homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pa' vremea lu' ceausescu :))-3

#39 2008-09-12 18:04:01

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

Re: pa' vremea lu' ceausescu :))

camysh ce fac ai terminat? si despre ce era lucrarea ta de licenta?

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#40 2008-09-12 18:04:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

camysh, tu n-ai facut psihologie? eu asa tineam minte nush de unde...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#41 2008-09-12 18:05:26

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Comunicare si Relatii Publice am terminat
iar lucrarea de licenta a fost Publicitatea in perioada comunista in Romania. Studiu de caz: almanahurile.

#42 2008-09-12 18:06:16

camysh
Moderator

katami a scris:

camysh, tu n-ai facut psihologie? eu asa tineam minte nush de unde...

nup smile

#43 2008-09-12 18:16:01

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

camysh, cati ani ai ? daca se poate sti.. big_smile

Publicitate

loading...

#44 2008-09-12 18:26:41

camysh
Moderator

se poate sti tongue am 22

de ce? daca se poate sti lol

#45 2008-09-12 18:37:56

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

senorita a scris:

inghetata era buna, eu asa tin minte.. mai ales aia impachetata ca untul lol

drooldrooldrooldrooldrool aveam 3 ani la revolutie....dar inghetata aia o tin minte si acum...era extrem dar extrem de buna. drool si acum balesc cand ma gandesc....si mor de poftaaa... drooldrool
mai multe detalii nu prea tin minte. pentru cei care au fost atunci...nu a fost bine (iti dai seama ca era groaznic sa stai la coada, sa ai caldura cu portia, tv la fel)...dar copilaria intr-adevar a fost multa mai frumoasa decat ce au copii din ziua de azi. Dar asta nu neaparat tine de Ceausescu....ca eu ce tin minte din copilarie e dupa 89 si tot a fost frumos...pe la inceputul anilor 90. Nu aveam asa multe (nu stiam ce-i ala calculator, internet)....si ne descurcam si noi cum puteam....dar a fost frumos.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#46 2008-09-12 18:45:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nicolle_rox a scris:

eu aveam aproape 7 ani la revolutie...tocmai intrasem in clasa I....si mi-a parut rau ca n-am mai ajuns sa fiu pionier lol

eu nici soim n-am apucat sa fiu... aveam 4 ani atunci... si chiar in anul ala s-a dus bunatate de costumas pe care il asteptam cu ravna rotfl si, evident, eram geloasa pe vara-meu care apucase rotfl

eu nu tin minte mare lucru.... decat ca gauream stegulete la gradinita la revolutie big_smile chestie care imi placea asa, fara nici o referire la vreo ideologie... era rost de stricat ceva lol

oricum, chestia cu soimii si pionierii era buna. la fel, trecand peste indobitocirea copiilor cu tot ce tinea de cultul personalitatii... dar se deprindeau chestii utile si de bun simt in scoala. asa, ca atitudini. ceea ce s-a cam dus acum... si se tot duce

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#47 2008-09-12 18:49:19

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

maica-mea imi spune mereu ca tanjeste dupa siguranta de atunci. ca putea iesi la 1 noaptea daca voia, sa se plimbe, fara sa-i fie frica de nimic. zicea ca erau "militieni" la fiecare colt de strada. in schimb acum, si in miezul zilei se intampla atatea
nici cu alimentele nu o duceau rau. taica-meo lucra in armata si  li se aduceau o gramada de lucruri care nu se gaseau. bunica-mea era plecata afara si le trimitea si ea ce putea.

#48 2008-09-12 19:00:22

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

taisha a scris:

nici cu alimentele nu o duceau rau. taica-meo lucra in armata si  li se aduceau o gramada de lucruri care nu se gaseau. bunica-mea era plecata afara si le trimitea si ea ce putea.

un caz fericit
oamenii de rand sa zic asa, care nu aveau nici o functie si nici pile, nu se descurcau asa de bine, faceau niste cozi......
nici noi nu prea stateam la cozi, decat la bucuresti, la salam de sibiu si cascaval.
insa era crunt pt oamenii care lucrau la canal de exemplu. tata a lucrat acolo si a vazut atatia oameni murind. comunismul, in general, nu a fost un lucru bun.
in anii 40-50, erau oameni bogati, asa-numitii "mosieri", dare erau ridicati din casele lor noaptea, nu le dadeau voie sa isi ia nici macar actele. barbatii erau de obicei trimisi la inchisoare, unde unii si mureau pt ca erau batuti bine, iar femeile si copiii in "domiciliu obligatoriu", adica intr-un oras sau sat de unde nu aveau voie sa plece o perioada de timp. toate astea pt ca aveau averi mostenite de la parinti si erau considerati "dusmanii poporului". evident, casele si toate bunurile erau confiscate, asa ca erau nevoiti sa o ia de la 0. oameni cu copii neutral iar apoi, a fost o perioada cand copiii nu erau primiti la facultate pt ca aveau "dosar".

#49 2008-09-12 20:52:23

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

a vazut cineva documentarul "decreteii"?pe scurt e vb deo cu totul alta ipostaza a comunismului,in care era interzisa contraceptia,avortul se facea acasa sau de ctre diverse persoane,ilegal,
avort aveai voie sa faci doar dak aveai 4 copii aks sau erai tiganca.
e groaznic sa vezi ce'si faceau femeile pt a'si provoca avortul si multe mureau din lipsa de ingrijire.
pe langa astea...exista un lagar nush exact unde...unde erau dusi copiii rahitici,cu boli incurabile sau cu malformatii...am ramas socata knd am vazut filmul  si era si un interviu cu zina dumitrescu in kre povestea despre un avort pe care si  l'a provocat ea sg.aks...si multe multe altele

#50 2008-09-12 20:55:18

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

mie imi place tare mult istoria,si kiar am intrebat in dreapta si in stanga si mi-am facut o parere.am avut un prof de istorie ffffffffff bun si mi-a placut cum explica.ai auzit bine carmen.,cum k ceausescu vroia sa plateasca datoria externa a tariimmajungandu-se astfel la criza alimentara.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#51 2008-09-12 20:58:23

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

eu aveam 5 ani la rev
pfff...ce baba sunt neutral
si imi amintesc ca in locul unde e acum supermarket era o alimentara,si stateam la coada acolo..scopul nu il mai stiu
si mai tin minte clar perioada revolutiei,cand se tragea,si stateam pe intuneric toti pe hol,ca sa nu fim langa ferestre
si treceau elocoptere pe aproape de bloc neutral
dar imi amintesc ca imi era bine,nu cred ca am suferit aia 5 ani din comunism pe care i'am prins

#52 2008-09-12 20:58:39

persifona
Vizitator

camysh a scris:

iar lucrarea de licenta a fost Publicitatea in perioada comunista in Romania. Studiu de caz: almanahurile.

Vrei sa spui almanahele rotfl

#53 2008-09-12 21:02:59

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

da, chiar de avorturi uitasem neutral ce cretini :f?rbannad:

tanto, erai mica, era putin probabil ca la 5 ani sa suferi din pricina comunismului. eu la revolutie aveam 11 ani jumate...nu pot sa spun ca am suferit din cauza lor...dar familia mea, da. doar ca mie nu imi spuneau nimic pt ca eram mica si vorbeam foarte mult big_smile se vorbea codificat de fata cu mine

#54 2008-09-12 21:37:41

albinuta_vesela
Insomniac member

camysh a scris:

se poate sti tongue am 22

de ce? daca se poate sti lol

incercam sa iti calzulez varsta.. as ade curiozitate pt ca spuneai de lucrarea de licenta unde eu am citit "publicata" in loc de "publicitatea"... lol si socoteam eu ca esti destul de matura fata de noi... big_smile scuze..

#55 2008-09-12 22:10:34

Deliria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-04-16

Amaria a scris:

eu stiu doar ca o verisoara de a mamei mele a fost ucisa de Ramaru lol
si s'a musamalizat totu si dabia dupa 90 au aflat ai mei ca ala a fost serial killer

mama a fost colega de faculta cu Ramaru,sau au stat in acelasi camin din cate tin minte big_smile chiar se intelegeau bine yikes a zis mama ca il luau ele fetele cu ele ca sa nu nu le "prinda criminalu" ce umbla pe acolo (deja omorase cateva tipe) noaptea prin parc la plimbare mad Ramasesem yikes yikes yikes popa

All the flowers that you planted,mama
In the backyard.
All died when you went away.

#56 2008-09-13 17:52:53

camysh
Moderator

persifona a scris:

camysh a scris:

Vrei sa spui almanahele rotfl

da da, scuze, am gresit eu rotfl

adina84 a scris:

incercam sa iti calzulez varsta.. as ade curiozitate pt ca spuneai de lucrarea de licenta unde eu am citit "publicata" in loc de "publicitatea"... lol si socoteam eu ca esti destul de matura fata de noi... big_smile scuze..

pai chiar e si publicata tongue adica o parte din ea. zilele astea trebuie sa apara revista big_smile
evident ca o sa ma dau mare pe forum cand apare lol

#57 2008-09-13 19:44:23

albinuta_vesela
Insomniac member

foarte bine camysh ! tummenupp

Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-09-13 19:44:40)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.