homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 31-89

#1673 2008-09-15 13:48:33

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Re: ce gandesti acum / offtopic 31

halo mika, uite insiram cartile noastre preferate lol

#1674 2008-09-15 13:49:19

skumpi
Vizitator

dreamer a scris:

skumpi a scris:

dreamer a scris:

da..skumpi....ma gandeam poate sa fiu si eu un pic mai ocupata ..sa nu mai fiu tot timpul disponibila..oricum kestia asta dureaza de 2-3 sapt..il mai las un pic..si vad ce si cum ..ideea k de cate ori incerc sa ii spun ceva..o ia total gresit..k ii reprosez...

sau si asa... lasa`l sa te caute el...u nu mai misca un deget...fii mai indiferenta..., dak o sa ai puterea sa`l refuzi o data in weekend ar fi foarte bine sa vada si el cum e... poate se trezeste la viata` neutral

am mai plecat in weekenduri si fara el..in sensu ca eu sunt din alt oras si mai plec in weekend acasa..si el..nah..iese..pana mea de sapt asta n-am sa mai locuiesc singura..oricum poate veni la mine..mi-e greu sa cred k a intervenit obisnuinta..oricum o sa ma bag la master..o sa imi gasesc un serviciu fulltime..n-o sa mai am timp de el..sa stea cu prietenii..prietenele lui..daka eu ii acord libertate si el nu isi da seama k ma neglijeaza(nu din alte puncte de vedere..doar cel cu vazutul mai rar) inseamna k e un imatur si are sa ma piarda..ceea ce ma enerveaza k acum l-au gasit prieteniile..recuperezi ziua cu baieti si fete la o cafea etc..dar seara ce pana mea..

eh ! nu`i nik batut in cuie !
o sa vezi ce si cum o sa se mai comporte... dak nu`ti convine buh si bye tongue

#1675 2008-09-15 13:51:07

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Ultima noapte de dreagoste si Enigma Otiliei nu mi-au placut.Ion,Morometii,Cel mai iubit dintre pamanteni mi-au placut foarte mult.dar cartea mea preferata ramane La rascruce de vanturi

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1676 2008-09-15 13:52:34

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

capcaun a scris:

JanisJoplin a scris:

tu si cu cosmina pasarin capcaun lol cartea aia n'are niciun fond...cum poti sa spui ca'ti place ceva atat de fad? lol

cum poti u sa spui k'i fada tongue ?? aaaaa mie mi'o placut de mos costache cu banii lui ascunsi lol
aaaa am uitat sa specific de "rosu si negru" hjarta

fetelor credeti-ma ca am studiat literatura..shtiu si eu ce zic
realismul ala a la balzac nu prea spune nimic(bine spune...sa zicem..banul..interesele...societatea) dar e o carte fix cat pentru mintea lu cosmina pasarin tongue nimic ascuns...nicio traire interrioara....fresca societatii de la 1900..si atat tongue

6 ani de dragoste  hjarta

#1677 2008-09-15 13:52:59

skumpi
Vizitator

mie toate romanele astea a noastre imi plac big_smile nu neaparat la nebunie da mai inveti una alta... vezi cum am evoluat... cum se traia inainte ... etc ... is bune big_smile

Publicitate

loading...

#1678 2008-09-15 13:53:34

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

skumpi a scris:

dreamer a scris:

skumpi a scris:

sau si asa... lasa`l sa te caute el...u nu mai misca un deget...fii mai indiferenta..., dak o sa ai puterea sa`l refuzi o data in weekend ar fi foarte bine sa vada si el cum e... poate se trezeste la viata` neutral

am mai plecat in weekenduri si fara el..in sensu ca eu sunt din alt oras si mai plec in weekend acasa..si el..nah..iese..pana mea de sapt asta n-am sa mai locuiesc singura..oricum poate veni la mine..mi-e greu sa cred k a intervenit obisnuinta..oricum o sa ma bag la master..o sa imi gasesc un serviciu fulltime..n-o sa mai am timp de el..sa stea cu prietenii..prietenele lui..daka eu ii acord libertate si el nu isi da seama k ma neglijeaza(nu din alte puncte de vedere..doar cel cu vazutul mai rar) inseamna k e un imatur si are sa ma piarda..ceea ce ma enerveaza k acum l-au gasit prieteniile..recuperezi ziua cu baieti si fete la o cafea etc..dar seara ce pana mea..

eh ! nu`i nik batut in cuie !
o sa vezi ce si cum o sa se mai comporte... dak nu`ti convine buh si bye tongue

mda ..buh bye nu e asa simplu ca il iubesc f mult si stiu si k si el...dar nah..imaturitatea ..oricum de tacut nu o sa tac..asta e  sigur..acum tre s plec fetele..ne citim mai incolo
puss

ps>: scumpy pls sterge unde m-ai citat ..am motivele mele
puss
out girls

Ultima oara a fost editat de dreamer (2008-09-15 13:55:56)

Dance like nobody is watchin....

#1679 2008-09-15 13:55:06

skumpi
Vizitator

JanisJoplin a scris:

capcaun a scris:

JanisJoplin a scris:

tu si cu cosmina pasarin capcaun lol cartea aia n'are niciun fond...cum poti sa spui ca'ti place ceva atat de fad? lol

cum poti u sa spui k'i fada tongue ?? aaaaa mie mi'o placut de mos costache cu banii lui ascunsi lol

realismul ala a la balzac nu prea spune nimic(bine spune...sa zicem..banul..interesele...societatea) dar e o carte fix cat pentru mintea lu cosmina pasarin tongue nimic ascuns...nicio traire interrioara....fresca societatii de la 1900..si atat tongue

stim k ai studiat literatura puss big_smile
pai la vremea aia despre ce ai vrut sa scrie omu ? nu`i Coelho sa scrie carti din zilele noastre smile

#1680 2008-09-15 13:56:06

skumpi
Vizitator

bafta dreamer... stiu k nu`i usor da nici sa traiesti asa nu`i ushor... in fine nu ma mai bag in amanunte big_smile

#1681 2008-09-15 13:56:24

andrutza
Vizitator

JanisJoplin a scris:

capcaun a scris:

JanisJoplin a scris:

subscriu janis...nu vad ce inveti dintr-un roman din asta...nici nu mi-as mai pierde vremea citind ion morometii moara cu noroc enigma otiliei etc etc...am fost nevoita sa citesc toate romanele si nuvelele din cauza Bac-ului, dar nu ma relaxeaza in niciun fel literatura asta a noastra si nici nu invat nimic din ea...doar asa ca sa am cultura generala...dar sa te puna pe ganduri sa stai sa reflectezi pe urma la nu stiu care paragraf sa te regasesti in vreun citat ceva nici vorba

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-09-15 13:57:29)

#1682 2008-09-15 13:57:49

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Daca tot vorbitit de carti ... mie mi-a placut cel mai mult Quo Vadis. E super poveste de dragoste ... si mult din realitatea vremii.

Fericita mamica de Aida Maria!

#1683 2008-09-15 13:58:19

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

heeeeelllllllllooooooooooooo big_smile big_smile
andraaa,esti la profil de info intensiv? lol
am fost si eu pe la liceu...da' cu ploaia asta roll
tot in bar am ajuns rotfl

My Tears Dry On Their Own

#1684 2008-09-15 13:59:05

camysh
Moderator

offf... s-au afisat rezultatele la master, si netu asta asa greu incarcaaaaaaa sad

#1685 2008-09-15 14:00:21

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

v-am zis??? sunt fericita big_smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1686 2008-09-15 14:03:40

JanisJoplin
Platinum member

dar morometii ,ion,moara cu noroc sunt toate super si inveti o groaaazaaa!
Enigma Otiliei nuuuuu   e pur superficial..la suprafatza...pt ca asta se vrea a fi un roman realist
Morometii de exemplu e plin de dedesubturi si super de analizat

#1687 2008-09-15 14:04:50

camysh
Moderator

fetelooooooorrrrrrrrrrr
am intrat la master, a 3-a la BUGET big_smile big_smile
applause

#1688 2008-09-15 14:05:06

skumpi
Vizitator

andrutza a scris:

JanisJoplin a scris:

capcaun a scris:

subscriu janis...nu vad ce inveti dintr-un roman din asta...nici nu mi-as mai pierde vremea citind ion morometii moara cu noroc enigma otiliei etc etc...am fost nevoita sa citesc toate romanele si nuvelele din cauza Bac-ului, dar nu ma relaxeaza in niciun fel literatura asta a noastra si nici nu invat nimic din ea...doar asa ca sa am cultura generala...dar sa te puna pe ganduri sa stai sa reflectezi pe urma la nu stiu care paragraf sa te regasesti in vreun citat ceva nici vorba

din orice carte inveti ceva...catusi d putin ! asa ziceam si eu printr`a 9 `a cand ma pune sor`mea sa citesc... tot ziceam, pai ce mamadracului invat eu din Ion ? cum o bate pe Ana etc etc ? daaaaa ... nu neaparat k tragi o morala din carte sau inveti sa te comporti lol da pur si simplu faci o diferenta intre lumea in care se traia si cea in care traim... sa nu mai vb k iti dezvolti f mult limbaju...gandirea...imaginatia chiar...
normal k nu sunt cele mai bune carti...dar sunt scrise d autorii nostrii .... eu aveam o dilema inainte...dc nu invatam si noi sa dam bacu din Shakespeare... raspuns lol pt k suntem romani big_smile si aia nu e literatura romana big_smile
In alta ordine d idei... normal ca la 16-17 ani citesti din obligatie pt scoala da se poate sa`ti si placa ( cazu meu big_smile ) iar dupa ce nu mai ai treaba cu ele... normal k citesti ce vrei u...din orice literatura si domeniu !
da un lucru e sigur... o carte citita e un castig in plus... chiar dak e o carte proasta...sau pe care u o consideri asa ! si nimeni si nik nu o sa inlocuiasca vreodata cartea...literatura` signof10

#1689 2008-09-15 14:07:50

JanisJoplin
Platinum member

Preda e cel mai tare de la noi :Pexceptandu'l pe eliade ca ala e de sufletul meu tongue
Incearca Cel mai iubit dintre pamanteni andrutza
hjarta crede'ma ca ai sa ramai perplexa..e cea mai superba si totala creatie de la noi

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-09-15 14:14:37)

#1690 2008-09-15 14:12:34

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

am fos dimineata la scoala.pff ce nebuneala.apoi am papat si nani smile

expect the worst , hope for the best!

#1691 2008-09-15 14:13:14

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

delishor a scris:

heeeeelllllllllooooooooooooo big_smile big_smile
andraaa,esti la profil de info intensiv? lol
am fost si eu pe la liceu...da' cu ploaia asta roll
tot in bar am ajuns rotfl

si yo la fel rotfl
si am baut o ciocolata fierbine big_smile
mi s-au parut f aerieni bobocii lu diri roll

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.