|
Nu esti logat.
Schimbare zi menstruatie-2#20 2008-09-13 17:36:28
Re: Schimbare zi menstruatie
in cazul tau cel mai bine ar fi sa faci trecerea de la Novynette lalogest fara pauza...deci dupa cetermini folia de Novynette asa cum e ea incepi si duci pana la capat una de logest si abia apoi faci pauza...
nu are nimeni cum sa ti spuna asta 100%...depinde f mult de organismul tau...eu ti am spus care ar fi posibilitatile... happy with him...inlove with him... Offline #21 2008-10-24 10:31:19Re: Schimbare zi menstruatiebun...am facut-o lata.... am scurtat pauza numai k in loc sa incep noua folie miercuri am inceput-o din neatentie marti (ceea ce inseamna ca menstra o sa imi vina duminica dimineata deci n-am facut nimic)...menstra nu mi-a venit. luni urmeaza sa iau ultima pastila din folie numai k aseara am incurcat iar borcanele. Eu iau pastila pe la 8. Aseara, joi, ma uit pe folie si vad k ultima pastila luata e cea de marti (desi puteam sa bag mana in foc ca am luat pastila miercuri seara). Bun...iau pastila de miercuri si pastila de joi...numai k ulterior la o mai atenta inspectare a foliei vad k lipseste ultima pastila, cea de luni, deci miercuri seara am luat-o pe cea de luni iar aseara am luat doua pastile de aiurea (stiu merit batuta). Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #22 2008-10-24 10:32:53
Re: Schimbare zi menstruatiete-ai gandit bine, ia inca 2 pastile, una pentru cea lipsa, una pentru chestia cu ziua si esti protejata Offline #23 2008-10-24 10:38:52Re: Schimbare zi menstruatiemerci...chiar ma gandeam aseara ca daca nu imi vine dupa ce termin folia asta am kkt batzu' k deja e a doua luna...da o dau in paranoia tre sa vina k doar am luat corect pastilutzele Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #24 2008-10-24 10:41:40
Re: Schimbare zi menstruatiestai linistita, ca vine Offline Publicitateloading...
#25 2008-10-24 10:43:23Re: Schimbare zi menstruatie
idem deja vroiam sa vin aseara sa intreb pe aici kt mai costa postinorul Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #26 2008-10-24 10:46:38
Re: Schimbare zi menstruatieda, eu eram intr-o bodega la masa cand sa iau pastila si m-am facut verde la fata, nu stia lumea ce am Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|