homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 31-17

#305 2008-09-13 20:35:08

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: ce gandesti acum / offtopic 31

persifona a scris:

ralluka a scris:

persifona a scris:

eu stiam ca trestie de zahar

in contextul asta e zahar brun

Unde ai gasit? Ca si eu am cautat peste tot cand am auzit melodia si nu stiam ce inseamna si numai asta am gasit. Si mi se parea cam stupid, ca nu prea are sens.

mi-a zis un spaniol

#306 2008-09-13 20:36:29

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

ma duc sa fac o baie ca ies in club neutral

There ain't no sunshine now that he's gone

#307 2008-09-13 20:37:35

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

mika a scris:

pitzi, atunci afta
da cu niste glicerina boraxata
ia o lingurita si loveste cu ea usor dintele / dintii langa care e chestia aia si zi-mi daca doare

nu doare. nici unu

multu' mika pusspusspuss

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#308 2008-09-13 20:37:41

persifona
Vizitator

ralluka a scris:

persifona a scris:

ralluka a scris:

in contextul asta e zahar brun

Unde ai gasit? Ca si eu am cautat peste tot cand am auzit melodia si nu stiam ce inseamna si numai asta am gasit. Si mi se parea cam stupid, ca nu prea are sens.

mi-a zis un spaniol

Mie mi-a zis ca-i trestie de zahar rotfl

#309 2008-09-13 20:37:55

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

mika a scris:

love, s-ar putea ca pe langa plomba aia sa se mai fi format o carie. se numeste carie secundara, asa ca du-te, ca daca asta e se extinde si apoi o sa fie mai rau

da tu stii ce plomba e?? cand a luat "mucul" lol ala care se intareste pe dinte (plomba) nici n-a putut sa o invarta pe deget cat era de mica.. a zis ca niciodata nu a pus asa o plomba mica (da am insistat eu sa puna, ca el voia sa lase sa vada cum mai evolueaza...era doar un punct negru..pff ce m-am enervat pe el atunci)
ce sa fie sub plomba aia?

si plus...daca e o monstruozitate acolo? iti dai seama ce o sa doara?
eu si la plomba i-am zis ca daca ma doare jur  ca-i musc chestia aia cu lumina albastra (si cica-i tare scumpa) rotfl

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-09-13 20:39:18)

hjarta

Publicitate

loading...

#310 2008-09-13 20:38:20

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

daca nu doare, sigur nu e puroi acolo
deci presupun ca e o afta, ca altceva nu are ce wink
pusspusspuss

#311 2008-09-13 20:39:11

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

skumpi a scris:

sa nu`l superi pe Dica rodnar

Dica ma enerveaza ca l-am invatat alintat si vrea mereu,nu intelege ca n-am dispozitie sa-l mangai sau sa il cocolosesc mereu.
si ii tot bat apropouri sa termine ,sa nu mai fie asa si el se face ca ploua....eu mai zic de cateva ori sper sa inteleaga ptr ca ma exaspereaza cu alintatu asta.
e prea de tot.....iar cand vine vorba sa ma alint eu imi spune : "vai ce alintata esti...ma intreci" ma pupa de 2 ori si gata....ceva de genu :"ce nu ti-a trecut?"

#312 2008-09-13 20:39:16

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

gata ma duc sa ma baiesc sa ma pregatesc de party.. nush cu ce sa ma imbrac da' gasesc eu! o seara placuta ferele puss

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#313 2008-09-13 20:41:04

mika
Insomniac member

Loveable a scris:

mika a scris:

love, s-ar putea ca pe langa plomba aia sa se mai fi format o carie. se numeste carie secundara, asa ca du-te, ca daca asta e se extinde si apoi o sa fie mai rau

da tu stii ce plomba e?? cand a luat "mucul" lol ala care se intareste pe dinte (plomba) nici n-a putut sa o invarta pe deget cat era de mica.. a zis ca niciodata nu a pus asa o plomba mica (da am insistat eu sa puna, ca el voia sa lase sa vada cum mai evolueaza...era doar un punct negru..pff ce m-am enervat pe el atunci)
ce sa fie sub plomba aia?

nu stiu, se poate sa se fi format o carie
cariile se pot forma fie de la suprafata dintelui si evolueaza spre interior, fie din interior si evolueaza spre suprafata. deci, poate sa fie un punct negru si sa crezi ca e o carie super mica...si cand incepi sa lucrezi la ea......forezi si nu te mai opresti. nici nu stii ca ai, daca e una din asta cu evolutie din interior, pana nu incepe sa doara
si durerea la dulce e clasica pt carii

#314 2008-09-13 20:41:06

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Melany1 a scris:

skumpi a scris:

sa nu`l superi pe Dica rodnar

Dica ma enerveaza ca l-am invatat alintat si vrea mereu,nu intelege ca n-am dispozitie sa-l mangai sau sa il cocolosesc mereu.
si ii tot bat apropouri sa termine ,sa nu mai fie asa si el se face ca ploua....eu mai zic de cateva ori sper sa inteleaga ptr ca ma exaspereaza cu alintatu asta.
e prea de tot.....iar cand vine vorba sa ma alint eu imi spune : "vai ce alintata esti...ma intreci" ma pupa de 2 ori si gata....ceva de genu :"ce nu ti-a trecut?"

ia uite unde era siamezul lui iuby smile

Sa nu te astepti sa te salut!

#315 2008-09-13 20:44:11

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

dar faza e ca ma scoate din sarite....dar inca imi autoinduc :"nu te enerva,stai calma"
aa....si nu toti sunt la fel...asta ma enerveaza ,pana acum am avut prieteni normali,nu exagerat de alintati.pe asta eu cu mana mea l-am format asa...si i-am spus ca vreau sa-l dezvat ca e exagerat....dar eu vorbesc ,eu aud
sa vad cat timp mai pot sa-mi autoinduc...

#316 2008-09-13 20:44:20

Loveable
Diamond member

mda, bine, ma duc...nah pt tine asa, sa nu zici ca nu-ti fac pe plac lol
oricum vreau sa ma duc si la detartraj (ca toti dentistii zic ca pe dintii mei nu se vede ca fumez - 3 pachete pe zi acum, de 7 ani in total), da cine face detartraj anual si se spala pe dinti de 3 ori pe zi cate 3 minute? tongue

hjarta

#317 2008-09-13 20:44:33

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

persifona a scris:

ralluka a scris:

persifona a scris:

mi-a zis un spaniol

Mie mi-a zis ca-i trestie de zahar rotfl

ca?a inseamna trestie de zahar si implicit zahar extras din aceasta trestie, cunoscut in medii alcoolicistice ca ZAHAR BRUN.

#318 2008-09-13 20:45:22

Loveable
Diamond member

aaa, apropos de editatu meu de acu 2 mesaje mika, cat costa o chestie d-aia cu lumina albastra? tongue

hjarta

#319 2008-09-13 20:45:53

mika
Insomniac member

Loveable a scris:

oricum vreau sa ma duc si la detartraj (ca toti dentistii zic ca pe dintii mei nu se vede ca fumez - 3 pachete pe zi acum, de 7 ani in total), da cine face detartraj anual si se spala pe dinti de 3 ori pe zi cate 3 minute? tongue

applauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplause

#320 2008-09-13 20:45:55

mykutza
Moderator

Melany1 a scris:

dar faza e ca ma scoate din sarite....dar inca imi autoinduc :"nu te enerva,stai calma"
aa....si nu toti sunt la fel...asta ma enerveaza ,pana acum am avut prieteni normali,nu exagerat de alintati.pe asta eu cu mana mea l-am format asa...si i-am spus ca vreau sa-l dezvat ca e exagerat....dar eu vorbesc ,eu aud
sa vad cat timp mai pot sa-mi autoinduc...

putin iti zic eu...asa si iuby..cand l-am cunoscut era cel mai serios om..si acu se alinta si se proteste si eu urlu si dupa 5 min.. " ti-a trecut? " da tot pe ton de alintatura..ii dau eu lui....doar eu am voie sa ma alint:evil:

#321 2008-09-13 20:46:53

mika
Insomniac member

Loveable a scris:

aaa, apropos de editatu meu de acu 2 mesaje mika, cat costa o chestie d-aia cu lumina albastra? tongue

acum am vazut ca ai editat
iti face anestezie
o plomba cu lampa aia de vreo..nu stiu, cateva sute de mii vechi, peste 4

#322 2008-09-13 20:48:26

mykutza
Moderator

Loveable a scris:

eu fac detartraj la 3 luni retas

#323 2008-09-13 20:49:00

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

mika a scris:

daca nu doare, sigur nu e puroi acolo
deci presupun ca e o afta, ca altceva nu are ce wink
pusspusspuss

multu' ....... ma sperii rpd cand e vb d dinti k am avut probl.. si de 2 ani nu mai am nik big_smile
pusspusspusspusspuss

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.