|
Nu esti logat.
Pauza mai mare...care-i treaba exact? sunt cam nelamurita#1 2008-09-14 20:51:09
pauza mai mare...care-i treaba exact? sunt cam nelamuritaam fost plecata in strainatate si trebuia sa incep un blister nou...pe care l-am lasat acasa, iar acolo nu am gasit trebuia sa le incep de marti sau miercuri...care poate fi problema daca incep noul blister de logest de maine? adica in loc de acele 8 zile de pauza obligatorii ar cam fi vreo 13-14. trebuie sa stau inca 7 zile pana sa am contact sexual din nou? sau pot astepta si mai putin? va multumesc anticipat. Offline #2 2008-09-14 20:53:06
Re: pauza mai mare...care-i treaba exact? sunt cam nelamuritase face 7 zile de pauza nu 8.daca nu ai avut contacte neprotejate incepe alta folie da cu protectie suplimentara primele 7 pastile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-09-14 20:55:36
Re: pauza mai mare...care-i treaba exact? sunt cam nelamuritaasa, 7 zile...deci daca le iau de maine, nu pot avea contact sexual, de exemplu, dupa 4 zile, nu? trebuie sa astept 7? Offline #4 2008-09-14 20:56:48
Re: pauza mai mare...care-i treaba exact? sunt cam nelamuritada normal trebuie sa astepti 7 altfel ai risc de sarcina... evident poti sa ai contacte cu prez.pana inghiti 7 pastile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|