homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina peste anticonceptionale?-5

#77 2008-10-14 19:29:41

ancuzztzza
New member
Inregistrat: 2007-12-02

Re: Sarcina peste anticonceptionale?

fetelor vreau si eu o parere de la voi cu menstra prelungita... astazi am 12 zile de cand tot vine doar ca la inceput a venit normal si in cantitati normale iar acum vine maro si f putin...e spm ? si exista risc de sarcina daca am facut sex neprotejat vineri tinand cont ca era a 5 a zi in care trebuia sa ma protejez dar nu a lasat si mai si sangeram(era a 9 zi in care venea menstra si de fiecare data cand penetra iesea sange rosu)? va rog astept raspuns.m-ar ajuta f mult sa aud alte pareri.am mai citit si la alte fete dar parca tot e mai bine cand ti se spune tie...

#78 2008-10-14 19:32:45

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

eu nu inteleg daca tu iei ac sau nu
spm-sindrom premenstrual sunt simptomele pe care le ai inainte sa vina menstra

#79 2008-10-14 19:40:30

ancuzztzza
New member

iau AC doar k am avut nenorocu sa vomit o pastila si at a treb sa ma protejez 7 zile iar in a 5 a am facut sex neprotejat desi era zi pt protectie doar ca am considerat ca nu e nevoie deoarece era a 9 zi cand mie imi venea menstra si oricum nu a ejaculat si de fiecare data cand penetra iesea sange...exista vreun risc/...oricum iau in continuare ac...si ma ingrijoreaza faptul ca inca mai am menstra sau spm si e a 12 a zi(mentionez k am inceput sa iau anti dupa o luna de pauza...poate fi aceasta problema cu menstra prelungita desi acum vine fff putin si maro)...a existat vreun risc cand am facut neprotejat/

#80 2008-10-14 19:46:03

lady in black
Insomniac member

ce ai tu acum e spotting nu menstra
un mic risc de sarcina exista, nu conteaza ca aveai spotting(sangerai)
cand iei ac nu te mai ghidezi dupa a cata zi de menstra e, nu conteaza deoarece nu mai ai ovulatie numai daca uiti/ vomiti/ nu se absoarbe o pastila
pe viitor ai mai multa grija smile

#81 2008-10-14 19:51:29

ancuzztzza
New member

vai ...deci m-ai speriat de numa...cat la suta exista risc de sarcina/va rog nu ma speriati...dar chiar exista risc desi nu a lasat si de fiecare data cand penetra iesea sange si se ducea si se spala...deci nu a fost actul sexual prelungit ca de fiecare data fugea sa se spele

Publicitate

loading...

#82 2008-10-14 20:09:32

lady in black
Insomniac member

ancuzztzza, nu te speria..avand in vedere ca nu a ejaculat inauntru si nu a fost act propriu zis sansele sunt mici..nu iti pot spune in procente

#83 2008-10-14 20:11:26

ancuzztzza
New member

ok multumesc mult...m-am mai linistit:)

#84 2008-10-14 20:14:12

lady in black
Insomniac member

nu te stresa puss

#85 2008-11-25 23:11:19

bella_02
New member
Inregistrat: 2008-11-25

Salut, fetelor! Sunt noua pe forum si am nevoie de sfatul vostru. Problema mea este urmatoarea: mi s-au prescris AC Logest (le-am mai luat acum 2 ani pentru ovare polichistice), pe care trebuia sa le incep in prima zi a CM. Pe data de 15.11 (cand trebuia sa imi vina) am avut scurgeri pe care le-am confundat cu menstruatia. Am inceput pastila din a doua zis a CM ( am zis sa fiu sigura ca e CM) si apoi mi s-a oprit brusc orice scurgere. Am fost la ginecolog pt. rezultat Papanicolau (care este in regula lol si mi-a facut si o eco transvaginala. Mi-a zis ca acele scurgeri nu au fost menstruatia si ca nu imi garanteaza absenta unei sarcini ( desi am luat pastilele), dat fiind ca ovarul stang a ovulat acum 3 zile. Acum eu sper sa nu fie nicio problema, dat fiind ca am folosit prezervativul in acest interval ( fiind mai circumspecta din fire, am zis sa ma protejez cu prezervativul pana aflu ca este totul in regula la Papanicolau (banuiam o infectie). Lasand la o partea teama de sarcina ( mi-a zis ca nu se vede la eco, dar sa fac peste 3 sapt un test) cum sa procedez cu urmatoarea folie de Logest? Doctorul mi-a zis sa nu mai fac nicio pauza si sa incep urmatoarea folie. Asta inseamna o alta intrerupere/amanare a ciclului menstrual, insemnand sa imi vina abia la anul in ianuarie? Credeti ca sunt sanse sa fiu insarcinata, desi am luat pana acum 10 pastilute, am avut ovulatie peste, dar am folosit totusi prezervativul? Va multumesc!

#86 2008-11-25 23:17:24

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

pai daca ai folosit si prezervativ si ac...nu stiu daca are cum sa fii insarcinata...sincer.
trebuie sa fii cea mai mare ghinionista.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#87 2008-11-26 11:10:21

bella_02
New member
Inregistrat: 2008-11-25

Asa sper si eu... sa nu fiu cea mai ghinionista. Ingrijorarea doctorului, din ce am intuit eu, a fost data de faptul ca ovarul stang eliberase un ovul cu 3 zile in urma, desi de 10 zile luam AC, iar daca sunt luate corect, nu trebuie sa mai ai ovulatie. Sper sa nu fie cazul de sarcina, dar voi face test peste 3 saptamani.
Acum marea problma este ca nu stiu cum sa iau AC in continuare. Am inceput prima folie intr-o zi de sangerare care nu era menstra, adica luna aceasta nu am mai avut ciclu (l-am orpit cred eu) si nu stiu daca la finalul tabletei sa mai fac cele 7 zile de pauza si sa astept menstruatia sau sa incep fara pauza a doua folie (cum mi-a zis doctorul).

#88 2009-01-28 16:43:53

mima
Membru
Inregistrat: 2009-01-28

Salut.
Ma bucur ca am gasit acest forum.
De 2 zile sunt panicata.
Iau Logest de 2 ani. Nu am facut nici o pauza pana acum.
Menstra venea in mod regulat si cu acelasi flux. Pastilele le iau asa cum trebuie, in cazul in care uit sa iau o pastila, o iau pana in cele 12 ore.
Luna trecuta a venit atunci cand trebuia (adica a 2-a zi dupa terminarea foliei) dar cu flux mult redus (asa cum vine de obicei in ultima zi) si a tinut doar 2 zile (la mine perioada fiind de 4-5 zile). M-am gandit ca probabil din cauza unei raceli pe care am avut-o. Mentionez ca nu am luat antibiotice.
Luna asta am luat pastilele regulat (cu 2-3 ore intarziere de vreo 2 ori), ieri trebuia sa vina, numai ca menstra intarzie sa apara. Nici simptomele de dinainte de nu le am (dureri de ovare, de spate si sani). Deja sunt speriata si nu stiu ce e de facut.
Am vazut ca un test il pot face abia la 7 zile de la intarziere, numai ca sunt nelinistita si as vrea sa aflu ce se intampla cu mine.
Ce sfaturi imi puteti da? E posibil oare sa mi se intample sa...? Stiu ca daca iei AC poti sa ai contact neprotejat in perioada de pauza dintre folii (7 zile) fara sa existe riscul sa ramai insarcinata.
De o luna totusi am inceput sa mananc mai mult decat de obicei, sa am ceva ameteli, sa ma trezesc "umflata". Fara greturi. Deja mi-e frica numai cand ma gandesc.
Dati-mi un sfat. Va rog.

#89 2009-01-28 17:25:40

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

stai linistita mai e pana se termina cele 7 zile daca nu-ti vine poti sa faci un test de sarcina,dar daca tu zici ca le-ai folosit asa cum trebuie nu are de ce sa nu-ti vina.

#90 2009-03-09 17:34:47

cristinuk
Full member
Inregistrat: 2007-03-15

buna fetelor

Stiu ca este un subiect despre care s-a mai vorbit, insa am citit pe un alt forum tot felul de ciudatenii gen sarcina peste anticonceptionale. Chiar i s-a intamplat cuiva...? sa le ia cat se poate de corect si sa ramana? eu iau diane de aproximativ 3 luni... si desi le iau corect nu pot sta linistita... ma stresez destul de tare pe tema asta... merci pt raspunsuri

#91 2009-03-09 17:37:21

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu nu cunosc pe nimeni sa le fi luat corect si sa ramana... deci nu-ti face griji

#92 2009-03-09 19:43:39

fluturasmic
New member
Inregistrat: 2009-03-06

buna fetelor!si mie imi este teama de povestea asta cu ac peste sarcina deoarece asta e a 2-a luna de cand iau ac si de fiekre data a venit f putin cantitativ, de culoarea f inchisa, iar acum un an cand am mai luat n am avut asemenea probleme!pastilele le am luat corect, sa zicem k unele cu 2-3 ore intarziere.am facut si 2 teste si au iesit negative!nici nush ce sa cred, sangerarea aia de 2-3 zile si asa putina sa fi fost de fapt menstra sau menstra peste sarcina?sad

#93 2009-03-09 19:45:20

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

e menstra, cand iei pastile e posibil sa se modifica cantitatea menstruatiei si culoarea

#94 2009-03-09 19:51:39

skumpi
Vizitator

mai probabil a fost ceva.,..eu ma gandesc la schimbare vremii lol ... si mie luna asta mi`a venit relativ putin ...si m`am panicat si eu si ink o fac lol eu la fel am luat pastilele la tp...ma rog...2 -3 h intarziere si acum astept menstra care trb sa apara sapt viitoare sa ma linistesc d tot big_smile

#95 2009-03-09 20:03:30

fluturasmic
New member
Inregistrat: 2009-03-06

ma gandesc ca poate ne facem si scenarii aiurea ca suntem stresate, dar mi e teama....2 luni consecutive...a mai patit cineva asa?puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.