|
Nu esti logat.
Nu am urinat toata noaptea cat am dormit si acum am dificultati!!!:((Pagini: 1
#1 2008-09-12 15:13:50
Nu am urinat toata noaptea cat am dormit si acum am dificultati!!!:((Nu am urinat de la ora 12 noaptea si pana acum...ca am dormit f mult, iar eu in somn nu ma trezesc sa merg la toaleta niciodata, nu simt nevoia. Nu am avut nicio problema pana acum cu urinatul, nici cu dureri sau altceva...toate au mers f bine.In schimb astazi, am facut km jumatea, si asta cu o presiune f mica, mai mult in picaturi(probabil de la cantitatea mare acumulata, asta am mai patit, sa scada presiunea de la cantitate), dar la un moment dat s-o oprit, desi eu inca aveam senzatia ca mai e, iar vezica era inca tare:( Degeaba am mai incercat, ca nu a mai curs nicio picatura!!!Dupa ce m-am mai plimbat putin prin casa, m-am dus iar, am facut iar putin, si iar nu a mai curs...:(Stiu ca e oarecum normal, dar chiar asa???Sfatuiti-ma ce sa fac....e o senzatie f urata sa stai cu ceva ce simti ca trebuie eliminat!Cine a mai patit asa? Today, everything's OK! Offline #2 2008-09-12 15:15:20
Re: Nu am urinat toata noaptea cat am dormit si acum am dificultati!!!:((Incearca sa mai bei niste apa sau ceai si vezi daca e mai bine Offline #3 2008-09-12 15:25:05
Re: Nu am urinat toata noaptea cat am dormit si acum am dificultati!!!:((da eu am patit, asa, probabil ai facut o infectie urinara, du-te la medicul de familie sa iti dea trimitere pentru o urocultura..... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #4 2008-09-12 16:31:54
Re: Nu am urinat toata noaptea cat am dormit si acum am dificultati!!!:((si eu recomand o urocultura Offline #5 2008-09-12 16:34:31
Re: Nu am urinat toata noaptea cat am dormit si acum am dificultati!!!:((mai bine mergi la medic sa fi sigura Offline Publicitateloading...
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|