|
Nu esti logat.
Meclon ovule afecteaza sarcina?#1 2008-09-15 12:13:01
meclon ovule afecteaza sarcina?acum 4-5 zile, am luat cf indicatiei medicului ginecolog meclon ovule. sambata trebuia sa-mi vina ciclul, care nici azi nu a aparut. stiu ca un test de sarcina se face cam in 7 zile de la data in care asteptam menstruatia. totusi, tratamentul cu meclon trebuie continuat 10 zile. sa le iau sau le intrerup? am folosit 4 ovule, dar de ieri seara nu am mai folosit deoarece mi-e teama sa nu afecteze un posibil bebe. ce sa fac? Offline #2 2008-09-15 12:14:42
Re: meclon ovule afecteaza sarcina?e drept ca nu e bine sa pui ovule in sarcina...ati avut cumva contacte pt a ramane insarcinata? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-09-15 12:41:50
Re: meclon ovule afecteaza sarcina?da, ne straduim sa facem bebe din luna iulie, si saptamana trecuta m-am ales cu candida, o recidiva, doctora mi-a dat meclon, le-am inceput miercuri si am luat pana sambata cand inca asteptam sa-mi vina menstruatia. duminica, cand am vazut ca nu mi-a venit, am oprit ovulele. Offline #4 2008-09-15 12:47:29
Re: meclon ovule afecteaza sarcina?e ok asa...daca se dovedeste a fi o alarma falsa poti relua tratamentul...multa bafta cu bebe happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-09-15 13:09:06
Re: meclon ovule afecteaza sarcina?sper sa nu fie alarma falsa, de cand am intrerupt antibebe, ciclu mi-a venit ceas,fara nici o intarzire, de asta cred ca am ramas insarcinata. multumesc mult de raspunsuri. Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-15 13:11:45
Re: meclon ovule afecteaza sarcina?tinem pumnii atunci sa fie cu 2 liniute happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-09-15 13:14:23
Re: meclon ovule afecteaza sarcina?
:k?ra: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|