|
Nu esti logat.
Club?-3#39 2012-09-17 23:14:20
Re: club?Mai putina, dar e. Vinerea si sambata e full ca sunt zilele de baut ale corporatistilor. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #40 2012-09-17 23:20:54
Re: club?da, asta stiu zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #41 2012-09-17 23:29:54
Re: club?Mie imi place mai mult orasul in cursul saptamanii ca e mai liber. Pacat ca nu prea ai cu cine sa iesi ca toti au "munca" a doua zi.(Parca dai teste de performanta la job) “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #42 2012-09-18 10:37:43
Re: club?eu nu frecventez asemenea locuri, nici nu suport sa imi bubuie in cap muzica aia non stop si sa stau in aerul ala inchis, fum de tigara & co. efectiv, nu e mediul meu Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|