homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 31-123

#2319 2008-09-15 22:28:34

YourLove
Full member
Inregistrat: 2008-09-15

Re: ce gandesti acum / offtopic 31

te agiti degeaba skumpy....
ti-am spus..k imi esti antipatica de la inceput..dupa cum scrii...la oricare alt topic..deci..nu ma refer...la cele deschise de mine numaidecat...
punct

#2320 2008-09-15 22:29:38

skumpi
Vizitator

rotfl
cum sa nu`ti placa mah ? k imediat scot o carte big_smile sa inteleg ca nu esti printre posibilii cumparatori sad

#2321 2008-09-15 22:29:46

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

alexia a scris:

simy_alexandra a scris:

deci intrebare
care sunt  bisericutzele de pe forum??
ala cu ala...si restu : plebea=nu bagati in seama!!  or uattt?

hai fata ca fara noi parca nu e scandalu scandal lol

rotfl2

da...deci gata..d-aia nu ma baga lumea in seama cu zilele..nu mi se vad posturile rotfl2

btw,cf ? big_smile

Sim y 

#2322 2008-09-15 22:30:00

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

frateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..GATA
sabyna,sau myutza sau mai stiu eu cum..avem destula cearta,pls nu mai intarata spiritele.
Eu nu inteleg de ce continui sa iti faci posturi,explica-ma...ca oricum referitor la id-ul myutza s'a vorbit despre noul tau id...asa ca lasa ridurile,lasa tot ce vrei tu..si ce nuti convine taci si inghite asa cum facem toate.pls
Daca eu as comenta de fiecare data cand nu'mi convine ceva,sau alexia,skumpi etc (bai vam ales la intamplare scuze puss ) ar fi o anarhie pe forumul asta.
Indiferenta e cea mai buna arma...doamne.. neutral

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#2323 2008-09-15 22:30:19

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

rotfl

Publicitate

loading...

#2324 2008-09-15 22:30:28

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

Deuzza a scris:

alexia a scris:

simy_alexandra a scris:

deci intrebare
care sunt  bisericutzele de pe forum??
ala cu ala...si restu : plebea=nu bagati in seama!!  or uattt?

hai fata ca fara noi parca nu e scandalu scandal lol

:f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad: wtf, eu nu vad posturile lui simy :f?rv?nad:
simy ar u der?

sunt aci big_smile
buhuhu big_smile

Sim y 

#2325 2008-09-15 22:30:41

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

ia sa va vad...poate va relaxati

#2326 2008-09-15 22:31:29

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

frate, deci ma enervati.... ce naiba are toata lumea? cred ca astrele nu sunt intr-o conjunctura favorabila...
sabynaaa, tu parca plecasesi de pe forum... daca te-ai intors iti uram bun venit inapoi, dar sper ca nu te-ai intors sa bagi raca intre noi sau sa aprinzi si tu vreo cearta... si chair dak nu simpatizezi pe cineva, nu cred ca este frumos sa ii spui in fata... pur si simplu nu bagi in seama si atat... normal ca din moment ce unele fete au vechime aici au spus multe despre ele si au dat cu parerea in multe cazuri deci tu ti-ai putut forma o idee despre felul lor de a fi...iar dak nu-ti place nu te obliga nimeni sa citesti posturile lor ...
pe forum se presupune ca postam de placere, pentru ca ne face placere sa ascultam , sa incercam sa dam o parere, ne relaxeaza si acceptam sfaturi daca cerem pareri...

#2327 2008-09-15 22:31:43

persifona
Vizitator

Sabynaaa a scris:

te agiti degeaba skumpy....
ti-am spus..k imi esti antipatica de la inceput..dupa cum scrii...la oricare alt topic..deci..nu ma refer...la cele deschise de mine numaidecat...
punct

Sabyna, e ultima data cand te atentionez. Nu cauta samanta de scandal.

#2328 2008-09-15 22:32:14

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

skumpi a scris:

skumpi a scris:

adina84 a scris:

skumpi, tu ce probleme ai ? lol de ce nu te-ar suporta cineva ?
pana la urma cum s-a inkeiat ? n-a plecat nimeni, nu ?

singura mea pb e ca mi`e frig la mainei si la picioare big_smile
fata nu ma suporta stiu exact d cand...cand a deschis ea topicu ala cu iubitu ei parca nu mai stiu exact ce facuse...k era dependent de jocuri d norok ( nush sigur ) si i`am zis clar ce inseamna chestia asta...mai exact n`am luat`o cu dulcegarii si d atunci ii sunt antipatica angel pai ce treaba am eu k ea nu suporta adevaru ? rodnar

ia mai citeste o data d`soara !!!
"  parca nu mai stiu exact ce facuse "
"  ( nush sigur ) "
oricum ideea e la fel.. nu ti`a placut ce ti`am raspuns si nu numai eu si atunci te`ai suparat !
da antipatia ta...sincer... ma lasa rece smile
so nu ma mai provoca !

nu am inteles ! nimic !
sigur la mine te referi ? nu am deskis in viata mea un astfel de topic. de fapt, noi doua nu prea am avut tangente, in sensul ca nu prea am "stat de vorba" dar iti vad posturile si imi esti simpatica.  sincer, nu inteleg postul tau de mai sus. (si ca sa nu exista dubii sau interpretari gresite: eu nu ma cert cu nimeni,  nu caut cearta, nu mai vreau sa vad certuri pe forum !!!!!! )

Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-09-15 22:35:34)

#2329 2008-09-15 22:32:48

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

nu te cred amaria ca m-ai ales la intamplare, de fapt sunt convinsa ca nu ma suporti!!!!!!!!
Nu mai intru nici eu pe forum... vreau sa mi se stearga toate posturile, inclusiv cele de pe celelalte forumuri unde mai sunt inregistrata! Incepand de ... 3                2                          1                          ACUM

#2330 2008-09-15 22:33:02

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

doamne nu ma mai calmatzi
de 2 sapt intram aici si ma relaxam dupa munca...si eram toate prietene si...ralluka era nebunica noastra(FARA EA EU O SA MOR) si forumul n'o sa mai fie acelasi
si kkt sad ma simt prost..ma faceti sa ma duc sa ma uit la politica pe antena 3 cu japan
si credeti'ma....nu'mi place politica rotfl

6 ani de dragoste  hjarta

#2331 2008-09-15 22:33:29

skumpi
Vizitator

adina84 a scris:

skumpi a scris:

skumpi a scris:

singura mea pb e ca mi`e frig la mainei si la picioare big_smile
fata nu ma suporta stiu exact d cand...cand a deschis ea topicu ala cu iubitu ei parca nu mai stiu exact ce facuse...k era dependent de jocuri d norok ( nush sigur ) si i`am zis clar ce inseamna chestia asta...mai exact n`am luat`o cu dulcegarii si d atunci ii sunt antipatica angel pai ce treaba am eu k ea nu suporta adevaru ? rodnar

ia mai citeste o data d`soara !!!
"  parca nu mai stiu exact ce facuse "
"  ( nush sigur ) "
oricum ideea e la fel.. nu ti`a placut ce ti`am raspuns si nu numai eu si atunci te`ai suparat !
da antipatia ta...sincer... ma lasa rece smile
so nu ma mai provoca !

nu am inteles ! nimic !

nu u adina !
myutei ii spuneam sa citeasca sa vada ca am zis k nu stiu sigur dak asta era pb ei !
u ce n`ai inteles ? nustiu

#2332 2008-09-15 22:33:37

mika
Insomniac member

alexia a scris:

nu te cred amaria ca m-ai ales la intamplare, de fapt sunt convinsa ca nu ma suporti!!!!!!!!
Nu mai intru nici eu pe forum... vreau sa mi se stearga toate posturile, inclusiv cele de pe celelalte forumuri unde mai sunt inregistrata! Incepand de ... 3                2                          1                          ACUM

si tu??

#2333 2008-09-15 22:33:53

skumpi
Vizitator

alexia a scris:

rotfl rotfl

#2334 2008-09-15 22:33:58

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

alexia a scris:

rotfl rotfl rotfl

happy with him...inlove with him...puss

#2335 2008-09-15 22:34:05

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

mda... dau sa zic si eu ceva.. si tot in cearta nimeresc... not for meee lol
outta here

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#2336 2008-09-15 22:34:13

skumpi
Vizitator

mika a scris:

alexia a scris:

si tu??

hai mah k glumeste rotfl2))))))

#2337 2008-09-15 22:34:27

mika
Insomniac member

mika a scris:

alexia a scris:

si tu??

baiiiiiiiiiiii m-am tampit rotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.