homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pa' vremea lu' ceausescu :))-5

#77 2009-08-23 11:28:27

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: pa' vremea lu' ceausescu :))

simy_alexandra a scris:

Hai sa traim tovarasi lol

http://www.igu.ro/latrecut/?p=878

No, acum facem asa desfasurari de forte daca vine un presedinte din alta tara. Bucurestiul arata bec pe potriunea pe care trece altu. Macar atunci faceam asta pentru un Roman si nu stateam in 2 labe pentru Americani, Francezi etc.

#78 2009-08-23 12:12:37

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

yeap... aberatiile sunt aceleasi, invelisul e altul.... unul ceva mai subtil. cititi "globalizarea", scrisa de zygmunt bauman... explica super cum, in trecut, controlul era de tipul "cei putini (privilegiati, de sus etc) se uita la cei multi". acum, rolurile s-au schimbat... controlul se exercita invers, cei multi se uita la cei putini... prin intermediul mass-mediei, prin intermediul a ceea ce ni se INDUCE a fi "bun" (a se vedea isteria pt a intra in ue... ca sa ce? sa ni se intezica multe chestii normale, bune, sanatoase. a se vedea si ce spunea Pill, cu tam tam-ul si pupincurismul facut la venirea nush carui oficial strain).

nu fac apologia comunismului, s-au facut o multime de chestii total aiurea atunci... dar atrag atentia ca aceesi marie, cu alta palarie vedem si acum.... doar ca acum NI SE PARE ca e alegerea noastra neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#79 2009-08-23 12:28:26

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

bacon a scris:

cred ca acum e mult mai bine. ai mai multa libertate, ai mai multe sanse sa faci ceea ce vrei... mizerii exista si acum la fel cum existau si atunci, doar ca acum media exagereaza, pe cand atunci era cenzurata...

andora a scris:

...iubirile erau atat de ....romantice..emotionante...fiecare gest de-al lui conta....biletelele de dragoste....puneam florile de la el intre filele almanahurilor si le pastram...ah, cat eram de indragostita...iar baietii erau atat de delicati cu fetele...plimbari prin parcuri....

come on... vrei sa zici ca nu mai exista romantism acuma si ca baietii nu mai sunt politicosi?  lol

acum , de comentezi te ia cu "japca" si iti trage un viol sanatos!!!..asa..pe romaneste spus!!! atunci aveai siguranta pe strazi si in parcuri la orice ora din zi si din noapte!!! era securitate peste tot, acum...e jaleeeee, violuri pe fata!!! batai cu politia langa tine!!! ...de politete nu mai zic!!!
DA!!! pe vremea aceea erau tineri mai politicosi!!! pe strada, in autobuze....in oras
...o fata era curtata mult timp pana la primul sarut!!! ...de facut sex...de unde??? era chestia cu maritatul virgina!!!...acum, de la prima intalnire vrea sa ti-o puna!!!...daca nu la iesirea din discoteca, macar in toaleta acesteia!!...asa ca, draga mea..da, atunci nu aveau baietii atat tupeu ca in zilele de azi!!!

ma bucur ca am prins, ca adolescenta, vremurile acelea!!! era suficient sa inveti foarte bine, sa iei premii, sa participi la olimpiade si aveai parte de toate onorurile si respectul cuvenit!!! ...am avut o adolescenta linistita, frumoasa, fara badarani sau jigniri din partea baietilor sau alte fapte... dizgatioase!!!...serile dansante erau chiar vesele, pt. ca nu erau obscenitati sau jigniri!!! nu conta firma de la care te imbracai, daca iti rezista machiajul sau extensiile...sau unghiile false...pur si simplu dansai, te simteai bine, in largul tau!!!...nefiindu-ti teama ca se poate intampla ceva rau..
...azi...ce sa mai zic..stiti si voi cum e in cluburi sau in discoteci...de fiecare data este fie un scandal, o bataie...un viol...chiar si cele tacite...de intimidari nici nu mai zic!!!...iar respectul adolescentilor lasa de dorit....sau ...vreai sa zici ca vocabularul folosit de unii dintre ei...auzit in discoteci si cluburi e....respectuos??? (curva, zdreanta...etc....)....norocul meu e ca deja sunt ...mai batrana...dar ele saracele de ce sa inghita atatea jigniri...multe din ele sunt chiar nevinovate...doar pt. ca este democratie????

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-23 12:40:25)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#80 2009-08-23 12:48:28

skumpi
Vizitator

stiu doar ca pe vremea lui Ceausescu s`a trait mult mai bine ca in ziua de azi...cel putin ai mei erau full de bani pe vrmea aia` sad si negandindu`se ca o sa vina vremuri grele n`au avut stresu zilei de maine...s`au distrat...au umblat prin concedii, excursii in toata tzara, petreceri & co ... si acuma trb sa stam sa calculam banutii lol rau am ajuns` tongue

#81 2009-08-23 12:55:21

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

ai mei zic ca era bine... si ii inteleg. taica-miu era fotbalist si castiga de n ori mai mult decat un om de rand... logic ca lor li se parea bine. n-am trait atunci,nu pot sa spun cum era... dar stiu cum era regimul dpdv politic,l-am studiat 8 luni,si stiu in ce hal se calcau in picioare drepturile si libertatile omului,care atunci erau notiuni foarte vagi. unii au fost norocosi,dar altii nu. cunosc cazuri in care statul a abuzat... asa-zisii oameni ai legii isi permiteau sa intre in orice casa daca aveau o banuiala in legatura cu ceva,sau daca omul respectiv nu se conforma normelor exagerate impuse de ei. imaginati-va o viata intreaga de trait cu scotch pus pe gura... sa nu va puteti exprima propriile ganduri... sa va intrebati ce vad strainii la televizor si cum e in alte tari decat rusia/ungaria/polonia... poate unora li s-ar parea ok,dar cum li s-ar parea celor care au dorinte de afirmare? care vor sa aiba libertate de exprimare? nu foarte ok,that's for sure.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-23 12:56:05)

Publicitate

loading...

#82 2009-08-23 13:13:40

andora
Full member

si eu cu ai mei am trait foarte bine atunci...concedii in fiecare vara si la mare si la munte ( ca sa ne fixam bronzul de mare) bani erau suficienti!!!...de mancare gaseai la "negru" (am explicat mai sus cum functiona reteaua de distributie!!!...o mana spala pe alta...)...cel putin in deva toti aveam tras clandestin cablu (lita sau antena) si vedeam posturile straine...nu ne mai trebuia cel romanesc...ne uitam doar la desene...la Dallas...si la foiletoanele de luni....aaaaaaaa, si la cele indiene rotfl...in rest posturile straine se vizionau fara probleme!!!
...dupa ce terminai scoala, automat erai angajat, obligatoriu!!! daca te casatoreai si faceai un copil primeai garsoniera sau apartament!!! cu un CAR iti mobilai tot apartamentul super!!!!!!!!!!!!...nu se punea atunci problema sa locuiesti cu parintii dupa ce te-ai casatorit?????????? iti dadea fabrica apartament!!!...si bani erau!!!
....si inca ceva, ce este foarte important!!! oamenii erau uniti!!! se ajutau intre ei!!! ajutau pe cei care erau la inceput de drum!!!
....azi, ce faci???...nu ai bani sa-ti iei macar o camera la camin....trebuie sa te zbati sa ai un job cat de cat bine platit...de mobilat ...ce sa mai zic....bancile te omoara cu ratele lor!!! esti dator pe viata!!!

...libertatea de expimare????????? ete, na!!! la ce te ajuta daca tu nu ai bani sa-ti cumperi macar o casa...nu-ti gasesti de lucru!!!...te f*t patronii cum vrei tu, dar acum pe fata!!! macar inainte mituiai cumva pe ascuns seful de fabrica....acum pot patronii sa faca ce vor cu tine, ca pana iti rezolva instanta ceva.... dureazaaaaaaaa....
...libertatea de exprimare???...tu zici, dar cine te baga in seama??? iti apara acum cineva vreun drept??? iti da cineva un job doar asa....ca te exprimi tu mai liber????
...pe vremea aceea oamenii au invata sa se descurce ...si destul de bine!!!...azi..nimeni nu-i mai baga in seama...sau ti se pare ca politicienii din ziua de azi se straduiesc mai mult pentru tine decat Ceausescu???? rotfl...daca atunci se fura pe ascuns, azi te fura pe fata...si daca ....te expimi liber..poate o iei peste cap....

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-23 13:16:12)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#83 2009-08-23 13:20:37

OmniaVincitAmor
Insomniac member

andora,am mai spus... UNII au dus-o bine. stai linistita,nu toti. cat despre libertatea de exprimare... pentru anumite persoane conteaza. poate tu poti sa-ti tii gura cand iti vine in minte ceva,dar altii nu pot. eu nu pot. si daca atunci spuneai ceva de rau despre ceausescu sau partid,dracii te luau. daca ar fi continuat,nu ati mai fi vazut voi sexul asta cu care ne tot laudam pe aici... ati fi vazut stat cu parintii pana la nu stiu cati ani,virgine,ca asa se purta atunci. sa zicem ca v-ati fi maritat,si? daca nu mergea? intr-un regim comunist nu e asa usor cu divortul. vrei sa faci avort? dai bani la greu si iti pui in pericol viata sau aparatul reproducator. sex shop-uri? ce dracu-s alea? ma bucur ca unii dintre noi vor asta... eu una sunt fericita ca nu am prins perioada... pentru mine ar fi fost iad. si sunt sigura ca nu sunt singura cu opinia asta. daca ar fi fost asa bine,crezi ca ar fi fost schimbat regimul? chiar crezi? daca ar fi fost bine,crezi ca ceausestii ar fi fost executati? daca lumea ar fi trait in puf s-ar mai fi ajuns la democratie? NU. deci nu era chiar roz,cum spui tu.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-23 13:27:07)

#84 2009-08-23 13:26:43

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

carmen_21 a scris:

da' am inteles odata de la profa k cica el ar fi avut niste datorii mari si a vrut sa le plateasca in timp record prin infometarea populatiei...

pe timpul Revolutiei cred ca aveam vreo 5 ani,nu prea intelege-am eu multe dar tin foarte bine minte fazele cu trezitul la 7-8 dim. in ajunul Craciunului sa facem baie,iti aloca statul 2-3 ore apa calda (toata lumea era cu ochii pe robinet) plus de asta noi eram la etajul 4 si nu era asa mare presiune la apa...plus de asta,imi aduc aminte si nu prea intelege-am eu de ce toata lumea trebuia sa stea la "coada infernala" dupa lapte,unt,paine,etc...ah,ce mai era....uram cand il vede-am pe Ceausescu la TV seara,si astept-am cu nerabdare ora de desene animate;dupa Revolutie cand eram la scoala si era inceput de An scolar si prime-am cartile primul lucru care-l face-am era sa rup pozele de inceputul cartilor cu Ceausescu,ma saturasem a-l vad in fiecare zi la TV,toata lumea sa vorbeasca numai despre el,plus mai trebuia sa dau peste el si in cartile scolare..rotfl
da...este adevarat cu faza cu datoriile; ca sa le poata plati ne facea ratie la curent,apa,etc.

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#85 2009-08-23 13:27:07

Monica999
Hero member
Site

ShineOfBlood, din cate ai dat de inteles pe forum tu ai o situatie materiala foarte buna, deci da, pentru tine libertatea de exprimare conteaza, dar te asigur ca 90% din populatia Romaniei, care trebuie sa dramuie ultimul banut prefera sa taca si sa manance.

Eu nu ma pot plange, dar niciodata nu mi-a placut modul in care sunt tratati oamenii in prezent. Comunismul nu era bun, dar nici democratia Romaneasca nu e buna. Asta e clar. Parca am luat tot ce era rau din democratie si am dat cu piciorul la tot ce era bun din comunism. Pacat ca nu ne-am acceptat trecutul, si nu am ramas macar cu valorile impuse atunci (pentru ca impuse, neimpuse, erau valori bune)

#86 2009-08-23 13:33:07

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Situatie materiala... relativa. Da,ai mei pe vremea aia o duceau foarte bine... sa zicem ca inca se aplica asta... dar consider ca nu e normal sa fii multumit intr-o asemenea cusca de reguli si ingradiri,orice stare materiala ai avea. Unii prefera sa taca si sa manance? pai ce sunt aia,animale? stau in lesa doar-doar or apuca o bucata de mancare? sa stiu ca mor de foame si de saracie,si nu m-as cobori la nivelul asta. comunismul a facut ce a vrut pentru ca am avut o natie de oameni d-astia. era un quote intr-unul din filmele mele preferate... "nu oamenilor ar trebui sa le fie frica de guvernele lor,ci guvernelor de ai lor oameni". nu cred ca constientizezi ce poate face o masa de oameni care se exprima liber...  exact asta au facut in '89. they stood up for their ideas. si s-a schimbat totul. au spus ce aveau pe inima,s-au manifestat si a cazut comunismul si a murit ceausescu.poate asta iti da o idee despre ce poate face un om care isi exprima opinia...

#87 2009-08-23 13:45:17

Monica999
Hero member
Site

Pai tocmai asta spun, tu ai ce manca acum, de-aia spui asta. Si acum oamenii tac ca sa aiba ce manca. Tac si lasa un patron sa isi bata joc de ei cum vrea. Muncesc cate 12 ore pe zi si castiga cat sa nu moara de foame. Acum e exact ca atunci numai ca taci din alte motive. Tu nu taci evident ca ai tai au o situatie cat de cat, dar daca nu ai avea ce manca si ar trebui sa te angajezi, ai inghiti toate tampeniile. Nu cred ca ai sta sa mori de foame.

#88 2009-08-23 13:54:27

andora
Full member

ShineOfBlood a scris:

andora,am mai spus... UNII au dus-o bine. stai linistita,nu toti. cat despre libertatea de exprimare... pentru anumite persoane conteaza. poate tu poti sa-ti tii gura cand iti vine in minte ceva,dar altii nu pot. eu nu pot. si daca atunci spuneai ceva de rau despre ceausescu sau partid,dracii te luau. daca ar fi continuat,nu ati mai fi vazut voi sexul asta cu care ne tot laudam pe aici... ati fi vazut stat cu parintii pana la nu stiu cati ani,virgine,ca asa se purta atunci. sa zicem ca v-ati fi maritat,si? daca nu mergea? intr-un regim comunist nu e asa usor cu divortul. vrei sa faci avort? dai bani la greu si iti pui in pericol viata sau aparatul reproducator. sex shop-uri? ce dracu-s alea? ma bucur ca unii dintre noi vor asta... eu una sunt fericita ca nu am prins perioada... pentru mine ar fi fost iad. si sunt sigura ca nu sunt singura cu opinia asta. daca ar fi fost asa bine,crezi ca ar fi fost schimbat regimul? chiar crezi? daca ar fi fost bine,crezi ca ceausestii ar fi fost executati? daca lumea ar fi trait in puf s-ar mai fi ajuns la democratie? NU. deci nu era chiar roz,cum spui tu.

rotfl cat de tare te inseli!!! rotfl iti spun ca marea majoritate a oamenilor de atunci stiau sa se descurce destul de bine....ca totusi fiecare era obligat sa munceasca si aveau cat de cat bani!!!!....se gaseau la negru destule...iar painea si laptele..pestele, mai ales!!! se gasea...e adevarat ca trebuia sa stai la coada...dar in ziua de azi sunt atatia care sunt fara serviciu si fara bani!!! degeaba sunt de toate in vitrina ca acum nimeni nu-ti mai da nimic!!! atunci noi ne ajutam intre noi!! azi, iti da omul in cap pentru o bucata de paine...de disperare....

...ca daca spuneam ceva de ceausescu "ne luau dracii" cum spui tu..ete, na....noi sa traim bine ca ceausescu era undeva sus....renuntase lumea de mult sa-i mai duca grija lui...da...se mai injura pe la colturi...dar oamenii erau prea ocupati cu treburile casei....cu iesirile la iarba verde....cu "bishnita"...cu procuratul de...orice.....nu mai duceam grija lui...aveam noi aranjamentele si grijile noastre...macar fiecare avea bani!!! si un job!!! nu murea de foame!!!

...cu maritatul virgina e relativa chestia asta....oficial se zicea asa, dar fi sigura ca se tuteau si pe vremea aceea destul de des....se folosea metoda calendarului...sau ne protejam prin co. intrerupt....si nu trebuia sa fii neaparat maritata cu el...da, erau prejudecati, dar fiecare stia sa faca sa se simta bine fara sa stie toata lumea rotfl...normal ca erau si avorturi..dar ce, in ziua de azi nu sunt???dadeai si atunci bani la medic, dar azi nu dai??? parca mai multi!!!
...nu zic ca era roz, ca trebuia sa faci totul fara sa se afle la partid, dar te descurcai destul de bine atunci!!!...nu aveai grija jobului!!! grija banilor!!! sau a locuintei!!! aveai siguranta pe strada!!!

...regimul s-a schimbat pentru ca noi credeam ca va fi mai bine, dar din pacate e din ce in ce mai rau pentru cei multi!!! oamenii raman fara joburi, fara bani, fara case cei care totusi au reusit sa se indatoreze la banci...se fura pe fata, iti da in cap in plina starda!!! au aparut jafurile armate!!!...droguri...etc....da!!! atunci era mai bine decat acum pt. marea majoritate a oamenilor!!! "clasa muncitoare" in mod special!!!

PS:...cati ani ai shine???

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-23 13:56:08)

#89 2009-08-23 13:54:45

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pill,asta depinde de fiecare om in parte. believe me,atunci cand esti cu adevarat bun la ceea ce faci,niciun patron nu te calca in picioare. cand esti bun la ceea ce faci,esti o valoare pentru locul unde lucrezi,iar patronul stie asta,si tu te poti impune. dar,desigur,cu o mentalitate de "se poate si mai rau",niciodata nu o sa se impuna nimeni.
vrei sa fac o comparatie la nivelul meu? sunt inca la scoala. profii din ziua de azi - most of them - sunt tampiti. poarta ranchiuna pe elevi,si eu am simtit every single bit of that. am avut profi ai dracu...de ei depindea intrarea mea la un liceu bun,de care depindea viitorul meu la facultate. deci profesorii aia,cu pixul lor,imi puteau strica viitorul. guess what... de fiecare data cand ceva mi s-a parut incorect,nu neaparat pentru mine,ci si pentru colegi,m-am luat in gura cu ei. desi toata lumea imi zicea sa nu,ca eu o sa am de suferit. consecinta? eu am terminat cu media 10,si profesorul a fost concediat. de ce? pentru ca aveam dreptate,si pentru ca eram an asset pentru scoala. situatia se poate transpune in termenii tai. cand esti o valoare pentru locul de munca,fii sigura ca nimeni nu te calca in picioare,indiferent cat de mult ai da din gura.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-23 13:55:43)

#90 2009-08-23 13:59:53

andora
Full member

ShineOfBlood a scris:

Pill,asta depinde de fiecare om in parte. believe me,atunci cand esti cu adevarat bun la ceea ce faci,niciun patron nu te calca in picioare. cand esti bun la ceea ce faci,esti o valoare pentru locul unde lucrezi,iar patronul stie asta,si tu te poti impune. dar,desigur,cu o mentalitate de "se poate si mai rau",niciodata nu o sa se impuna nimeni.
vrei sa fac o comparatie la nivelul meu? sunt inca la scoala. profii din ziua de azi - most of them - sunt tampiti. poarta ranchiuna pe elevi,si eu am simtit every single bit of that. am avut profi ai dracu...de ei depindea intrarea mea la un liceu bun,de care depindea viitorul meu la facultate. deci profesorii aia,cu pixul lor,imi puteau strica viitorul. guess what... de fiecare data cand ceva mi s-a parut incorect,nu neaparat pentru mine,ci si pentru colegi,m-am luat in gura cu ei. desi toata lumea imi zicea sa nu,ca eu o sa am de suferit. consecinta? eu am terminat cu media 10,si profesorul a fost concediat. de ce? pentru ca aveam dreptate,si pentru ca eram an asset pentru scoala. situatia se poate transpune in termenii tai. cand esti o valoare pentru locul de munca,fii sigura ca nimeni nu te calca in picioare,indiferent cat de mult ai da din gura.

pai si atunci, invatai si erai premianta...nu trebuia sa te iei cu nimeni in gura ca sa termini cu 10...
...am sa te vad eu cand va trebui sa fii la casa ta...cu jobul tau..sau iti cumpara parintii casa??? ca statul nu ti-o mai da pe gratis cum se facea atunci...sau iti alegi un job bine platit si ti-o iei in rate, asa cum fac majoritatea...dar trebuie sa faci si sacrificii materiale ca sa ti-o poti permite

tu crezi ca lui basescu ii pasa mai mult de tine rotfl rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-23 14:01:59)

#91 2009-08-23 14:01:44

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

eu nu sunt dintre cei PRO Ceausescu
fiti serioase cum ar fi fost ca la ora 9-10 sa fiti in casa in fiecare seara,curent cu limita ..de fapt totul cu o limita
oare de ce Moldova vrea sa dea jos puterea comunista?
eu ma bucur ca usor usor vom ajunge si noi o tara civilizata
oricum si pe vremea aia erau avorturi,crime etc doar ca nu se afla atat de mult
dar daca te prindea la avort s-a zis cu tine...metode contraceptionale...ce-s alea?doar cine avea pile poate prindea un prezervativ
si cate exemple mai sunt

#92 2009-08-23 14:04:26

Monica999
Hero member
Site

Patronul mai intai isi angajeaza copilul retardat si tot familionul. Tu esti genial, dar raspunzi in fata unui manelis cu 2 clase. Evident nu tu, pentru ca dupa cum ai spus in alt topic, ai tai o sa iti gaseasca de munca ca au firma de avocatura. Aici vorbesc de oamenii care nu au parinti asa sau relatii.

#93 2009-08-23 14:06:21

andora
Full member

Melany1 a scris:

eu nu sunt dintre cei PRO Ceausescu
fiti serioase cum ar fi fost ca la ora 9-10 sa fiti in casa in fiecare seara,curent cu limita ..de fapt totul cu o limita
oare de ce Moldova vrea sa dea jos puterea comunista?
eu ma bucur ca usor usor vom ajunge si noi o tara civilizata
oricum si pe vremea aia erau avorturi,crime etc doar ca nu se afla atat de mult
dar daca te prindea la avort s-a zis cu tine...metode contraceptionale...ce-s alea?doar cine avea pile poate prindea un prezervativ
si cate exemple mai sunt

nu sunt PROcomunism, dar atata ridicati in slavi puterea de exprimare de parca te ajuta la ceva...iti da de mancare..iti da job...iti da casa...acum te exprimi de nu mai poti si ...degeaba..ca ratele la banca tot tu trebuie sa le platesti, facturile mari de la gaz si curent la fel...ba au mai aparut si cele de la telefon...etc....si masina...si hainele de firma... chicot

#94 2009-08-23 14:07:40

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Ce a reuşit să facă bun perioada comunistă... well, you need to study some economics a little bit.

Nu există sistem perfect, ?nsă comunismul a fost mai bun dec?t perioada asta; bine?nţeles, cu mici excepţii. De ce credeţi că a fost răsturnat aproape peste tot, ?n lume? Pentru că nu se mai puteau realiza planurile americanilor. Nu intru ?n detalii, oricum nivelul discuţiei este... de colţul străzii, ?nsă cei cu puţină carte şi ceva cultură, care au trăit ambele perioade, pot realiza acest lucru, destul de simplu.

P.S. C?nd eşti ?nchis, ai ochii deschişi. C?nd ai falsa impresie că eşti liber... de fapt atunci poţi fi mai ?nrobit ca niciodată.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#95 2009-08-23 14:09:31

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

James a scris:

Nu intru ?n detalii, oricum nivelul discuţiei este... de colţul străzii, ?nsă cei cu puţină carte şi ceva cultură, care au trăit ambele perioade, pot realiza acest lucru, destul de simplu.

P.S. C?nd eşti ?nchis, ai ochii deschişi. C?nd ai falsa impresie că eşti liber... de fapt atunci poţi fi mai ?nrobit ca niciodată.

Adica noi suntem de la coltul strazii? Vezi ca ne cam jignesti lol

ps- Illuminati !?

Sim y 

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.