|
Nu esti logat.
Iubire si la bine si la rau ...#1 2008-09-14 21:04:50
iubire si la bine si la rau ...ma gandeam astazi la o chestie... si anume... daca prietenul/iubitul/sotzul vostru ar patii ceva grav, sa zicem un accident care s-ar solda cu urmari grave asupra lui pentru o perioada indelungata de timp sau poate pentru totdeauna, ati ramane alaturi de el si l-ati ajuta, intelege, iubii in continuare...sau ati decide ca aveti toata viata inainte si meritati sa o traiti din plin alaturi de alta persoana? Offline #2 2008-09-14 21:06:43Re: iubire si la bine si la rau ...as ramane langa el fara indoiala...chiar azi ma gandeam la asta, ce m-as face fara el daca ar pati ceva...si cred ca nu as putea avea niciodata o viata normala Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2008-09-14 21:07:04#4 2008-09-14 21:08:55
Re: iubire si la bine si la rau ...
la fel as face si eu..il iubesc mult..la bine si la rau. Offline #5 2008-09-14 21:09:21
Re: iubire si la bine si la rau ...avand in vedere ca impreuna cu sotul meu am trecut prin cancer testicular in ultima faza si care apoi s-a tratat cred ca spune tot...de 8 ani casatoriti plus 4 inainte...nu as putea sa am o viata normala la gandul ca l-am lasat la suferinta...oricum nu am cum..nu-i firea mea sa fiu asa N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-14 21:13:38
Re: iubire si la bine si la rau ...Suntem impreuna de 10 luni si pot sa spun ca este tot ce mi-am dorit,tot ce am visat vreodata.Si daca ar pati ceva(Doamne fereste) as ramane alaturi de el si l-as ajuta si l-as iubi in continuare...mai mult si mai mult cu fiecare clipa care ar trece. "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #7 2008-09-14 21:17:43
Re: iubire si la bine si la rau ...categoric...pai cred ca asta inseamna sa iubesti pe cineva. Atunci cand trece printr-o situatie grava cand sufera trebuie sa ii fiu alaturi. Practic un om are nevoie de persoana iubita in momentele mai complicate din viata. Iubirea adevarata se vede in momentele dificiale ale vietii. #8 2008-09-14 21:24:18
Re: iubire si la bine si la rau ...dar daca ti s-ar intampla tie ceva, el ar ramane alaturi de tine? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #9 2008-09-14 21:24:45
Re: iubire si la bine si la rau ...as ramane cu el. mi-as frange mie inima daca l-as lasa "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #10 2008-09-14 21:25:04Re: iubire si la bine si la rau ...
Subscriu la fiecare cuvant andru Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #11 2008-09-14 21:26:23
Re: iubire si la bine si la rau ...si eu sunt 100% de acord! Just like a tattoo I'll always have you... Offline #12 2008-09-14 22:33:28
Re: iubire si la bine si la rau ... chiar mai inainte vazusem la stiri un accident cu 2 tineri..el a murit..iar ea a supravietuit..si ma gandeam Doamne ce situatie...eu nu stiu ce m-as face daca as fi in locul ei...as prefera sa mor si eu sigur.... Offline #13 2008-09-14 22:36:53
Re: iubire si la bine si la rau ...eu da sunt sigura Offline #14 2008-09-14 22:42:09
Re: iubire si la bine si la rau ...vara aceasta, fiind plecata in vacanta in italia am avut niste probleme de sanatate si pot sa zic ca EL a fost la capul meu zi si noapte...mi-a suportat toate "isteriile" , m-a ajutat cum stia el mai bine sa nu duc lipsa de nimic. a avut nenumarate nopti nedormite, stand cu mine, ma ajuta sa aplic tramamentul... cu toate acestea nu a zis nici macar 1 data ca e obosit, ca nu a mancat...nimic nimic, manca doar daca avea timp, cand dormeam eu si toate astea ca sa fie langa mine si sa ma sprijine. il iubesc nespus si categoric voi fi langa el la bine si la rau te iubesc sufletelul meu Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #15 2008-09-14 22:42:36
Re: iubire si la bine si la rau ...Normal k as ramane alaturi de el.il iubesc prea mult k sa renuntz atat de usor. adevarata iubire in asta consta,sa fii alaturi de jumatatea ta in cele mai critice momente. Sa renuntz la el ar fi ca si cum as renuntza la mine.........Ma gandeam uneori k dak m-ar pune cineva sa aleg intre mine si el in mod cert l-as alege pe el....ptr mine el e mai presus de orice,chiar mai presus de propria mea persoana. Dragostea nu înseamnă a te uita lung unul la celălalt, ci a te uita împreună în aceeaşi direcţie. (Antoine de Saint-Exupery) Offline #16 2008-09-14 23:51:53
Re: iubire si la bine si la rau ...vreau si eu pe cineva pentru care sa fiu dispusa sa fac asta...cineva care sa merite cu adevarat...si care sa imi fie alaturi oricand neconditionat http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #17 2008-09-14 23:54:30
Re: iubire si la bine si la rau ...nici nu intra in discutie ! si sunt sigura k si el ar face la fel ! iubirea inseamna si sacrificiu ! #18 2008-09-15 00:02:25
Re: iubire si la bine si la rau ...mi'as da si inima k sa stiu k el va bine, sanatos as sta cu el indiferent de ce i se va intampla, fara el viata mea nu are continuitate Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #19 2008-09-15 00:05:03
Re: iubire si la bine si la rau ...exista un om langa care as ramane indiferent de situatie...dar nu se pune problema pt ca nu suntem impreuna si nici nu vom fi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|