|
Nu esti logat.
Chiuretaj#1 2008-09-12 15:35:32
chiuretajIeri am trecut prin trauma unei pierderi de sarcina pe care nici nu am stiut ca am o am. Problema e ca nu stiu cum sa-mi revin dupa chiuretaj pt ca stau numai in pat ca ma simt slabita din cauza hemoragiei , am o stare de disconfort si de usoara durere si imi este frica sa stau in picioare sau sa ies afara de teama sa nu sangerez din nou. Ce este normal si ce tb sa fac ca sa-mi revin?Sa stau in pat?Sa ies afara? Mentionez ca sunt speriata ca inca mai sangerez oleaca. mc Offline #2 2008-09-12 15:39:25
Re: chiuretajDaca nu sangerezi abundent nu e nevoie sa stai doar in pat, poti sa mergi prin casa, dar eu te sfatuiesc cateva zile, sa nu iesi din casa, sa nu faci efort, sa te odihnesti cat mai mult, si sa mananci cat mai variat, adica sa consumi fructe, lactate, carne, legume, etc...chiar daca nu iti este foame trebuie sa manaci. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2008-09-12 15:39:41
Re: chiuretajstai in pat si ia tratamentul prescris de medic Offline #4 2008-09-12 17:10:23
Re: chiuretajAi mare grija de tine. Stai in pat sau dak vrei sa te plimbi plimba-te prin casa. Incearca sa te gandesti la cu totul altceva si mananca bine pentru a te pune pe picioare. Offline #5 2008-09-12 19:38:05
Re: chiuretajva mc mult pt sustinere. Am 22 de ani si este prima si sper ultima oara cand trec prin asa ceva. Nu am stiut ca sunt insarciata, cred ca eram prin luna a 2a, nu am avut nici un semn si cred ca a murit din cauza antibioticelor care le-am luat. Nu a fost un copil planuit dar nu l-as fi omorat niciodata cu buna stiinta.Am sa incerc sa stau macar vreo 3 zile in pat sa imi revin a sunt slabita. Micile sangerari cred ca s-au cam oprit. In caz ca as mai sangera putin cateva zile ar fi ceva de speriat? Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-12 20:56:50
Re: chiuretajnu ar fi nici o problema daca ai mai sangera cateva zile... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #7 2008-09-12 21:20:00
Re: chiuretaje normal dupa curetaj sa mai sangerezi un pic , cateva zile chiar...a si sa nu faci bai fierbinti , dar nici sa te speli cu apa rece jos ....incearca sa iei cum trebuie tratamentul si sa stai linistita k totul va fi bine ..be the best ...fuck the rest )) Offline #8 2008-09-19 17:02:40
Re: chiuretajdoamne...ma intreb cu groaza dc prima sarcina care nu este tinuta poate duce la sterilitate...eu asa am auzit de la mama mea...oare asa este? am si eu un chiuretaj facut acum vreo 7 ani de zile...de atunci n-am mai ramas insarcinata..intr-adevar am luat si anticonceptionale o vreme,dar mai mult am folosit metoda ,,coitus intreruptus",niciodata nu l-am lasat in perioada ovulatiei(asa cum am calculat-o eu) sa-si dea drumul in mine...ma gandesc acum oare am facut-o noi asa cum trebuie,am calculat bine perioadele sau nu mai pot ramane insarcinata... Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #9 2008-09-19 17:09:36
Re: chiuretajnu are nici o legatura faptul ca e prima sarcina sau a 10a Offline #10 2008-09-19 17:11:27
Re: chiuretajla un control normal se poate spune dc mai poti sau nu sa ramai insarcinata?sau e nevoie de ceva analize..o fi vreo analiza specifica? Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #11 2008-09-19 17:13:21
Re: chiuretajla un control ti se spune daca aparatul tau reproducator e in regula Offline #12 2008-09-19 17:26:02
Re: chiuretajok,mersic Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #13 2008-09-27 12:39:47
Re: chiuretajImi pare rau sa revin la problema cu chiuretajul...Nu am mai avut sangerari, am stat atunci cam 4-5 zile in pat si m-am simtit bine. Sunt insa acum f speriata ca nu mi-a mai venit ciclul luna asta. Mentionez ca pe 12 ar fi trebuit sa-mi vina si avortul spontan l-am facut pe 11.Este normal sa imi intarzie?Exista probabilitatea sa mai fiu insarcinata?Mi se pare imposibil dar intreb:(mc. Offline #14 2008-09-27 12:59:38
Re: chiuretajpoti face un test. dupa un chiuretaj insa menstra vine la cca 6 saptamani mami de minuni Offline #15 2008-09-27 14:50:10
Re: chiuretajDupa avort,stiu ca se recomanda abstinenta 6 saptamani(pana dupa menstra),deci daca nu ai avut contacte nu ai cum sa fii insarcinata.Si daca faci test,eu parca stiu ca poate iesi slab pozitiv pentru ca mai poate fi prezent in organism acel hormon o perioada...Eu zic sa stai linistita. Iubesc si sunt iubita Offline #16 2008-10-31 12:34:11
Re: chiuretajBuna,fetele!Am si eu o problema...am facut un avort(primul) pe 20 septembrie...s-au cam dus cele 6 saptamani si nici un semn de menstruatie.E cazul sa ma ingrijorez?Ce e drept, cm era neregulat de obicei.A mai avut careva din voi intarzieri de menstruatie mai mult de 6 saptamani dupa curetaj? Offline #17 2008-11-01 11:29:01
Re: chiuretajSterge al doilea mesaj k iei warn! Iubesc si sunt iubita Offline #18 2008-11-01 12:21:54
Re: chiuretajScuze pentru al doilea mesaj...nu-mi dau seama cum am reusit sa pun mesajul de 2 ori...cat despre abstinenta in perioada de dupa avort...va trebui sa treaca mult timp pana voi depasi trauma psihica suferita si pana voi putea sa ma gandesc din nou la sex...si sotul meu simte la fel...a zis ca e dispus sa astepte 6 luni, nu 6 saptamani, numai sa reusim sa depasim momentul...sarcina asta s-a intamplat dupa 14 ani de protectie si nu am putut-o pastra din motive medicale...bine ca avem macar un copil...un domnisor de 14 ani.Pupici! Offline #19 2008-11-01 19:26:21
Re: chiuretajDupa ce ai facut chiuretajul ti-a curs sange ....din cauza aceea iti intarzie Ce nu te doboara te face mai puternic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|