|
Nu esti logat.
Sunt sau nu insarcinata?#1 2008-09-12 22:09:50
sunt sau nu insarcinata?Buna! Sa va explic situatia. In urma cu 2 saptamani am avut o operatie si in ziua ca operatia am oprit sa iau anticonceptionalele pt 6 zile (ca sa nu apara complicatii). In ziua in care am oprit luarea pastilelor a venit si menstrautia(mai de vreme cu 1 sapt). Dupa 6 zile am inceput o noua folie. La planning mi-a zis ca nu sunt protejata timp de 10 zile dupa aceasta oprire. Nici nu am avut contact sexual in timpul acesta. Dar de 3 zile stomacul mi-e cam indispus, am slabiciuni mai ales in picioare si obosesc repede (chiar daca urc 2 etaje). Cineva m-a intrebat daca nu cumva sunt insarcinata? Sunt gandita. E posibil? Cum as putea sa aflu? Merge cu testul de sarcina daca nu a venit timpul pentru menstruatie? Offline #2 2008-09-12 22:14:36
Re: sunt sau nu insarcinata?spirly ma indoiesc sincer ca esti insarcinata...cel mai probabil problema ta e de natura medicala... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-09-12 23:36:05
Re: sunt sau nu insarcinata?Pai daca nu ai avut contact sexual,nu ai cum sa fi insarcinata.Stai linistita! Iubesc si sunt iubita Offline #5 2008-09-14 11:51:32
Re: sunt sau nu insarcinata?Dar inainte de operatie am avut, si ma gandeam ca se manifesta acum. Inca am aceste stari sunt foarte stresata Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-14 11:59:09
Re: sunt sau nu insarcinata?ce opreatie ai avut? mami de minuni Offline #7 2008-09-14 12:00:48
Re: sunt sau nu insarcinata?pai nu ai zis ca ti-a venit menstruatia la operatie?cum sa fii insarcinata?calmeaza-te...cati ani ani? totul in viata este posibil...trebuie numai sa vrei cu adevarat Offline #8 2008-09-14 12:16:33
Re: sunt sau nu insarcinata?Am avut un chist la gat. Offline #9 2008-09-14 12:19:53
Re: sunt sau nu insarcinata?spirly, daca ai luat pastilutele corect pana in momentul in care le-ai intrerupt si dupa aceea nu ai mai avut contacte sexuale nu ai cum sa fii insarcinata. contactele dinainte de a intrerupe pastilele nu au nici o legatura. stai linistita. starile respective le poti avea datorita operatiei, pt ca organismul tau e in perioada de recuperare. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|