homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pa' vremea lu' ceausescu :))-7

#115 2009-10-18 11:53:50

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: pa' vremea lu' ceausescu :))

e libertate wild...
in rest, o ducem destul de rau...
eu mi-am facut licenta pe publicitatea din almanahurile comuniste. ce m-am mai distrat cu reclamele tongue
am analizat 592 de reclame de pe vremea aceea smile

#116 2009-10-18 11:58:41

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

o libertate prost inteleasa,dar totusi libertate..da,ai dreptate

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#117 2009-10-18 12:37:24

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Apa rece si calda curenta, energia electrica, caldura din calorifere, faptul ca putem pleca in strainatate, ca nu mai suntem persecutati politic si, bien sur, mai sunt.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#118 2009-10-18 13:04:17

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Apa rece, calda, energie electrica, caldura in calorifere, faptul ca putem pleca in strainatate, asta e lux, intreaba pe pensionarii care dupa ce au muncit o viata intreaga stau cu caloriferele inchise si masoara apa pe care o consuma.

Cat despre persecutare politica, ce pot spune, acum suntem prostiti si mintiti in fata rotfl2

Nu zic, nu am trait perioada aia, dra traiesc perioada asta, si nu cred ca e normal ca oamenii sa moara de foame, si incultura sa domine. Macar pe atunci exista putin bun simt, acum nimic.

#119 2009-10-18 13:26:02

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

nu stiu daca exista bun simt sau era impus.
cand spun persecutare politica ma refer la faptul ca existau oameni deportati, erau despartiti de familii, erau aruncati prin lagare pt ca nu erau de acord cu sistemul.
atunci era bine ca dupa terminarea scolii prindeai sigur un loc de munca.prost platit. pentru ca fabricile dadeau salariile la jumatate de obicei. si cine nu avea pe cineva pe la tara- atunci majoritatea aveau parintii pe la tara si ii ajutau cu lapte, oua, branza, carne si faina, iar cu restul banilor te ajungeai sa iti platesti cheltuielile. si daca tinem cont ca oricum magazinele erau goale, optiunile erau tare limitate.
nu sunt de acord cu incultura, nu sunt de acord cu nesimtirea, cu regimul actual, dar cred ca e mai bine decat era atunci.
si ma gandesc acum la ammele care aveau voie sa stea cu pruncii acasa doar 3 luni si dupa aia ii lasau fie la bunici, fie la cresa. cresa saptamanala. unde era o ingrijitoare la nnn numar de copii.
lucruri bune si rele gasim peste tot. depinde ce vrem sa vedem.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#120 2009-10-18 16:33:03

wild_wind
Platinum member

uuu,parca am deschis cutia pandorei,cand am zis de pro si contra...
atunci nu puteai zice nimic ca te legau,acum poti zice,ca nu-i pasa nimanui..
bogati si saraci au fost si atunci si acum...
atunci nu aveai ce cumpara,acum nu ai cu ce...
si atunci si acum te uiti lung si inghiti in sec,pentru majoritatea...
si acum lasi copilul cu bona sau parintii ca si atunci,acum ptr ca iti pierzi serviciul sau esti nevoit sa supravietuiesti...nu a fost mereu cu cei 2 ani de stat acasa...
lucruri bune sau rele gasesti la ambele..
sincera sa fiu,as fi preferat ptr copilul meu sa nu traiasca in atata nesiguranta,sa nu ajunga acum sa-mi spuna ca nu vrea la o facultate ptr ca o face degeaba,sa nu imi spuna ca si-ar fi dorit sa nu se nasca aici ...
no comment

#121 2009-10-19 13:06:27

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

am citit si eu pe topicul celalalt si mi-am adus aminte de la annabela de ciocolatele chinezesti, in ambalaj rosu... facuse mama nu stiu cum rost de o cutie cu ciocolate si o ascunsese la ea in sifonier...eu invatand la scoala dupa amiaza, le dibuisem cumva si dimineata le mancam pe ascuns...dar ambalajul il puneam inapoi in cutie sa nu se cunoasca lol nu mai stiu ce a zis mama saraca atunci cand a aflat rotfl
vindeam la alimentara 2 sticle si primeam 4 lei cu care cumparam 1 inghetata vafa... mai erau pufuletii de baia mare extraordinari de buni... jucarii aveam putine, nu conta, erau cainii si pisicile de la bunici, papusi facute din prosop de mama, bunica avea masina de cusut si ma invata sa fac rochite la papusi... eram o gasca mare de copii cu care stateam toata ziua la joaca, faceam campionate de sotron sau sarit elasticul... a fost frumos, desi apa calda era numai cu program, caldura iarna foarte putin, singurul desert primit era o patratica de cavit lol. eu mai tin minte si apa/sucul Aurora (un fel de apa minerala cu gust de ananas sau lamaie)

Ultima oara a fost editat de Soleil (2009-10-19 13:08:38)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#122 2009-10-19 18:11:26

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu nu mai tin minte nimic de atunci sad
aveam 3 ani in '89
dar imi mai povesteste al meu, care e mai mare, de bunataturile de atunci. si cum se bucurau el si fratele sau pe vremea aceea cand venea tatal lor acasa (era sofer si facea curse externe) si le aducea tot felul de dulciuri la care ceilalti copii nici nu se gandeau ca exista

#123 2009-11-07 15:04:10

wild_wind
Platinum member

vreau sa pap eugenia si inghetata polar.ACUM!

#124 2009-11-07 15:07:30

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

wild_wind a scris:

vreau sa pap eugenia si inghetata polar.ACUM!

drool

era un fel de cioco de casa,nu mai tin minte cum se numeau...
si niste napolitane,tot cu cioco, cucu-rucu lol ..asa le ziceau

#125 2009-11-07 22:37:28

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Inghetata aia buna de la tonete, eu n-am mai intalnit gustul aal as ade bun la niciunul din sortimentele moderne....Si pufuletii...era batalie care termina mai repede punga in fata blocului...si ma bucur ca am avut copilarie..cu cazemate,flori fete si baieti, prinselea,ascunselea.....

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#126 2009-11-08 20:40:43

anonimme
Full member
Inregistrat: 2009-11-04

stiti cine a suferit mai mult pe vremea lu ceasca?partea masculina:)pe atunci prezervativele erau atat de groase ca nu simteai nimic...si la naiba mai erau si gaurite ca dehhh,faci un serviciu comunitatii....si dupa o partida de sex care semana cu un antrenament mai degraba te alegeai cu bebe si placere pauza
traiasca ceausescu...big_smile

get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy

#127 2009-11-08 21:29:58

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

pai erau groase peste tot, ca atata putea tehnologia lol Acum cateva mii de ani erau din piele de nush ce. doar nu dai vina pe rege, nu? eu din cate stiu nu prea erau, asta ii buba

#128 2009-11-08 21:37:05

anonimme
Full member
Inregistrat: 2009-11-04

PillBlast a scris:

pai erau groase peste tot, ca atata putea tehnologia lol Acum cateva mii de ani erau din piele de nush ce. doar nu dai vina pe rege, nu? eu din cate stiu nu prea erau, asta ii buba

inafar faptului ca nu prea se gaseau,daca le gaseai erau super scumpe si dupa ce ca nu simteai minic..mai erau si gaurite ca sa fi util pt patrie...smilelol

get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy

#129 2009-11-09 13:22:10

flo2009
Full member
De la: brasov
Inregistrat: 2009-11-06

totusi nu cred ca era asa rau pe vremea aceea in cit de cit aveai siguranta serviciului aveai o casa pe care nu trebuia sa dai multi bani cum se da in ziua de azi nu era atata violenta si atatea crime eu cind a murit raposatul aveam15 ani   tummenupp acum copii nu se mai joaca afara cu alti copiii stau mai mult la calculator nails

#130 2009-11-09 13:25:34

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

flo2009 a scris:

totusi nu cred ca era asa rau pe vremea aceea in cit de cit aveai siguranta serviciului aveai o casa pe care nu trebuia sa dai multi bani cum se da in ziua de azi nu era atata violenta si atatea crime  :

ehei erau,dar erau musamalizate,nu aveau voie oamenii sa stie atatea...

#131 2009-11-09 13:46:37

Darcy
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-11

flo2009 a scris:

totusi nu cred ca era asa rau pe vremea aceea in cit de cit aveai siguranta serviciului aveai o casa pe care nu trebuia sa dai multi bani cum se da in ziua de azi nu era atata violenta si atatea crime eu cind a murit raposatul aveam15 ani   tummenupp acum copii nu se mai joaca afara cu alti copiii stau mai mult la calculator nails

acum e vorba de tehnologia care evolueaza..pe vremea aceea nu era:) cel putin la noi in tara..si de educatie, etc.

Cap patrat cu minte-n colturi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.