de bine Offline Publicitateloading...
#44 2008-09-12 01:32:53
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stiesomn usor happy with him...inlove with him... Offline #45 2008-09-15 22:02:50
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stierevin cu problema mea....nu stiu daca mai tineti minte....sunt suparat...nu mi-a trecut complet...au mai ramas doua bubite usor rosiatice care ma streseaza rau...nu stiu ce sa fac....in seara asta am dat cu ultralan...chiar nu pot sa-mi dau seama ce am....azi a fost 1 sapt de cand mi-a aparut... Offline #46 2008-09-15 22:06:44
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stieandrei...in cazul asta eu zic ca ar fi cazul sa ti faci o programare la dermatolog cat timp le mai ai... happy with him...inlove with him... Offline #47 2008-09-15 22:27:15
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stieasa se pare ca ar trebui sa fac....dar mi-e groaza de momentul asta....de ce restul au trecut de la sine si au mai ramas 2 sa ma streseze psihic.... Offline #48 2008-09-15 22:35:29
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stiedin pacate nu ti pot raspunde la intrebare happy with him...inlove with him... Offline #49 2008-09-15 22:49:17
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stieam gasit pe un site urmatorul raspuns.....Pe penisul barbatului pot aparea tot felul de ? surprize ? : pete, eroziuni, mici ridicaturi. Punctuletele de care vorbim sunt niste ridicaturi rotunde, numite in medicina ? papule ?. Fiind mici, fara inflamatie si infectie (durere, roseata, puroi), nu reprezinta un pericol local. In cele mai multe cazuri, aceste mici ? cosuri ? - cum le descriu unii dintre voi ? sunt produse de astuparea canalelor de evacuare ale unora dintre glandele de la nivelul penisului, care produc transpiratie si sebum. Din aceasta cauza, aceste mici glande (cat gamalia acului) se umfla si apoi isi incetinesc activitatea. Umflaturile acestea se numesc chisturi si ? daca le storci - ceea ce iese este transpiratie sau sebum, dupa caz. Offline #50 2008-09-15 22:50:52
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stiear putea fi vb de asta...dar nu ai fi mai linistit daca ar pune un dermatolog acest diagnostic? happy with him...inlove with him... Offline #51 2008-09-15 23:08:26
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stieo sa merg sapt asta la dermatolog...ti-am spus...trebuie sa merg in alt oras pt ca aici ma cunosc medicii.....sper sa nu fie ceva grav...deja am studiat tot ce se putea studia...mersi mult pt raspunsuri. Offline #52 2008-09-15 23:10:36
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stietin pumnii si te asteptam cu vesti happy with him...inlove with him... Offline #53 2008-09-16 08:56:50
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stieeu sustin ce spune cris...si cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la medic...ca sa iti fie prescris un tratament adecvat, nu dupa ureche...ca s-ar putea sa-ti linisteasca simtomele pe moment, dar sa revina...asa ca cel mai bine ..la medic si in cateva zile n-ai treaba! sanatate si asteptam sa ne spui cum s-a rezolvat! Ultima oara a fost editat de deliav (2008-09-16 08:58:55) baby Dragos Offline #54 2008-09-16 12:20:04
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stiesi medicii au nevoie uneori de parerea altor medici in ceea ce priveste un diagnostic. Poate nu este nimic grav insa a te lasa consultat de un dermatotlog gasesc a fi foarte important. O iritatie poate dura cateva zile pana la o saptamana si de aceea tind sa cred ca nu e vorba de vreo boala ci mai degraba de o iritatie in urma sexului oral pe care l-ai avut cu prietena ta. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #55 2008-09-17 20:27:18
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stieam fost si la dermatolog....am murit si am inviat de cateva ori pana m-a consultat...dar a constatat ca nu mai era nimic....imi trecuse...din ce i-am povestit eu mi-a spus ca a fost o iritatie...nu mi-a dat nimic...pana la urma e o experienta, daca voi fi confruntat vreodata in profesia mea cu o astfel de situatie voi sti ce e...dar stiti cum e...cand e vb de tine te gandesti la ce poate fi mai rau....sau poate asa sunt doar eu...va multumesc mult pt raspunsurile si sfaturile date si raman in continuare alaturi de voi Offline #56 2008-09-17 21:40:36
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stieF bn ca ai fost.....si bine ca nu a fost nimic grav..... Offline #57 2008-09-17 21:56:49
Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stiesunt surprinsa sa gasesc un barbat care are puterea sa strige ....AJUTOR si sa vorbeasca fara jena despre ceea ce i se intimpla Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|