|
Nu esti logat.
Provocare menstruatie#1 2008-09-12 23:30:45
provocare menstruatievreau sa imi spuna si mie cineva daca stie cum se numeste pastila care provoaca ciclul menstrual. Stiu ca a luat o prietena de-a mea care acum nu mai e in tara si am am nevoie de numele ei. Multumesc anticipat. Offline #2 2008-09-12 23:31:59
Re: provocare menstruatiehuh? :f?rv?nad: "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2008-09-12 23:35:49
Re: provocare menstruatiee asa cum spune vdaiana Offline #4 2008-09-12 23:35:50
Re: provocare menstruatiepoate se refera la postinor dar asta se ia in urma unui contact sexual neprotejat sa nu ramai insarcinata. si de fapt sunt 2 pastile, nu una "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #5 2008-09-14 01:16:42
Re: provocare menstruatiepentru provocarea ciclului eu am luat la recomandarea medicului duphaston 2 p zi timp de 7 zile si iti va veni in 4-10 zile de la terminarea tratamentului Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-15 01:46:24
Re: provocare menstruatienu inteleg de ce ti-ai provoca o menstruatie...eu cred ca nu -i asa o tragedie ca apare menstra cand vrei mai putin.nu te mai juca cu sanatatea ta, pentru ca toate artificiile astea isi vor avea ecoul mai tarziu Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #7 2008-09-15 04:04:10
Re: provocare menstruatieExista mai multe tipuri de medicamente ce provoaca menstruatia. Cel potrivit ti-l poate recomanda medicul ginecolog. Puioanca nu s-au inventat medicamentele pentru producerea menstruatiei pentru ca erau deranjate femeile ca nu le vine la timp. Exista conditii medicale si medicamente care se iau in functie de menstruatie din cate stiu eu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|