homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 31-84

#1578 2008-09-15 11:42:44

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: ce gandesti acum / offtopic 31

trebuie sa plec la job........nu mai rezist sad sa aveti o zi placuta fetelor.vorbim diseara,dak sunt in stare sad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1579 2008-09-15 11:42:57

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Alina Delia a scris:

crys_ty_na a scris:

Alina Delia a scris:

pfuaii bestial...mi s-a facut rau la un mom dat de la apa fierbinte din bazin si-mi mai batea soarele in cap..am stata mai mult in ala inchis de frica sa nu racesc
in rest era frig dimineata si callllddd la amiazi ...si seara criminal de frig
la pensiuni e lux hjarta
in rest a fost ca la mare tongue
astept sa facem cunostiinta ..lucrez la diva in centru..cand ai timp smile

pfoaiiiii te bat...dc nu ai zis ca vi in felix? :f?rbannad:

dar nici eu nu am stiu ca ,mergem ...la 6 dim ne-am dat trezirea..adica familia ..io dormeam .si ciac gata oameni al baie la bai. :f?rv?nad:
noah bine..am ajuns si au luat si camera.
io ti-am pierdut nr de cand am schimbat cartela am pierdut multe hmm numere .
da lasa ca ne-am enervat in oradea de nu am mais tiut iesi de acolo...ca doar mamei i-a trebuit bancomat raiffaisen si ne-am pierdut...
era o placuta cu "cluj-napoca" si intram pe starda pe care arata si poc in fata unui container cu masina...intr-o fundatura ...intre 2 blocuri...de acolo am intrat pe alte fundaturi ...o juam de h ne-am invartit dumbom

lol poate mai scapi totusi de bataita tongue

happy with him...inlove with him...puss

#1580 2008-09-15 11:43:42

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

dreamer il iei frumos si vb..fara crize si ton ridicat
ii spui/motivezi ca ti-ar palcea sa stati impreuna...mai mult..nush trebuie vb...nu tine in tine.

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#1581 2008-09-15 11:43:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

dreamer, nu stiu ce sa zic, nici sa il sufoci nu e bine
dar partea in care v-ati vazut doar in week-end nu mi se pare ok... nu putea sa doarma la tine sau ceva de genul ?
si nu aveti si prieteni comuni ca sa iesiti impreuna daca e ?

#1582 2008-09-15 11:45:02

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

saluti

Sim y 

Publicitate

loading...

#1583 2008-09-15 11:46:00

Alina Delia
Addicted member

crys_ty_na a scris:

Alina Delia a scris:

crys_ty_na a scris:

pfoaiiiii te bat...dc nu ai zis ca vi in felix? :f?rbannad:

dar nici eu nu am stiu ca ,mergem ...la 6 dim ne-am dat trezirea..adica familia ..io dormeam .si ciac gata oameni al baie la bai. :f?rv?nad:
da lasa ca ne-am enervat in oradea de nu am mais tiut iesi de acolo...ca doar mamei i-a trebuit bancomat raiffaisen si ne-am pierdut...
era o placuta cu "cluj-napoca" si intram pe starda pe care arata si poc in fata unui container cu masina...intr-o fundatura ...intre 2 blocuri...de acolo am intrat pe alte fundaturi ...o juam de h ne-am invartit dumbom

apoi tu razi da pfuuuiii ce ne-am enervat...ma tot uitam la balcoane la blocuri si ma gandeam daca o vad pe cristina pe vreunul lol rodnar
frate da asa varietate de balcoane ca la voi in oras nu am mai pomenit..de toate culorile si formele big_smile... ca sa vezi ce admiram eu in timp ce al meu era nervos ca se invarte in cerc si blestema

#1584 2008-09-15 11:47:14

skumpi
Vizitator

dreamer esti a nush cata fata care se plange de chestia asta !
eu sincer nush ce sfat sa`ti dau k iubitu tau nu a facut nik grav sa poti zice k nu te mai iubeste dar comportamentu lui lasa d gandit si ar deranja pe oricine ! dupa o anumita vreme baietii astia, mai nou, au nevoie de spatiu... eu ink n`am reusit sa aflu de ce lol da am zis`o si o mai zic... cand iubesti pe cineva vrei sa stai tot tp cu persoana respectiva... ok mai iesi da tot cu ea petreci mai mult tp.. parerea mea !
eu zics a`i spui si lui ca te deranjeaza...cu riscu de a parea sufocanta hmm sis a`l rogi sa se puna putin in locu tau... cum s`ar simti el dak pe tine te`ar suna baieti sa ieisti nush`unde...ai fi toata ziua plecata cu fete si baieti ... etc... poate`si deschide si el ochii

#1585 2008-09-15 11:49:13

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

dreamer... nu stiu ce sa zic, ce fel de relatie aveti, cum va intelegeti etc..
dar uite, al meu are 2 servicii acum, dar fiecare clipa libera si-o petrece cu mine. inainte sa fim impreuna (suntem de 1 an jumate) iesea f des cu prietenii lui. dar acum eu sunt pe primul loc. e drept, iese cu ei la cafea de ex, dar iese ziua, si de multe ori mergem amandoi la cafea cu prietenii lui, care acum sunt si ai mei. seara sau noaptea mereu iesim impreuna. acum, de cand cu 2 servicii, timpul lui liber e limitat, iar cu prietenii se vede mult mai rar, prefera sa vina sa stea cu mine, la mine la bloc.
eu zic sa vb cu el, sa vezi de ce prefera sa se vada mai des cu ei...

Ultima oara a fost editat de camysh (2008-09-15 11:52:34)

#1586 2008-09-15 11:51:00

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hello
gugliko si eu am la econometrie.anul asta sper sa il termin cu bine.plec sa imi termin muncile

#1587 2008-09-15 11:52:15

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

dreamer din ce spui imi dau seama k nu il sufoci smile cel mai bine stati de vb cand sunteti relaxati, intinsi in pat si il intrebi asa k un soptit mai mult, dc nu i'ar placea sa ve petreceti mai mult timp impreuna, doar voi 2, dc el zice k va vedeti destul de des, u ii spui k cedeaza destul de mult timp amicilor si k u simti nevoia sa'l vezi mai mult .... parerea mea, pana acum io n'am dat nas cu probl de genu

#1588 2008-09-15 11:53:17

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Alina Delia, ai vazut ce ti-am scris in legatura cu Diva? tongue

#1589 2008-09-15 11:54:02

crys_ty_na
Platinum member

Alina Delia a scris:

crys_ty_na a scris:

Alina Delia a scris:

apoi tu razi da pfuuuiii ce ne-am enervat...ma tot uitam la balcoane la blocuri si ma gandeam daca o vad pe cristina pe vreunul lol rodnar
frate da asa varietate de balcoane ca la voi in oras nu am mai pomenit..de toate culorile si formele big_smile... ca sa vezi ce admiram eu in timp ce al meu era nervos ca se invarte in cerc si blestema

rotfl nu ai fi avut cum sa ma vezi la un balcon ca eu m am mutat...stau la tara (deci sunt taranca tongue ) exact langa baile felix tongue

#1590 2008-09-15 11:55:55

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

am plecat la lucruuuuuuuu
o zi faina, gagici
va pup pusspusspusspusspuss

There ain't no sunshine now that he's gone

#1591 2008-09-15 11:56:07

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Buuuuuuuuunaa
am plekt big_smile

Sim y 

#1592 2008-09-15 11:56:36

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

astazi fac papa bun big_smile.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1593 2008-09-15 11:59:23

skumpi
Vizitator

mi`o luat mami picuri pe ochisori... ma pun sa`i pun lol off sper sa treaca odata`

#1594 2008-09-15 12:01:23

Alina Delia
Addicted member

crys_ty_na a scris:

Alina Delia a scris:

crys_ty_na a scris:

rotfl nu ai fi avut cum sa ma vezi la un balcon ca eu m am mutat...stau la tara (deci sunt taranca tongue ) exact langa baile felix tongue

vai tu acuma imi dau palme hmm cred ca ii fain la casa ..ca e tare faina zona applause

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-09-15 12:01:45)

#1595 2008-09-15 12:02:29

crys_ty_na
Platinum member

Alina Delia a scris:

crys_ty_na a scris:

Alina Delia a scris:

vai tu acuma imi dau palme hmm cred ca ii fain la casa ..ca e tare faina zona applause

las ca la anu o sa sti tongue

#1596 2008-09-15 12:02:37

Alina Delia
Addicted member

camysh ..postul in care m-ai intrebat daca e langa central...am raspouns ca da big_smile in rest eu nu am vaz al;t post ...daca nu e ala ..mais crie o data te rog

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.