Ce gandesti acum / offtopic 31-17
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
Re: ce gandesti acum / offtopic 31
persifona a scris:ralluka a scris:persifona a scris: eu stiam ca trestie de zahar
in contextul asta e zahar brun
Unde ai gasit? Ca si eu am cautat peste tot cand am auzit melodia si nu stiam ce inseamna si numai asta am gasit. Si mi se parea cam stupid, ca nu prea are sens.
mi-a zis un spaniol
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
ma duc sa fac o baie ca ies in club
There ain't no sunshine now that he's gone
- pitzipoank
- Insomniac member
- De la: ...casuta cu vise
- Inregistrat: 2008-06-17
mika a scris:pitzi, atunci afta da cu niste glicerina boraxata ia o lingurita si loveste cu ea usor dintele / dintii langa care e chestia aia si zi-mi daca doare
nu doare. nici unu
multu' mika
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
- persifona
- Vizitator
ralluka a scris:persifona a scris:ralluka a scris: in contextul asta e zahar brun
Unde ai gasit? Ca si eu am cautat peste tot cand am auzit melodia si nu stiam ce inseamna si numai asta am gasit. Si mi se parea cam stupid, ca nu prea are sens.
mi-a zis un spaniol
Mie mi-a zis ca-i trestie de zahar
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
mika a scris:love, s-ar putea ca pe langa plomba aia sa se mai fi format o carie. se numeste carie secundara, asa ca du-te, ca daca asta e se extinde si apoi o sa fie mai rau
da tu stii ce plomba e?? cand a luat "mucul" ala care se intareste pe dinte (plomba) nici n-a putut sa o invarta pe deget cat era de mica.. a zis ca niciodata nu a pus asa o plomba mica (da am insistat eu sa puna, ca el voia sa lase sa vada cum mai evolueaza...era doar un punct negru..pff ce m-am enervat pe el atunci) ce sa fie sub plomba aia?
si plus...daca e o monstruozitate acolo? iti dai seama ce o sa doara? eu si la plomba i-am zis ca daca ma doare jur ca-i musc chestia aia cu lumina albastra (si cica-i tare scumpa)
Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-09-13 20:39:18)
- mika
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-06-17
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
skumpi a scris:sa nu`l superi pe Dica
Dica ma enerveaza ca l-am invatat alintat si vrea mereu,nu intelege ca n-am dispozitie sa-l mangai sau sa il cocolosesc mereu. si ii tot bat apropouri sa termine ,sa nu mai fie asa si el se face ca ploua....eu mai zic de cateva ori sper sa inteleaga ptr ca ma exaspereaza cu alintatu asta. e prea de tot.....iar cand vine vorba sa ma alint eu imi spune : "vai ce alintata esti...ma intreci" ma pupa de 2 ori si gata....ceva de genu :"ce nu ti-a trecut?"
- Chiara.M
- Hero member
- De la: Wingsland
- Inregistrat: 2007-06-04
gata ma duc sa ma baiesc sa ma pregatesc de party.. nush cu ce sa ma imbrac da' gasesc eu! o seara placuta ferele
Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...
- mika
- Insomniac member
Loveable a scris:mika a scris:love, s-ar putea ca pe langa plomba aia sa se mai fi format o carie. se numeste carie secundara, asa ca du-te, ca daca asta e se extinde si apoi o sa fie mai rau
da tu stii ce plomba e?? cand a luat "mucul" ala care se intareste pe dinte (plomba) nici n-a putut sa o invarta pe deget cat era de mica.. a zis ca niciodata nu a pus asa o plomba mica (da am insistat eu sa puna, ca el voia sa lase sa vada cum mai evolueaza...era doar un punct negru..pff ce m-am enervat pe el atunci) ce sa fie sub plomba aia?
nu stiu, se poate sa se fi format o carie cariile se pot forma fie de la suprafata dintelui si evolueaza spre interior, fie din interior si evolueaza spre suprafata. deci, poate sa fie un punct negru si sa crezi ca e o carie super mica...si cand incepi sa lucrezi la ea......forezi si nu te mai opresti. nici nu stii ca ai, daca e una din asta cu evolutie din interior, pana nu incepe sa doara si durerea la dulce e clasica pt carii
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
Melany1 a scris:skumpi a scris:sa nu`l superi pe Dica
Dica ma enerveaza ca l-am invatat alintat si vrea mereu,nu intelege ca n-am dispozitie sa-l mangai sau sa il cocolosesc mereu. si ii tot bat apropouri sa termine ,sa nu mai fie asa si el se face ca ploua....eu mai zic de cateva ori sper sa inteleaga ptr ca ma exaspereaza cu alintatu asta. e prea de tot.....iar cand vine vorba sa ma alint eu imi spune : "vai ce alintata esti...ma intreci" ma pupa de 2 ori si gata....ceva de genu :"ce nu ti-a trecut?"
ia uite unde era siamezul lui iuby
Sa nu te astepti sa te salut!
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
dar faza e ca ma scoate din sarite....dar inca imi autoinduc :"nu te enerva,stai calma" aa....si nu toti sunt la fel...asta ma enerveaza ,pana acum am avut prieteni normali,nu exagerat de alintati.pe asta eu cu mana mea l-am format asa...si i-am spus ca vreau sa-l dezvat ca e exagerat....dar eu vorbesc ,eu aud sa vad cat timp mai pot sa-mi autoinduc...
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
persifona a scris:ralluka a scris:persifona a scris: Unde ai gasit? Ca si eu am cautat peste tot cand am auzit melodia si nu stiam ce inseamna si numai asta am gasit. Si mi se parea cam stupid, ca nu prea are sens.
mi-a zis un spaniol
Mie mi-a zis ca-i trestie de zahar
ca?a inseamna trestie de zahar si implicit zahar extras din aceasta trestie, cunoscut in medii alcoolicistice ca ZAHAR BRUN.
- mika
- Insomniac member
- mykutza
- Moderator
Melany1 a scris:dar faza e ca ma scoate din sarite....dar inca imi autoinduc :"nu te enerva,stai calma" aa....si nu toti sunt la fel...asta ma enerveaza ,pana acum am avut prieteni normali,nu exagerat de alintati.pe asta eu cu mana mea l-am format asa...si i-am spus ca vreau sa-l dezvat ca e exagerat....dar eu vorbesc ,eu aud sa vad cat timp mai pot sa-mi autoinduc...
putin iti zic eu...asa si iuby..cand l-am cunoscut era cel mai serios om..si acu se alinta si se proteste si eu urlu si dupa 5 min.. " ti-a trecut? " da tot pe ton de alintatura..ii dau eu lui....doar eu am voie sa ma alint:evil:
- mika
- Insomniac member
Loveable a scris:aaa, apropos de editatu meu de acu 2 mesaje mika, cat costa o chestie d-aia cu lumina albastra?
acum am vazut ca ai editat iti face anestezie o plomba cu lampa aia de vreo..nu stiu, cateva sute de mii vechi, peste 4
- mykutza
- Moderator
Loveable a scris:mda, bine, ma duc...nah pt tine asa, sa nu zici ca nu-ti fac pe plac oricum vreau sa ma duc si la detartraj (ca toti dentistii zic ca pe dintii mei nu se vede ca fumez - 3 pachete pe zi acum, de 7 ani in total), da cine face detartraj anual si se spala pe dinti de 3 ori pe zi cate 3 minute?
eu fac detartraj la 3 luni
- pitzipoank
- Insomniac member
- De la: ...casuta cu vise
- Inregistrat: 2008-06-17
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|